پیشگیری از عوارض سوراخ کردن گوش
پیرسینگ گوش و نکات آن
سوراخ کردن یا پیرسینگ گوش از کارهایی که امروزه در میان افراد بسیاری به خصوص جوانان در best ear piercing nashville شایع شده است و اغلب با سوالات بسیاری درباره نحوه مراقبت پس از سوراخ کردن گوش و… همراه است. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم دانش و تحقیقات خود را درباره پیرسینگ گوش و نکات مرتبط با آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
کدام قسمت از گوش شما می تواند سوراخ شود؟
در حال حاضر بیشتر قسمت های گوش می تواند سوراخ شود. دو ناحیه مختلف برای وجود دارد که از طریق نرمه یا غضروف گوش است.
غضروف گوش نسبت به استخوان حالت کشسانی تر و نرمتری دارد و از محیط گوش محافظت می کند. از طرف دیگر نرمه گوش از استخوان یا غضروف تشکیل نشده و به حالت نرم و گوشتی دارد که در قسمت زیر گوش به حالت آویزان قرار گرفته است. از نظر انواع روش های سوراخ کردن و میزان زمان بهبودی و مراقبت های لازم پس از آن، بین این دو تفاوت زیادی وجود دارد.
سوراخ کردن گوش ها از چه زمانی وجود داشته است؟
piercing shops el paso: سوراخ کردن گوش محبوب ترین روش برای زینت بدن در کره زمین است و هزاران سال است که وجود دارد. حتما عکس زنان مشهور زیادی را در مجلات دیده اید که گوشواره بر گوش انداخته اند بنابراین این کار، از شهرت بسیاری برخوردار است.
اولین شواهد مربوط به سوراخ کردن گوش به بیش از 5000 سال قبل مربوط به مومیایی هایی است که در رشته کوههای آلپ یافت شده است. باستان شناسان سوراخ هایی بر روی گوش مومیایی ها پیدا کرده اند و از آن زمان تاکنون در همه دوران باقی مانده است. حتی در عهد عتیق کتاب مقدس نیز به وجود گوشواره ها اشاره شده است. بنابراین تقریبا در هر کشوری از کره زمین، پیرسینگ گوش و استفاده از گوشواره رواج دارد.
هزینه پیرسینگ گوش چقدر است؟
هزینه سوراخ کردن گوش شما بستگی به نوع سوراخ کردن گوش و ناحیه مورد نظر دارد. پیرسینگ ناحیه غضروف گوش معمولا نسبت به نرمه گوش هزینه بیشتری در بر دارد. اما مهمترین چیزی که باید بدانید این است که همیشه به دنبال ارزان ترین گزینه نباشید و حتما مطمئن شوید که این کار توسط یه متخصص حرفه ای و با تجربه و در محیطی کاملا استریل انجام می گیرد.
سؤالاتی که باید قبل از سوراخ کردن گوش باید از خود بپرسید
آیا پیرسینگ گوش برای شما مناسب است؟
اگر زیر شانزده سال سن دارید، به رضایت والدین احتیاج دارید، بنابراین قبل از انجام آن حتما مطمئن شوید که انجام این کار برای شما مناسب است یا خیر.
آیا شما آماده هستید؟
دلایل پزشکی مانند حساسیت به فلزات یا سایر مشکلات و بیماری هایتان را در نظر بگیرید.
همچنین باید این نکته را در نظر بگیرید که آیا اجازه دارید گوشهایتان را در محل کار یا مدرسه سوراخ کنید، زیرا پس از سوراخ شدن گوش ها، بسته به نوع سوراخ کردن، نمی توانید چندین هفته آن را از گوش بیرون بیاورید.
کدام نوع را می خواهید؟
درباره اینکه دوست دارید کدام قسمت از گوشتان یعنی نرمه گوش یا غضروف گوش را سوراخ کنید، حتما فکر کنید.
آیا شما آماده مراقبت پس از پیرسینگ گوش هستید؟
پایان کار نیست و پس از آن باید آماده باشید تا از پیرسینگ گوشتان مراقبت کنید تا از بروز هرگونه عفونت یا زخم جلوگیری شود.
مراقبت های مناسب بعد از پیرسینگ به همان اندازه سوراخ کردن گوش مهم است، و می توانید در ادامه درباره آن بیشتر بخوانید.
7 نکته برای تمیز کردن پیرسینگ گوش
- دست هایتان را همانند پوست اطراف پیرسینگ تمیز نگه دارید. برای جلوگیری از تحریک از صابون بدون عطر استفاده کنید.
- از یک مخلوط آب و نمک یا یکی از محلول های اسپری نمکی برای تمیز کردن اطراف محل پیرسینگ استفاده کنید.
- یک دستمال ضخیم درون محلول آب و نمک فرو کنید و دو بار در روز به محل سوراخ گوش بمالید.
- برای اینکه محلول نمک به طور کامل از جذب شود، پیرسینگ ها را به آرامی به جلو و عقب تکان دهید.
- بیش از دو بار در روز محل پیرسینگ گوش را نشویید، زیرا تحریک می شود.
- از الکل یا پراکسید هیدروژن استفاده نکنید زیرا می توانند روند بهبودی را کند کنند.
- در دو یا سه هفته اول از مالیدن روغن یا پماد خودداری کنید، زیرا می توانند منجر به بروز مشکلات مرتبط با عفونت و باکتری ها شوند.
خطرات
مانند پیرسینگ در سایر نواحی بدن، هم خطراتی مانند سوزش، عفونت و یا ماندن جای زخم را دارد. اما خوشبختانه احتمال بروز این عوارض پس از پیرسینگ گوش بسیار اندک است. برای جلوگیری از این عوارض به نکات زیر توجه کنید.
عفونت ممکن است پس از سوراخ کردن گوش به وجود آید، بنابراین اگر محل سوراخ گوش پس از 3 یا چند هفته هنوز تحریک و قرمز می شود بهتر است به پزشک مراجعه کنید. واکنش های آلرژیک به مواد خاصی مانند نیکل نیز ممکن است رخ دهد، بنابراین هنگام خرید گوشواره های فلزی مراقب باشید.
5 اشتباه عمده رایج در افرادی که گوششان را سوراخ می کنند
· سوراخ کردن با تفنگ
لطفا این کار را نکنید! استفاده از این روش خطر عفونت بسیار بالاتری دارد و بسیار دردناک تر از سوزن هستند.
· لمس کردن
به پیرسینگ گوشتان خیلی دست نزنید. ممکن است در ابتدا برایتان ناراحت کننده یا عجیب باشد، اما اگر زیاد به آن دست نزنید به زودی احساس راحتی خواهید کرد.
· عدم مراقبت مناسب پس از پیرسینگ
فقط کافی است محل سوراخ شده را با محلول نمک تمیز کنید تا از بروز عفونت یا تحریک جلوگیری شود. فقط یک دقیقه در روز وقت شما را می گیرد.
· صبور نبودن
پیرسینگ ها برای بهبودی چند هفته نیاز دارند، بنابراین گوشواره های پیرسینگ را خیلی زود تعویض نکنید. کمی صبور باشید تا به خوبی بهبود یابد.
· پارچه های پنبه ای
یک اشتباه بسیار رایج شستشو و تمیز کردن پیرسینگ گوش با پارچه های پنبه ای است چون ممکن است پنبه لابلای پیرسینگ گیر کند و باعث بروز مشکل شود. بنابراین برای این کار از پارچه های ضخیم استفاده کنید.
فراموش نکنید!
بعد از پیرسینگ گوش به خصوص در هفته های اول به خوبی مراقبت کنید تا دچار عفونت نشوید. راهکارهای ذکر شده در مقاله می تواند برایتان مفید باشد. بنابراین آنها را رعایت کنید و از ظاهر جدیدتان لذت ببرید.
برای سوراخ کردن گوش چه سنی مناسب است؟
محدودیت های سنی برای سوراخ کردن گوش وجود ندارد با این وجود برای محافظت در برابر خطرات احتمالی، سوراخ کردن گوش در دوران نوزادی توصیه نمی شود. نوزادان تازه متولد شده دارای لاله گوش بسیار کوچک هستند و احتمال عفونت های شدید، بیشتر است. سیستم ایمنی بدن نوزدان بسیار ضعیف است، بنابراین ایجاد یک زخم می تواند فرصت را برای عفونت های بیشتر و شدیدتر باز کند. معمولا پزشکان، والدین را از سوراخ کردن گوش کودک تا 6 ماهگی منع می کنند.
سوراخ کردن گوش دردناک است؟
سوراخ کردن گوش همیشه تا حدودی دردناک است، حتی اگر در عرض چند ثانیه درد تمام شود. پزشکان می توانند برای کاهش احساس درد، بی حسی موضعی را با مشتقات لیدوکائین (Lidocaine) تجویز کنند یا از یخ برای بی حس کردن گیرنده های درد در لاله های گوش استفاده کنند.
عوارض سوراخ کردن گوش
هر نوع پیرسینگ و سوراخ کردن گوش خطرات و عوارضی را به همراه دارد. درادامه این مقاله شایع ترین عوارض سوراخ کردن گوش شرح داده می شود. این موارد عبارتند از:
عکس العمل های آلرژیتیک؛ برخی از جواهرات، به ویژه قطعات ساخته شده از نیکل(Nickel)، می توانند واکنش های آلرژیک ایجاد کنند.
عفونت های پوستی؛ این نوع از عوارض ممکن است باعث قرمزی، درد، تورم یا ترشحات چرکی بعد از سوراخ کردن شود. پیرسینگ می تواند منجر به ایجاد جای زخم و برجستگی در اثر رشد بیش از حد بافت اسکار (کلوئیدها) شود.
بیماری های قابل انتقال از طریق خون؛ اگر تجهیزات مورد استفاده برای انجام پیرسینگ به خون آلوده، آغشته باشد، امکان ابتلا به بیماری های خونی از جمله هپاتیت B، هپاتیت C، کزاز و HIV بالاست.
پارگی یا ضربه؛ جواهرات می توانند به طور تصادفی گیر کنند و باعث پارگی گوش شوند، این پارگی ممکن است به گونه ای باشد که به بخیه یا اعمال دیگر احتیاج باشد.
منبع : tattoo shops san diego