چطور خورش کرفس مجلسی درست کنیم؟
آش کرفس مجلسی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این سوپ یک غذای سالم است زیرا فیبر بالایی دارد. اگر دستور پخت سوپ کرفس به درستی رعایت شود و غذا به خوبی ست شود، تبدیل به یکی از خوشمزه ترین سوپ های ایرانی می شود. سوپ کرفس را می توان با مرغ و گوشت درست کرد. سوپ کرفس با مرغ طرفداران خود را دارد و به سرعت تهیه می شود. اما در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه کرفس مجلسی با حبوبات و گوشت را به شما آموزش می دهد. البته لوبیا جزء مواد اصلی این سوپ نیست و در صورت تمایل می توانید آن ها را حذف کنید.
مواد لازم برای سوپ کرفس
- کرفس: دسته کامل (با برگ)
- میوه های سرخ شده: 1 قاشق غذاخوری
- جعفری: 200 گرم
- فلفل خشک: 1 قاشق غذاخوری
- گوشت سرخ شده: 400 گرم
- لوبیا چیتی: نصف فنجان
- پیاز: 3 مثقال
- رب انار: 2 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه و ادویه به میزان لازم
دستور پخت سوپ کرفس
1.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا تبدیل به عسل شود. گوشت را با پیاز عسلی هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3.
به اندازه کافی آب داخل قابلمه بریزید تا گوشت آب گرفته و گوشت خوب بپزد.
4.
شیره ای که از دیشب خیس شده را عوض کنید و بگذارید با آب تمیز بجوشد.
5.
جعفری تازه را هم بزنید و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید. در آخر فلفل خشک را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا فلفل نسوزد.
نکات: می توانید ابتدا برگ های کرفس را با جعفری قرمز تازه و سپس سبزی و فلفل خرد شده اضافه کنید.
6.
وقتی گوشت کاملاً پخت، کرفس و سایر سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.
7.
رب گوجه فرنگی و انار را در تابه ای دیگر با کمی روغن سرخ کنید.
8.
لوبیاهای پخته شده را برداشته و به همراه رب گوجه فرنگی و انار به سوپ اضافه کنید. نمک را در این فرآیند تنظیم کنید. اگر سوپ غلیظ بود می توانید کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.
نکات: لوبیاها ماده اصلی این سوپ نیستند و می توانید آن ها را از سوپ حذف کنید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.