برترین های کسب وکار ایرانیتکنولوژی

موتور تارا اتوماتیک چیست؟

نقد و بررسی مشخصات تارا اتوماتیک + شرایط فروش اقساطی تارا اتومات

پس از امضاء برجام، قراردادهای مختلفی میان شرکت های وطنی و همتایان خارجی آنها منعقد شد که یکی از آنها مربوط به همکاری جهت استفاده از پلتفرم FP1 و تولید محصولاتی نظیر پژو 301 توسط گروه ایکاپ ایران خودرو بود که متاسفانه پس از آغاز مجدد تحریم های خودرویی و به دنبال بدعهدی طرف های غربی، پروسه تولید محصولات جدید پژو در کشور متوقف گردید. با این حال حق استفاده از پلتفرم مورد اشاره همچنان برای ایران خودرو باقی ماند تا کمپانی وطنی با تغییرات و اصلاحات روی آن به پلتفرم ملی جدید خود بنام IKP1 دست یابد و امکان خرید اقساطی تارا اتومات برای دوستداران این خودرو فراهم شود.

تحولی که در ابتدا به تولید و عرضه خودرو جدیدی بنام تارا انجامید تا برادر ایرانی پژو 301 توسط مهندسان کشورمان به مردم معرفی گردد. از جمله نکات مثبت تارا میتوان به استاندارهای ایمنی بالاتر از امثال دنا (و به طور کلی خانواده 405) اشاره نمود که حس اطمینان بیشتری در دل مشتریان ایجاد نموده است. البته تارا مشخصات فنی شگفت انگیزی ندارد اما قادر است حداقل های مورد نیاز را به شما ارزانی دارد و با شتاب و کشش کافی، فضای کابین خوب و آپشن های قابل قبول، کارآمد ظاهر شود.

بررسی تارا اتوماتیک

تارا یک سدان خانوادگی اقتصادی است که بر پایه یک خودرو اکونومیک بنام پژو 301 توسعه یافته. البته در سالهای اخیر بدلیل نوسانات نرخ ارز و کمبود عرضه خودرو قیمت تمامی ماشین ها به قدری بالا رفته  که ما عملاً خودرو اقتصادی (به آن معنا که همه توان خریدش را به راحتی داشته باشند) نداریم اما به هر حال تارا در میان خودروهای نیمه لوکس و گران قیمت بازار، محصولی میان رده محسوب میشود که به نسبت قیمت، امتیازات مناسبی در اختیار قرار میدهد. مثلاً از نظر ایمنی شرایط بهتری در قیاس با محصولات قدیمی ایران خودرو (بخصوص خانواده 405 که شامل سمند و دنا هم می شود) دارد، از آپشن های قابل قبولی بهره می برد، فضای کابین خوبی ارائه میکند و از نظر سواری هم میتواند شما را راضی نگاه دارد. در نتیجه خرید تارا اتومات اقساطی  پیشنهاد می گردد.

در این بین پیشرانه اصلاح شده TU5 پلاس، ترمزهای چهارچرخ دیسکی مجهز به سیستم های کمکی ترمز و پایداری متنوع، فرمان برقی و گیربکس اتوماتیک 6 سرعته هم برای رفاه حال هر چه بیشتر شما در نظر گرفته شده اند. البته برخی افراد از طراحی ظاهری، کیفیت مونتاژ و توانایی های حرکتی متوسط تارا گلایه دارند اما در هر صوت میشود از محصول جدید ایران خودرو به عنوان گامی هرچند کوچک اما رو به جلو یاد کرد که میتواند نویدبخش عرضه خودروهای ایمن تر از جانب این خودروساز قدیمی کشورمان باشد.

داخل تارا اتوماتیک

فضای کابین و داشبورد تارا شباهت غیرقابل انکاری با پژو 301 دارد که این مورد برای محصولی با لقب خودرو ملی شاید چندان جالب نباشد. در واقع با توجه به طراحی متفاوت بیرونی تارا انتظار داشتیم که در داخل کابین هم با فضای متفاوتی (در قیاس با محصول پژو) روبرو شویم که این اتفاق نیفتاد. با این حال اگر سخت گیری را کنار بگذاریم میتوانیم به نکات مثبت این کپی کاری هم اشاره کنیم. مثلاً اینکه یک طرح تقلیدی و کپی برداری شده به مراتب بهتر از یک دیزان ناشیانه است و تم کلی داشبورد 301 هم از نظر ارگونومی و زیبایی حس خوبی به انسان میدهد. در واقع میتوان گفت بر خلاف طراحی بدنه اینجا شرایط تارا از شاهین بهتر است. وجود گزینه هایی نظیر فرمان D-CUT، نمایشگر مرکزی و آپشن های تکمیلی موجود روی نسخه اتوماتیک هم به مدرن تر دیده شدن کابین یاری رسانده اند.

داخل تارا اتوماتیک

کیفیت متریال مورد استفاده با اینکه از حالت ایده آل فاصله دارد اما به نسبت رده قیمتی میتواند قابل قبول توصیف شود. نکته مثبت دیگر در خصوص فضای جادار اتاق است که به نسبت ابعاد بدنه کاملاً راضی کننده می باشد. در واقع فاصله میان محورهای جلو و عقب حدود 2652 میلیمتری به بهبود جای پا برای تمامی سرنشینان کمک زیادی نموده. برای درک بهتر مطلب بد نیست اشاره کنیم که این عدد برای 207i صندوقدار 2443 میلیمتر و برای دنا پلاس 2671 میلیمتر می باشد. ضمناً تارا از نظر محفظه صندوق هم فضای قابل قبولی در اختیار قرار میدهد.

طراحی تارا اتوماتیک

درست است که برخی ناهماهنگی ها در طراحی تارا دیده میشود اما آنقدر از دیدن ظاهر تکراری دنا و کل خانواده 405 و 206 خسته شده ایم که روئیت یک محصول جدید، حتی با تمامی کاستی هایش میتواند اندکی دلمان را خوش کند. البته ممکن است از عدم وجود هارمونی میان خطوط چراغ جلو با جلوپنجره یا فضای خالی پایین چراغهای عقب و خطوط صاف و خشک بدنه تارا شکایت کنید اما اینجا نکات مثبتی هم به چشم میخورند.

مثلاً سپرهای اسپرت ماشین از زوایای زیبایی برخوردارند، حجم دهی کاپوت نیز بر جذبه اتومبیل افزوده و خطوط زاویه دار بدنه “با وجود آنکه با معیارهای روز همخوانی چندانی ندارد” با سلیقه برخی از مشتریان ایرانی جور در می آید. البته از نظر اصول طراحی و هارمونی کلی میتوان شاهین را اندکی برتر دانست اما نماینده ایران خودرو هم در مجموع بد از کار در نیامده و بخصوص در نسخه اتوماتیک مجهز به رینگ های بزرگ تر آلومینیومی جذابیت های نسبی را ارائه میکند.

مجله خبری ای بی سی مگ

ای بی سی مگ یک وب سایت خبری و علمی در حوزه فیلم و سینما، تکنولوژی و لوازم خانگی با جدیدترین اخبارهای این حوزه می باشد. خوشحالیم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما ارائه دهیم.
دکمه بازگشت به بالا