
4 فیلم ایرانی که دی 1400 باید ببینید
در این پست بهترین فیلم های ایرانی D1400 که در حال اکران هستند را قرار داده ایم و فرصت تماشای آن ها را در اکران بزرگ از دست ندهید.
از اواخر سال 1388 و با تولد ویروس کرونا، به دلیل محدودیتهای موجود و عدم استقبال عمومی از فیلمهای اکران شده، هیچ فیلم خوب و برجستهای اکران نشده و اکثر تهیهکنندگان نتوانستهاند فیلم را به نمایش بگذارند. اما از ابتدای پاییز با افزایش تعداد واکسنهای کرونا، سینما به تدریج رونق گرفت و با اکران فیلمهایی چون «قهرمان»، «گشت 3» و «منصور» در آبان، خانواده بازگشتند. به سینما .
آذرماه با اکران فیلم های مهیجی چون «همه چیز هیچ»، «جنایت بی خیال» و «آتابای» گیشه جان تازه ای گرفت و در چند هفته اخیر «شوق» دوباره به سینما در بین علاقمندان سینما بازگشته است. با توجه به اکران سریع و متوالی چند فیلم پرهزینه و مهم در هفته پایانی آذرماه، شاهد اکران فیلم های جدیدی در دی ماه نخواهیم بود و به همین دلیل در این پست به معرفی فیلم های موجود پرداخته ایم. همیشه فرستاده می شود و در تئاتر دیده می شود. نه ممنون.
بیهمهیز
- داستان: محسن قرایی
- نویسندگان: محسن قرایی و محمد داودی
- بازیکنان: پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور و پدرام شریفی
منتقدان و علاقمندان فیلم، فیلم Inaccuracy را یکی از بهترین فیلمهای سالهای اخیر سینمای ایران میدانند. فیلمی دلخراش که ضمن بیان داستانی جذاب و مفرح با تماشاگر تا انتها، تماشاگر را وادار به تفکر در مورد مسائل اخلاقی و مبانی اجتماعی و فردی می کند. این فیلم سال گذشته در جشنواره فیلم فجر بسیار محبوب بود و برنده پنج جایزه از جمله جایزه ویژه داوران و سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه شد. او علاوه بر فیلمنامه خوب و صداگذاری خوب، از کارگردانی و تدوین عالی نیز بهره می برد و بازیگران نیز بی عیب و نقص هستند و یکی از بهترین نقش ها را در اثر هادی حجازی فر، پرویز پرستویی و هدیه می بینیم. تهرانی. این فیلم اقتباسی رایگان از نمایشنامه محبوب «ملاقات با پیرزن» اثر فردریش دورنمات است.
در شهری قبل از انقلاب یکی از اعضای خانواده به نام امیر به عنوان قاضی محلی کار می کرد و به دلیل سابقه خوبش، مردم به او اعتماد کامل داشتند و بخش زیادی از کار شهر را به او سپردند. اکنون پس از سالها، یکی از اهالی به نام لیلی که به دلیل بدنام کردن مردم زادگاهش را ترک کرده بود، به مؤسسه ای در زادگاهش بازگشته و به مردم قول داده که اگر امیر را بکشد، به آنها فراوان خواهد داد. پول
جنایت خشونت آمیز
- کارگردان: شهرام مکری
- نویسندگان: شهرام مکری و نسیم احمدپور
- بازیگران: بابک کریمی، عادل یراقی، فریبا کامران، راضیه منصوری و سیاوش چراغی پور.
جنایت بی پروا یکی از موفق ترین فیلم های ایرانی در جشنواره بین المللی سال گذشته بود. این فیلم برنده جایزه بهترین فیلمنامه از هفتاد و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم ونیز شد. چهارمین فیلم شهرام مکری مدام مخاطب را با میزانسن، دیالوگ و اکشنی تکراری مواجه می کند، اما هر بار از زاویه ای جدید و با شخصیتی متفاوت. به دلیل نیاز به قصه گویی و روایت، برخلاف سه فیلم قبلی او، شاهد وقفه ای در این فیلم هستیم، اما جنایت بی پروا همچنان پر از لانگ شات است. مکری با این رویکرد رسمی و روایی به دنبال خلق دیدگاهی به موقع و بازی در ذهن مخاطب است. او در جنایت بی احتیاطی در ماجرای تلخ آتش سوزی سینما رکس آبادان رفت. پرونده ای غم انگیز که جان صدها انسان بی گناه را گرفته و سینما، سیاست و فرهنگ جامعه ایران را به هم پیوند می دهد. البته در جنایی، روایت را نادیده گرفتن اتفاقات سینمای رکس آبادان نمی بینیم، اما مکری با تماشای آن ماجرای تلخ را روایت می کند.
شهرام مکری در حاشیه جشنواره فیلم ونیز 2020 در گفتوگو با رادیو فیلم فرد در توضیح تاریخچه جرم و جنایت گفت: تاریخ جنایت مربوط به اتفاقات معمول ایرانیان است. یک روز فاجعه در تاریخ کشور ما. فیلم «جنایت بی خیال سیاه پوش» داستان آتش سوزی سینمایی رکس آبادان نیست، بلکه با نگاهی به این اتفاق، مقایسه ای تاریخی بین گذشته و حال ایران انجام می دهد.
تابای
- داستان: نیکی کریمی
- نویسنده: هادی حجازی فر
- بازیکنان: هادی حجازی فر، سحر دولتشاهی و جواد عزتی
آتابای از نظر اکثر منتقدان و طرفداران سینما بهترین فیلم نیکی کریمی است. این فیلم شخصیت محور به لطف بازی درخشان هادی حجازی فر می تواند مخاطب را با شخصیت کاظم (آتابای) همراهی کند و دغدغه ها و مشکلات او را به مخاطب منتقل کند. اگر پایان نسبتاً شتابزده آتابای را نادیده بگیریم، با یک فیلم صامت عاشقانه روبهرو میشویم که باعث میشود به خود و روابطمان با دیگران فکر کنیم و در جهت بهبود گام برداریم. زبان ترکی در فیلم نیز به شباهت صدا و اطمینان فضای احساسی در آن کمک می کند.
این فیلم زندگی پیرمردی به نام کاظم را در روستای پیرکندی خوی به تصویر میکشد. وی دانشجوی رشته معماری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود که پس از یک فروپاشی عاطفی دانشگاه را ترک کرد و به وطن بازگشت. خواهر کاظم در جوانی خودسوزی کرد و پس از آن سرپرستی و تربیت فرزندان خواهرزادهاش را بر عهده گرفت. کاظم از اندیشیدن به عشق از دست رفته و خواهر مردهاش هیچ تسکین نمییابد، اما ناخواسته راه دیگر زنان زندگیاش را باز کرده است و این آغاز یک اتفاق جالب در داستان و تغییر است. .
تومان
- کارگردان: مرتضی فرشباف
- نویسنده: مرتضی فرشباف
- بازیکنان: میر سعید مولویان، مجتبی پیرزاده، ایمان صیاد برهانی، سجاد بابایی، حامد نجابت و پردیس احمدیه
تومان بهترین فیلم امسال سینمای ایران است. فیلمی با ریتم بالا، کارگردانی خوب و نمایشی فراموش نشدنی که شاید چند روزی در ذهن بینندگان باقی بماند. این فیلم برای اولین بار در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد.
داستان «تومان» درباره مردی است که سعی میکند یک شبه با قمار اسب و فوتبال موقعیت اجتماعی خود را تغییر دهد. داوود (میر سعید مولویان) کارمند شرکت لبنیات گنبدکاووس است که پس از یادگیری قمار در مدت کوتاهی با سرمایه گذاری روی کارت توتو ثروت زیادی به دست آورده است و به همین دلیل او و دوستانش عزیز (مجتبی) پیرزاده، یونس (ایمان صیادبرهانی)، محمد (سجاد بابایی) و علی (حامد نجابت) کار خود را رها کردند و زندگی خود را با قمار سپری کردند.
نظر شما در مورد بهترین فیلم های ایرانی D1400 چیست و قصد دارید کدام یک از آنها را تماشا کنید؟
.