طرز تهیه 4 نوع شیرینی با خمیر هزارلا؛ زبان، قیفی خامه‌ای و…

[ad_1]

طرز تهیه ۴ نوع شیرینی با خمیر هزارلا؛ زبان، قیفی خامه‌ای و…

در این ویدیو طرز تهیه 4 شیرینی با خمیر هزارلا شامل شیرینی زبان و آش شیرین را به شما آموزش می دهیم. خوبی پخت شیرینی با آرد هزارلا این است که می توانید از آرد هزارالا آماده استفاده کنید و در زمان های مختلف مانند عید نوروز در کمتر از یک ساعت شیرینی خانگی داشته باشید.

شیرینی های خانگی وسوسه انگیز است. با این حال، بسیاری از آنها می پرند زیرا تهیه نان خانگی و مخصوصاً تهیه خمیر سخت است و زمان زیادی می برد. اما اگر عاشق آشپزی هستید، نباید لذت آشپزی خانگی را با نفس زندگی در خانه و طعم غذایی که بعداً خواهید خورد فراموش کنید. پس با استفاده از دستور پخت کیک برنجی و نان آماده ای که برای شما آماده کرده ایم، سریعتر و راحت تر از آنچه فکر می کنید یک کیک خوشمزه بپزید.

مخلوط کردن

  • آرد برنج آماده: 2 بسته
  • کیک خامه ای: 250 گرم
  • پنیر ماسکارپونه: 150 گرم
  • عسل: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • رویه تخم مرغ: 1 عدد برای دستمال
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • کنجد، مغز پسته، مربا یا هر میوه ای که دوست دارید

تجهیزات لازم را از ای بی سی مگ خریداری کنید

1. طرز تهیه کیک شیرینی با آرد هزارلا

  1. خمیر آماده شده را سه تا چهار ساعت قبل از خواب در یخچال قرار دهید و قبل از شروع به کار به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد. خمیر را از قالب خارج کرده و به آرد در حال کار منتقل کنید. مراقب باشید که فشار زیادی به خمیر وارد نکنید تا لایه های خمیر نچسبد. سپس با چاقوی تیز خمیر را برش دهید تا هوا وارد لایه شود.
  2. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با اتو بزنید تا خمیر نرم و سفید شود. سپس با استفاده از قلم مو، تخم مرغ ها را روی نیمی از دو طرف خمیر بمالید.
  3. در این مرحله خمیر را به عرض 2 سانتی متر برش دهید. طول خمیر برنج تمام شده حدود 25 سانتی متر است.
  4. فر را روشن کرده و روی 220 درجه قرار دهید تا گرم شود.
  5. در این مرحله به یک قالب مخروطی شکل نیاز خواهید داشت که می توانید آن را از شیرینی فروشی بخرید یا در خانه با کمک فویل درست کنید. خمیر را از بالا به پایین باز کنید تا لبه ها کمی روی هم قرار گیرند و نیازی به روغن نباشد.
  6. قالب های آماده شده را که هنوز در قالب هستند، روی یک ورقه پخت که با کاغذ چرب نشده پوشانده اید قرار دهید. قسمت آخر خمیر را پایین بیاورید تا هنگام پخت باز نشود.
  7. شیرینی ها را به مدت 30 دقیقه در وسط فر قرار دهید. برای 10 دقیقه اول پخت، دمای فر باید 220 درجه سانتیگراد باشد و سپس درجه حرارت را روی 180 درجه تنظیم کنید تا شیرینی ها بپزند.
  8. بعد از پخت به آرامی از قالب خارج کنید.
  9. خمیر خامه ای 250 گرمی را که 2 ساعت قبل از یخچال گرفتید و نرم کردید با دور تند همزن هم بزنید تا سفت و نرم شود.
  10. خامه را در ظرف پخت بریزید و داخل ماسوره هزارلا را با ماسوره مورد نظر پر کنید. لوله کرم آماده است.

. طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر هزارلا

  1. 3 قاشق چایخوری عسل را با 2 قاشق چایخوری آب در دمای اتاق مخلوط کنید.
  2. این مخلوط را با برس آشپزی روی نیمی از خمیر بمالید.
  3. قالب های شیرینی پزی در اندازه های مختلف وجود دارد. این قالب را بردارید و خمیر را با آن ورز دهید.
  4. خمیر آماده شده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ چرب نشده پوشانده اید قرار دهید.
  5. با چرخ رولت یا چاقو یک تکه کوچک در مرکز خمیر درست کنید.
  6. شیرینی ها را به مدت 30 دقیقه در وسط فر قرار دهید. در ابتدای پخت به مدت 10 دقیقه دمای فر باید 220 درجه سانتیگراد باشد و سپس درجه حرارت را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
  7. وقتی شیرینی ها پخت و داغ شدند دوباره یک لایه عسل آب شده اضافه کنید سپس به دلخواه سیگار برگ یا آرد پسته را اضافه کنید. شیرینی زبان آماده است. در خوردن کوشا باشید.

3. طرز تهیه پنیر هزارلای

  1. برای تهیه پنیر خامه ای، یک چهارم پیمانه شکر را با 150 گرم ماسکارپونه یا پنیر خامه ای، یک قاشق چایخوری وانیل و یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا کرم نرمی به دست آید.
  2. فر را روشن کرده و روی 220 درجه قرار دهید تا گرم شود.
  3. خمیر دوم را از بسته خارج کرده و به بالای خمیر منتقل کنید. مراقب باشید که فشار زیادی به خمیر وارد نکنید تا لایه های خمیر نچسبد. سپس با چاقوی تیز خمیر را برش دهید تا هوا وارد لایه شود.
  4. خمیر را به نصف تقسیم کنید. دو نیمه از خمیر و هر یک از این دو نیمه را به سه نیمه تقسیم کنید تا 6 خمیر به دست آید.
  5. با استفاده از چاقو و چنگال خمیر را به دلخواه ورز دهید.
  6. سپس شیرینی را به سینی فر چرب شده منتقل کنید.
  7. پنیر خامه ای را روی خمیر قرار دهید و میوه یا مربا را در مرکز خامه قرار دهید.
  8. مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
  9. فر را به مدت 30 دقیقه، 10 دقیقه اول را با دمای 220 درجه سانتیگراد و 20 دقیقه بعد را با دمای 180 درجه گرم کنید. بعد از این مدت پنیر آماده است.

4. طرز تهیه پنیر فندقی دانمارکی

  1. خمیر هزارلا را نصف کنید.
  2. فر را روشن کرده و روی 220 درجه قرار دهید تا گرم شود.
  3. با استفاده از چاقو خمیر را به دلخواه ورز دهید.
  4. شیرینی هایی را که پهن کرده اید در انتهای ظرف پخت روی کاغذ روغنی نپوشانید.
  5. بقیه پنیر کیک سوم را روی خمیر قرار دهید و برای مرکز خامه از میوه یا مربا استفاده کنید.
  6. زرده و سفیده تخم مرغ را روی خمیر پخش کنید.
  7. فر را به مدت 30 دقیقه، 10 دقیقه اول را با دمای 220 درجه سانتیگراد و 20 دقیقه بعد را با دمای 180 درجه گرم کنید. پنیر دانمارکی آماده است. در خوردن کوشا باشید.

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا