طرز تهیه مارشمالوی خانگی آسان با بافتی فوقالعاده
[ad_1]
مارشمالو یک غذای خوشمزه شبیه لوزی است که بافت نرم و لطیفی دارد. مارشمالو را می توان به تنهایی یا همراه با یک نوشیدنی گرم میل کرد، اما شیرین ترین روش خوردن آن این است که چند عدد گل ختمی را در یک فنجان شکلات داغ بریزید که طعم دلپذیری به همراه دارد. در این مطلب از سری آشپزی ای بی سی مگمگ می خواهیم طرز تهیه گل ختمی خانگی را به شما آموزش دهیم.
مارشمالو خانگی
گل ختمی یک غذای خوشمزه با خرده نان و ژله نرم است که بسیار مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است. این غذای وسوسه انگیز را می توان با چند ماده ساده تهیه کرد.
مخلوط کردن
- پودر گیلاس: یک بسته
- پودر نارگیل: 3 قاشق غذاخوری
- آب روغن: یک قاشق غذاخوری
- آب جوش: نصف لیوان
- قالب سیلیکونی
طرز تهیه مارشمالو در خانه
1.
برای تهیه مارشمالو در منزل، پودر ژله اول را با نصف لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و به روش پخت (با استفاده از آب حرارت غیر مستقیم را کم کنید) روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله خالص حل شود.
.
وقتی پودر ژله کاملا حل شد باید مواد را با همزن برقی پر سرعت به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود و از آب خارج شود. وقتی مواد متورم شد کافی است و نباید سفت شود.
3.
تمرکز بر روی مواد باید به شرح زیر باشد. اگر ژله را زیاد هم بزنید گل ختمی حالت چسبناکی پیدا می کند.
4.
در این مرحله قالب سیلیکونی را کاملا با برس زغالی می کشیم. اگر کاملاً چرب نباشد، گل ختمی هنگام جدا شدن از قالب خارج نمی شود.
5.
پس از پوشاندن کامل قالب، پودر نارگیل را در قالب ریخته تا کل قالب با پودر نارگیل پر شود.
6.
در این فرآیند مواد ژله را در قالب ریخته و داخل قالب سیلیکونی پر می کنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا بپزد.
7.
بعد از 2 ساعت مارشمالو آماده است. از یخچال خارج کنید و به آرامی از قالب خارج کنید و در پودر نارگیل فرو کنید.
این گل ختمی خوشمزه طعم بسیار جذابی دارد و بافت ژله ای ظریف آن شما را به وجد می آورد.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
.
[ad_2]