نکات مهم جهت رشد بهتر گل داوودی

چندین نشانه وجود دارد که قطعاً تغییر فصل از تابستان به پاییز را نشان می‌دهد و بدون شک یکی از آنها، گلدهی گل داوودی است. گل داوودی به علت دوام بالا یکی از محبوب ترین و معروف ترین گل های حاضر در اکثر گلفروشی ها است. از گل داوودی در تزیین باکس گل تولد و دیگر مراسمات میتوان استفاده کرد.

به غیر از گل داوودی چندین گل دیگر وجود دارند که به دلیل ظاهر زیبایشان در اغلب گلفروشی ها یافت میشوند و به اصطلاح گل های معروف و محبوبی هستند که میوانید از آن ها استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید برای آشنایی با انواع گل های معروف و موجود در اغلب گلفروشی ها به سایت setare.com مراجعه نمایید.

باید بدانید رشد گل داوودی آسان است، به همین دلیل ما نکاتی را در مورد نحوه مراقبت صحیح از گل محبوب داوودی را جمع آوری کرده‌ایم،  با ما همراه باشید.

گل داوودی از جمله موارد گل محبوب کلاسیک است که به باغ پاییزی رنگ می‌بخشد. آن‌ها در رنگ قرمز روشن، زرد، نارنجی و دیگر رنگهای غنی شکوفا می‌شوند و با سرد شدن هوا باغ‌ها را زیباتر می‌کنند. گل داوودی به طور سنتی در پاییز شکوفا می‌شود و همزمان با طول روز، هنگامی که روزها کوتاه‌تر می‌شوند شروع به شکوفه دادن می‌کنند. در واقع می‌توان با افزایش میزان نور خورشید که گیاه به طور روزانه دریافت می‌کند، زمان گلدهی گل داوودی را تسریع کرد.

نکات مهم برای نگهداری گل داوودی

1) مراقبت از گل داوودی داخل خانه و گلدان

گل داوودی در گلدان نیاز به مراقبت های زیادی ندارد. فقط یک گیاه جمع و جور با شاخه‌ها و جوانه‌های زیاد انتخاب کنید. بیشتر گل‌های داوودی در عرض 3 تا 4 هفته شکوفا می‌شوند، بنابراین به خاطر داشته باشید که خرید یک گیاه در شکوفه کامل، زمان لذت بردن از آن را محدود می‌کند.

هنگامی که گل داوودی در مزل شما است، می‌توانید آن را تقریباً در هر مکان آفتابی قرار دهید. به طور منظم آن را آبیاری کرده و هفته‌ای یکبار کوددهی کنید تا گلدهی تا آنجا که ممکن است ادامه یابد.

2) مراقبت از گل داوودی باغ

گل‌های داوودی دوستدار آفتاب هستند و ترجیح می‌دهند حداقل 6 ساعت در روز نور خورشید دریافت کنند. آن‌ها عاشق رطوبت و خاک خوب زهکشی شده هستند. شما می‌توانید تقریباً در هر نوع خاک گل داوودی را پرورش دهید، اما آنها به مواد مغذی زیادی احتیاج دارند. بنابراین هنگام کاشت آنها باید خاک را با مواد آلی یا کود متعادل غنی کنید.

برای مرطوب نگه داشتن خاک و کنترل علف‌های هرز در باغ، گیاهان را آبیاری کنید. به طور مرتب به گیاهان آب دهید تا خاک مرطوب بماند. اگر رشد گل داوودی شما کند یا متوقف شود، آبیاری آنها احتمالاً مناسب نیست. در بهار و اوایل تابستان، هر ماه یکبار گیاه خود را تا 7 تا 10 سانتی متر هرس کنید. این هرس به شما کمک می‌کند تا یک گیاه محکم‌تر و فشرده‌تر با شاخه‌ها و گل‌های زیاد ایجاد کنید.

3) آیا گل داوودی سمی است؟

گل‌ها و برگهای گل داوودی حاوی برخی ترکیبات سمی هستند که باعث تحریک پوست می‌شوند. روغن موجود در برگ‌های آن‌ها می‌تواند باعث سوزش شدید پوست با علائمی از جمله قرمزی، تاول و پوسته پوسته شدن شود. علائم دیگر ممکن است شامل استفراغ، اسهال، بزاق زیاد باشد. بنابراین توصیه می‌شود هنگام دست زدن به گل داوودی دستکش بپوشید و حیوانات خانگی خود از جمله گربه و سگ را از گل داوودی دور نگه دارید.

4) آفات و بیماریهای گل داوودی

گل داوودی معمولاً به راحتی رشد می‌کند و نیازی به مراقبت خاصی ندارد، اما برخی بیماری‌ها و آفات می‌توانند آنها را آلوده کنند. مراقبت مناسب به حفظ سلامت گیاهان کمک می‌کند. اول از همه، از آبیاری زیاد خودداری کنید. برخی از آفات رایج شامل شته‌ها و کنه‌های عنکبوتی هستند. بیماری‌های ویروسی مانند ویروس موزاییک و ویروس داوودی می‌توانند توسط شته‌ها منتقل شوند. علائم شامل رشد آهسته یا دوکی شکل و گلهای کوچک است. برگ‌ها ممکن است زرد، خالدار یا دارای لکه‌ها یا خطوط حلقه‌ای باشند. آن‌ها درمان نمی‌شوند و گیاهان آلوده باید از بین بروند.

بیماری‌های قارچی نیز می‌توانند روی گل داوودی تأثیر بگذارند. لکه برگ باعث ایجاد لکه‌هایی روی برگ‌ها می‌شود که سپس خشک می‌شوند و می‌میرند. برخی قارچها باعث ایجاد لکه‌های رنگ پریده در بالای برگ‌ها می‌شود و یک حالت پودری در قسمت زیرین ایجاد می‌شود. کپک پودری باعث رشد سفید یا خاکستری روی گیاه می‌شود. این بیماری‌های قارچی را می‌توان با برداشتن قسمت‌های آسیب دیده گیاه و استفاده از قارچ کش مخصوص این مشکل درمان کرد.

Back to top button