طرز تهیه ذرت مکزیکی پنیری کشدار در خانه
[ad_1]
ذرت مکزیکی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای دنیاست. ترکیب ذرت پخته شده لذیذ با انواع سبزیجات و ادویه جات و در نهایت پیتزا پنیر طعم لذیذی ایجاد می کند که دوست ندارید. این میان وعده را که می توانید به عنوان شام میل کنید، در چند مرحله ساده در خانه تهیه کنید و نوش جان کنید. در این مطلب از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه ذرت مکزیکی را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.
ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که تهیه آن بسیار آسان است. ذرت مکزیکی در پاییز و زمستان محبوبیت بیشتری دارد زیرا به صورت گرم سرو می شود.
مخلوط کردن
- ذرت خرد شده: 500 گرم
- قارچ: 250 گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- دیبرا: 50 گرم
- سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: هر کدام یک قاشق چایخوری
دستور پخت تورتیلا
1.
برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه ابتدا قارچ ها را بشویید و خرد کنید. سپس کره را در تابه بریزید و قارچ ها را در تابه با حرارت زیاد تفت دهید تا آب قارچ ها خشک شوند و سرخ شوند.
.
سپس وقتی قارچ ها کاملا سرخ شدند، ذرت های برداشته شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.
3.
در این مرحله بعد از کمی تفت دادن قارچ و ذرت، سس مایونز و ادویه ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
4.
وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند، پنیر پیتزا را اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود و خوب مخلوط کنید تا ذرت مکزیکی خوشمزه و کشدار تهیه شود.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدئو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]