طرز تهیه توپک لوتوس؛ شیرینی بیسکویتی ساده و خوشطعم
[ad_1]
تهیه یک کیک ساده و در عین حال خوشمزه می تواند یک سرگرمی سرگرم کننده در خانه باشد. شیرینی های ساده زیادی وجود دارد که می توانید به راحتی آنها را تهیه کنید و با چای و قهوه از طعم خوب آن لذت ببرید. در این مطلب از آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه توپک های نیلوفر آبی را که طعم بیسکویتی لذیذی دارند و به راحتی تهیه می شوند را به شما آموزش می دهیم.
توپ نیلوفر آبی
یکی از شیرین ترین و در عین حال ساده ترین شیرینی ها بیسکویت توپی جذاب است که این بار با کرم بیسکویت لوتوس طعم آن را هیجان انگیزتر کرد.
مخلوط کردن
- بیسکویت کوچک: 130 گرم
- کرم بیسکویت لوتوس: 4 قاشق غذاخوری
- ظرف شکلاتی: نصف فنجان
- شیر عسلی: 4 قاشق غذاخوری
چگونه یک توپ نیلوفر آبی درست کنیم
1.
برای درست کردن یک گلوله نیلوفر خوش طعم، ابتدا بیسکویت پتیکو را در دستگاه خرد کن بریزید و خوب آسیاب کنید. سپس شیر عسلی و کرم بیسکویت نیلوفر آبی را به بیسکویت های کوبیده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا فرم یکدست شود.
.
در این فرآیند پس از مخلوط شدن همه مواد، یک قاشق غذاخوری از مواد را برداشته و کاملاً به شکل توپ در می آوریم.
3.
در این مرحله تکه های شکلات را به روش پخت (کاهش حرارت غیرمستقیم با استفاده از آب) کاملا آب کرده و گلوله های آماده شده را داخل آن قرار دهید و کاملا داخل شکلات بریزید. آن را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.
4.
بعد از 20 دقیقه توپ ها را از یخچال خارج کرده و با کمی شکلات سفید تزئین کنید.
این دسر خوشمزه را می توانید با چای یا قهوه سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]