طرز تهیه دسر ماقوت زعفرانی؛ دسر سنتی و لذیذ شهر مشهد
[ad_1]
مقوت یکی از دسرهای سنتی مشهد است که طعم بسیار لذیذ و ملایمی دارد. این دسر به روشی ساده و با نشاسته هیدرواتیل تهیه می شود که با کمک زعفران و گلاب و بادام خرد شده سرو می شود. این دسر بیشتر برای سفره های افطار در ماه مبارک رمضان مناسب است. پس در آخرین روز ماه مبارک رمضان و در این مطلب از مطالب آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه دسر زعفرانی را به شما آموزش دهیم.
دسر زعفران
زعفران زعفران یکی از دسرهای سنتی مشهد است که بسیار خوش طعم و لذیذ است و اغلب در ماه مبارک رمضان تهیه می شود. این دسر بافت بسیار لطیفی دارد و می تواند سفره افطار شما را زیباتر کند.
مخلوط کردن
- بادام: 20 گرم
- جشن گل: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 5 قاشق غذاخوری
- سس آبجو: 3 قاشق غذاخوری
- گل سرخ: یک قاشق
- آب سرد: دو لیوان
طرز تهیه دسر زعفرانی
1.
برای تهیه دسر ماکارونی زعفرانی شفاف ابتدا بادام های خرد شده را در آب پرتقال خیس کرده و کنار می گذاریم.
.
در این مرحله 2 لیوان آب به همراه گل و شکر داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
3.
وقتی گل ها به خوبی با شکر و آب مخلوط شدند، مواد را روی شعله بزرگ ریخته و مرتب هم می زنیم تا پودر جمع نشود و صابون ما کمی کم شود.
4.
بعد از کمی پر شدن ماکارونی، بادام های خرد شده را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
5.
در آخر گلاب و زعفران تهیه شده از مواد باقی مانده را اضافه کنید و موم را به مدت 10 تا 15 دقیقه با هم مخلوط کنید تا زعفران ما بجوشد و چربی خامی به دست آید (توجه داشته باشید مقدار آن زیاد نباشد) مواد کمی غلیظ شدن کافی است چون پس از سرد شدن دسر کاملا سفت می شود).
6.
بعد از 15 دقیقه سوسیس زعفرانی خوشمزه آماده است. در ظرف مورد نظر بریزید گلاب و پودر پسته را اضافه کنید.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]