طرز تهیه ترافل پسته؛ ترکیب خوشطعم پسته و شکلات
[ad_1]
پسته یکی از لذیذترین (و البته گرانترین) مغزهاست که علاوه بر وجود خودش در آجیل، غذاهای مختلفی با آن تهیه یا سرو می شود. طعم قوی و متمایز پسته می تواند یک دسر و غذای بسیار خوشمزه را درست کند. در این مطلب طرز تهیه ترافل پسته از پودر پسته را به شما آموزش می دهیم.
ترافل پسته
ترافل پسته یک شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی درست می شود. این شیرینی می تواند یک میان وعده سرگرم کننده برای بچه ها نیز باشد.
مخلوط کردن
- بیسکویت کوچک: 130 گرم
- وعده غذایی شکلات: 50 گرم
- شیر عسلی: 4 قاشق غذاخوری
- پودر پسته: 4 قاشق غذاخوری
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- رنگ سبز خوراکی: 1 تا 2 قطره
- قالب سیلیکونی
طرز تهیه ترافل پسته
1.
برای تهیه این ترافل خوشمزه ابتدا پتی بیسکویت را در خرد کن بریزید و خوب آسیاب کنید. بیسکویت های خرد شده را در ظرفی بریزید و پودر پسته، شیر عسل و خامه را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید.
.
در این فرآیند برای گرفتن رنگ و لعاب بیشتر یک رنگ سبز خوراکی به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3.
مواد آماده شده را در قالب سیلیکونی به اندازه عرض قاشق بریزید و پشت قاشق را محکم فشار دهید.
4.
در این مرحله شکلات چیپسی ها را به روش فر خوب ذوب کنید (روی حرارت غیرمستقیم با آب نرم کنید) و پسته ها را داخل آن بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا نرم شوند و کاملا سفت شوند.
5.
بعد از نیم ساعت ترافل ها را از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب خارج کنید. این دسر خوشمزه را می توانید با چای یا قهوه میل کنید.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]