طرز تهیه سالاد بلغور و نخود؛ طعمی جدید و جالب
[ad_1]
پیش غذا های خوشمزه نه تنها اشتهای شما را برای غذای اصلی افزایش می دهند، بلکه میز شام را در مهمانی جذاب تر می کنند. در این مطلب از سری آشپزی ویدئویی ای بی سی مگمگ طرز تهیه سالاد بلغور و نخود را به شما آموزش می دهیم. این سالاد فوق العاده را می توانید به عنوان غذای جانبی یا غذای اصلی میل کنید و از طعم های مختلف آن لذت ببرید.
سالاد گندم سیاه و نخود
سالاد گندم سیاه و نخود یک وعده غذایی کامل است. زیرا ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین، سبزیجات و فیبر است و به راحتی تهیه می شود.
مخلوط
تجهیزات | مقدار |
بادام زمینی پخته شده | یک فنجان |
آرد برنج | یک فنجان |
کاکومبیرا | شماره |
پیاز متوسط | شماره |
پسته خام | 10 مثقال |
پنیر فتا | 50 گرم |
جعفری | 3 شاخه |
گشنیز | 5 شاخه |
آب لیمو | یک قاشق |
روغن زیتون | 2 قاشق چایخوری |
بسوزانید | 4 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | هر کدام یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد گندم سیاه و نخود
1.
برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا گندم سیاه را خوب بشویید و در ظرف مورد نظر قرار دهید. سپس روی نارنجک آب جوش می ریزیم تا آب آن را بگیرد. حالا روی ظرف را سلفون بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 1-2 ساعت نرم شود. سپس غلات را آب می دهیم.
2.
در این مرحله خیار و پیاز را مانند تصویر به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
3.
حالا در این مرحله گشنیز و جعفری تازه را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سپس شروع به تهیه سس سالاد می کنیم.
4.
برای تهیه این سس خوشمزه، آرد، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا پخته شود.
5.
در این مرحله بقیه مواد از جمله نخود پخته، خیار، پیاز، پنیر فتا، گشنیز، جعفری تازه و پسته را به بلغور آبکش شده اضافه می کنند.
6.
در مرحله آخر تمام مواد را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا همه مواد حل شود.
–
DigiCala دسترسی آسان به محتوا را برای افرادی با مهارت های حرفه ای ساخت ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، ظرفیت، انگیزه و اشتیاق برای تولید ویدئو دارید، به ای بی سی مگمگ تلنت بپیوندید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]