چراغ خطی و چراغ لاینر | خرید چراغ خطی و قیمت نور خطی

چراغ خطی به چراغ های رشته ای گفته می شود که وظیفه نورپردازی به روش خطی و باریک را بر عهده دارند و می توانند جلوه خاصی به محیط ببخشند. چراغ های خطی در رنگ ها و شکل های مختلف وجود دارند.

یک تحول بزرگ در چراغ های سنتی و روش های قدیمی برای نورپردازی، موجب ایجاد روش ها و چراغ های نسل جدیدی شده است که می تواند نیازهای جامعه مدرن امروزی را هم از نظر ظاهری و هم از نظر کیفیت و کارایی تامین کند. چراغ های خطی را می توان بر حسب محیط ها و دکوراسیون های مختلف انتخاب نمود تا هم یک فضای لوکس ایجاد شود و هم نورپردازی سازگار با محیط مورد نظر انجام گیرد.

چراغ های خطی دارای طول های مختلفی هستند و در رنگ های متفاوتی تولید می شوند، از این رو کاربران و طراحان می توانند متناسب با نیاز خود به سراغ خرید محصولی بروند که بیشترین هماهنگی را با محیط مد نظر آن ها داشته باشد.

چراغ خطی منحنی

اگر به آمار فروش در بازار تجهیزات روشنایی در سال های اخیر نگاهی بیاندازیم، متوجه می شویم که چراغ های خطی منحنی که یکی از انواع چراغ خطی است، توانسته است آمار بالایی از فروش تجهیزات روشنایی را به خود اختصاص دهد. چراغ خطی منحنی از نظر ساختاری دارای بیشترین شباهت به چراغ های خطی معمولی است.

این چراغ ها فرم منحنی دارند، به همین دلیل است که به آن ها چراغ خطی منحنی گفته می شود. اکثر کسانی که می خواهند نوع متفاوتی از چراغ خطی را در فضای مورد نظر خود نصب کنند به سراغ این نوع چراغ ها می روند.

انواع چراغ خطی منحنی

انواع چراغ لاینر منحنی در دو دسته ثابت و انعطاف‌پذیر قرار می گیرند. نوع ثابت آن روی پروفیل های خم شده قرار می گیرند و کاربر نمی تواند حالت آن ها را تغییر دهند. اما نوع انعطاف‌پذیر، همان طور که از نام آن پیداست، قابلیت تغییر انحنا را فراهم می کند تا کاربر بتواند متناسب با دکوراسیون محیط به روشنایی دلخواه برسد.

این نوع چراغ ها از نظر نحوه نصب نیز به چراغ خطی منحنی آویز، چراغ خطی منحنی روکار و چراغ خطی منحنی توکار تقسیم می شوند که شرایط حاکم بر محیط و نوع سلیقه کاربر تعیین کننده یکی از این مدل ها برای محیط است.

چراغ خطی آویز

ایجاد یک جلوه خاص بصری در محیط هایی مانند اداره، منازل، استودیوهای هنری و … با استفاده از چراغ خطی آویز محقق می شود. چراغ خطی آویز، محبوب ترین و پرطرفدارترین نوع چراغ خطی است، چرا که محدودیت نصب ندارد و کاربر می تواند بدون این که شکل و ابعاد سقف را در نظر بگیرد و یا بخواهد برای ایجاد یک نورپردازی مدرن، تغییری در شکل و ابعاد سقف یا دیوار ایجاد کند، از چراغ خطی آویز استفاده نماید.

چراغ خطی آویز این امکان را فراهم می کند تا کاربر بتواند ارتفاع منبع نور را به دلخواه خود تنظیم نماید و این مزیتی است که نمی توان به سادگی از کنار آن عبور کرد. چراغ خطی دفنی نیز یکی از جدیدترین چراغ های خطی تلقی می شود و کاربردهای مختلف دارد. در ادامه به بررسی مشخصات این نوع چراغ خواهیم پرداخت.

چراغ خطی دفنی

چراغ دفنی یکی دیگر از روش های نورپردازی است که می تواند نور مورد نیاز محیط را تامین کند. این نوع چراغ که به آن پروژکتور دفنی LED نیز گفته می شود، در داخل زمین، درون نما یا فضاهای مختلف نصب شده و تنها نور منتشر شده از آن قابل مشاهده است. اکثر کاربرد این نوع چراغ ها برای نورپردازی از پایین به بالا است.

ساختمان هایی که دارای نمایی با جداره های عمودی هستند یا از ستون ها و مجسمه در نمای خارجی خود استفاده می کنند، با استفاده از چراغ دفنی می توانند یک هاله نور روی سوژه مورد نظر خود ایجاد کرده و سایه روشن هایی با زیبایی کم‌نظیر و جذاب خلق نمایند.

قابلیت مخفی کردن این نوع چراغ ها در فضاهایی مثل فضای سبز به راحتی امکان‌پذیر است. منبع نوری چراغ دفنی معمولا لامپ های LED هستند که رنگ های مختلفی دارند. این نوع چراغ ها دارای دو دسته روکار و توکار بوده و در شکل های متفاوت به بازار ارائه می گردند.

مزایای چراغ دفنی

یکی از ویژگی های مهم چراغ دفنی، ضد آب بودن بدنه آن است. بیشتر چراغ های دفنی از استاندارد IP67 پشتیبانی می کنند که این امر به معنای این است که چراغ هم در برابر آب و هم در برابر نفوذ گرد و غبار از مقاومت بالایی برخوردار است. چراغ های دفنی با استاندارد IP68 نیز به بازار ارائه شده اند که چراغ های دفنی واترپروف نامیده می شوند.

احتمال نفوذ آب و گرد و غبار به این چراغ ها تقریبا صفر است و طول عمر آن ها به 70000 ساعت می رسد. بدنه مستحکم چراغ های دفنی نیز به عنوان یکی دیگر از مزایای آن شناخته می شود. قدرت بالا در نوردهی به فضا، طول عمر بالا، ایجاد افکت های جذاب به دلیل تنوع رنگی و قابلیت تغییر زاویه از سایر مزایای چراغ دفنی محسوب می شوند.

Back to top button