پارسا پیروزفر و طناز طباطبایی در یاغی
طنازطباطبایی و پارسا پیروزفر: چند روز پیش اکران مردمی قسمت جدید سریال یاغی در شیراز بود. بازیگران و عوامل این سریال در این اکران حضور یافتند و پوشش و استایل آنها باز هم مورد توجه قرار گرفت.
در این مطلب فرهنگ و هنر در مجله گفتنی قرار است به ویدیوی پرحاشیه این روزها بپردازیم که بار دیگر طرفداران را هیجان زده نموده و عده ای می گویند زوج هنری سریال یاغی باید در دنیای واقعی هم کنار هم قرار بگیرند.
در یکی از لحظات دیدنی مراسم، زوج هنری محبوب این روزها در سریال یاغی، یعنی خانم طباطبایی و پارسا پیروز فر سوژه هواداران شدند و طرفداران با ذوق و فریاد گفتند که چقدر به هم می آیند!
حتما ببینید: سریال شانتارام با بازی چارلی هونام: چشمان ما دروغ میگویند!
ویدیوی این لحظات جالب را که در فضای مجازی خبرساز شده می توانید ببینید:
در ادامه می توانید استایل زیبا و خاص طناز طباطبایی را در اکران مردمی ببینید. همچنین حقایقی جالب درباره پارسا پیروز فر و طناز طباطبایی را در ادامه بخوانید!
سادگی در پوشش
خانم طباطبایی می گوید : همیشه دوست دارم در لباس هایم راحت باشم ، تا جایی که امکانش باشد نمی گذارم لباس های خیلی رنگی با پارچه های پر زرق و برق برایم بدوزند.
طناز طباطبایی متولد 20 اردیبهشت 1362 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است.
فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد تهران مرکز می باشد که از 18 سالگی جلوی دوربین رفت و بعدا تجربه کار در تئاتر را نیز کسب کرد. خانم بازیگر در هنرهای دیگری چون نقاشی و موسیقی هم فعالیت دارد.
طناز طباطبایی قمی در یک خانواده چهار نفره به دنیا آمده است ، تنها یک خواهر بزرگتر بنام «لیلا» دارد که مترجمی زبان خوانده و دکترای روانشناسی دارد. پدرش تاجر فرش و به شدت وابسته مادرش است که دبیر بازنشسته است
او ورودی سال 1381 دانشکده هنر و معماری آزاد است که از جمله اساتید وی مرحوم سمندریان، کیومرث مرادی ، احمد دامود ، ناظرزاده کرمانی و … بودند
پارسا پیروزفر
پارسا پیروزفر متولد 22 شهریور 1351 در تهران ، بازیگر و کارگردان تئاتر است
فارغ التحصیل لیسانس رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران می باشد که بجز نقاشی و بازیگری یک مجسمه ساز موفق می باشد
پارسا پیروز فر از پدری نظامی (سرهنگ گارد) و مادری فرهنگی (دبیر دبیرستان) به دنیا آمده و بچه سلطنت آباد (پاسداران) است
سال 1363 وقتی 12 ساله و دانش آموز مقطع پنجم ابتدایی بود شروع به خلق داستان های مصور کرد که حاکی از علاقه زیادی وی به گرافیک و نقاشی بود. به همین دلیل سال 1369 دیپلم ریاضی فیزیک گرفت و یکسال بعد در رشته نقاشی وارد دانشگاه شد
تدریس در دانشگاه علامه
پیروزفر از سال 1383 به مدت یکسال در موسسه کارنامه و دانشگاه علامه طباطبائی سپس از سال 1383 در موسسه فیلمسازی هیلاج به تدریس بازیگری پرداخت.
مرد صبور سینمای ایران!
من آدم بسيار صبوری هستم و معتقدم پله پله بايد به موفقيت رسيد من سالها صبر كردم، از اول دبستان تا پايان ليسانس اين كم نيست.
تجربه های خوب و زيادی به دست آورده ام ، بازيگری دنيای سخت و پيچيده ای است و نمی شود در چند هفته يا چند ماه بازيگر شد
رژیم غذایی پارسا پیروزفر
من اصولا كلی رژيم غذايی سالم و مناسب را واقعا رعايت می كنم، بدن من خوشبختانه استعداد چاقی ندارد يعنی هر چقدر بخورم تغييرات وزنی بدنم سه کیلو است.
لینک های مرتبط:
همچنین بخوانید: جذابیت فوق العاده پارسا پیروز فر در اکران مردمی تی تی
علت جدایی شکیرا: حسادت و خیانت پیکه + نامزد جدیدش کارمند او بوده
بهترین فیلم های برادران روسو که میتوانید بعد از «مرد خاکستری» ببینید
نوید محمد زاده و همسرش بعد از ممنوع الکاری قصد مهاجرت دارند
آیا سریال اجتماعی یاغی ارزش دیدن دارد؟ همه آن چه باید بدانید
اعتمادآنلاین| سریال «یاغی» به کارگردانی محمد کارت به تهیهکنندگی سید مازیار هاشمی دو نفر از بازیگرانش را معرفی کرد.
به گزارش اعتمادآنلاین، به نقل از روابط عمومی پروژه، سریال «یاغی» به کارگردانی محمد کارت و تهیهکنندگی سید مازیار هاشمی، به زودی با اخذ مجوزهای قانونی پیشتولید رسمی خود را برای پخش در شبکه نمایش خانگی آغاز میکند.
پارسا پیروزفر و طناز طباطبایی بازیگران گزیدهکاری که هر دو سالهاست بازی در سریالی را نپذیرفتهاند، در سریال «یاغی» نقشآفرینی خواهند کرد.
نگارش فیلمنامه این سریال توسط پدرام پورامیری، حسین دوماری و محمد کارت طی یک سال گذشته انجام شده و مدتیست به اتمام رسیده است. این تیم تجربه نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی «شنای پروانه» را نیز با یکدیگر در کارنامه خود دارد.
گفتنیست به زودی اسامی تعدادی از بازیگران چهره و سرشناس سینما که حضورشان در این سریال قطعی شده است به همراه سایر عواملی که در این پروژه همکاری میکنند، به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
«یاغی» محصول انحصاری پلتفرم «فیلیمو» است.