اثرات آر اف فرکشنال و سایر روش های درمانی بر جوانسازی پوست

به گزارش بازار به نقل از کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر امامی سیگارودی، یک تکنولوژی پوستی بر پایه موج  های رادیوفرکانسی است که به منظور افزایش ترمیم و بهبود سلامتی پوست مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شما نیز زیباجو باشید و به دنبال راز هایی برای افزایش سلامتی و جذابیت خود بگردید، بدون شک با این تکنولوژی آشنایی دارید.

اثرات آر اف فرکشنال بر پوست

اثرات آر اف فرکشنال بر پوست شامل موارد زیر می  شود:

آر اف فرکشنال می  تواند با افزایش تولید کلاژن و الاستین در پوست، باعث بهبود لخته شدن و رفتگی های پوستی شود و پوست را جوان تر و سالم تر نماید.

آر اف فرکشنال به عنوان یکی از روش  های ترمیمی پوستی به منظور درمان جای جوش  ها، اسکارها و لک  های پوستی مورد استفاده قرار می  گیرد.

آر اف فرکشنال می  تواند با تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست، باعث کاهش چین و چروک  های پوستی شود.

آر اف فرکشنال به عنوان یک روش بهبود رنگ پوست، با تحریک فعالیت سلول  های پوستی و کاهش تیرگی های پوستی، مفید است.

در کل، استفاده از آر اف فرکشنال برای جوانسازی و بهبود سلامتی پوست، یکی از بهترین راهکارهای موجود است. با این تکنولوژی، می  توانید به طور موثری از مشکلات پوستی خود رهایی پیدا کنید.

آر اف فرکشنال و اهمیت آن

آر اف فرکشنال روشی نوین برای جوانسازی پوست است که به طور گسترده در روش  های زیبایی  سازی پوست مورد استفاده قرار می  گیرد. این روش، تکنولوژیی پیشرفته ای است که با استفاده از امواج رادیویی، انرژی را به صورت یکنواخت و ناپرهیزی به بافت پوست منتقل می  کند.

در این روش، امواج رادیویی به صورت نوارهای کوچکی بر روی پوست اعمال می شوند و بافت پوست را به صورت کنترل شده ای تحریک می  کنند. به عبارت دیگر، این تکنولوژی با تحریک تولید کلاژن در بافت پوست، می  تواند باعث بهبود و جوانسازی پوست شود.

استفاده از آر اف فرکشنال برای جوانسازی پوست، به دلیل عدم نیاز به جراحی و کاهش درد، مورد توجه قرار گرفته است. این روش، به دلیل برخورداری از کارایی بالا و اثرات جانبی کمتر، جایگزینی مناسب برای روش های قدیمی تر جوانسازی پوست مانند لیفتینگ چهره و بوتاکس می باشد.

 تزریق چربی در رشت

تزریق چربی یکی از روش های افزایش حجم و شکل دهی به بدن به شمار می  رود که در کلینیک های زیبایی و پزشکی انجام می  شود. یکی از کلینیک  هایی که این خدمات را ارائه می  دهد، کلینیک دکتر امامی سیگارودی در شهر رشت است.

برای تزریق چربی در کلینیک ، ابتدا باید یک مشاوره با پزشک اختصاصی این کلینیک داشته باشید. پزشک بررسی کاملی از بدن شما و نیازهای شما برای افزایش حجم و شکل دهی به بدن انجام می دهد و پس از آن مشخص می  شود که چه مقدار چربی برای تزریق در نقاط مختلف بدن شما لازم است.

تزریق چربی در کلینیک دکتر امامی سیگارودی با استفاده از تکنولوژی لیپوفیلینگ انجام می شود. در این روش، چربی از مناطق دیگر بدن شما جمع آوری شده و سپس به صورت تزریقی در نقاط مورد نیاز شما قرار داده می شود. این روش بسیار ایمن و دقیق است و باعث می شود که بدن شما به شکلی طبیعی و زیبا تغییر کند.

در کلینیک دکتر امامی سیگارودی، در انواع نقاط بدن انجام می  شود، از جمله صورت، گونه، زیر بغل، شکم، باسن، ران و پا. همچنین، این کلینیک از مواد اولیه با کیفیت بالا برای تزریق چربی استفاده می کند، که باعث می شود بدن شما به شکلی طبیعی و دائمی تغییر کند.

 تزریق بوتاکس در رشت

تزریق بوتاکس یکی از روش  های معمول در درمان چین و چروک صورت است. در کلینیک دکتر امامی سیگارودی، این خدمات به صورت حرفه ای و با استفاده از بهترین تجهیزات و فناوری های پزشکی ارائه می  شود.

از آنجا که بوتاکس به عنوان یک نوع سم استفاده می  شود، تزریق آن تنها باید توسط پزشکان و متخصصان مجرب انجام شود. در کلینیک دکتر امامی سیگارودی، تزریق بوتاک توسط پزشکان با تجربه و صاحب نظر آموزش دیده انجام می شود. هدف از تزریق بوتاکس، کاهش چین و چروک صورت است. با تزریق بوتاکس به مناطق خاصی از صورت، از جمله پیشانی، چشم، پلک، و لب، می توان ظاهر چین و چروک را بهبود بخشید.

در کلینیک ، پس از بررسی صورت بیمار و تعیین مناطق مورد نیاز تزریق، پزشک بوتاکس را در آن نقاط تزریق می کند. پس از تزریق، بیمار نیازی به بستری شدن ندارد و می تواند به فعالیت های روزانه خود ادامه دهد.

و در کلینیک ، علاوه بر کاهش چین و چروک، می تواند بهبود نمای شکل چهره و جوانسازی صورت را نیز به دنبال داشته باشد. این خدمات برای هر دو جنسیت ارائه می شود و نیاز به تکرار آن به صورت دوره  ای عوارض آر اف فرکشنال شامل درد، سوزش صورت، حساسیت جزئی، خشکی صورت و کمی التهاب است. به طور معمول عوارض لیزر آر اف فرکشنال کم و کوتاه مدت است. به طورکلی این دستگاه بسته به درمان، ممکن است تورم ملایم و موقت، قرمزی و سوزش در فرد ایجاد کند. در زیباسازی یا هر نوع درمانی، هیچ روش کاملاً ایمن و بی خطری وجود ندارد. هر روشی می تواند عوارض خاص خود را داشته باشد که درجه آن ممکن است کم یا زیاد باشد. البته این عوارض دائمی نبوده و به مرورزمان رفع می شود. درمان RF موجب عوارض جانبی می شود که از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما می توان به سادگی با اقدامات احتیاطی مناسب مانع از ایجاد این عوارض جانبی شد. ممکن است کبودی نیز به عنوان یکی از عوارض جانبی آر اف فرکشنال دیده شود، البته علائم هر یک از افراد متفاوت است.

کارشناسان توصیه می‎کنند بعد از درمان آر اف فرکشنال از محلول های موضعی پوست استفاده نشود تا احتمال عوارض جانبی کاهش یابد. در این درمان میزان تابش نیز تأثیرگذار است. کارشناسان معتقدند که میزان تابش موجب آسیب نمی شود، اما ممکن است پوست برخی از افراد حساس باشند. افرادی که حساس هستند درد را تجربه می کنند. این درمان برای سفت شدن پوست نسبت به درمان های دیگر تأثیر بیشتری دارد، اما نتیجه این درمان همواره قابل پیش بینی نیست.

یکی از روش های جوان سازی پوست استفاده از دستگاه آر اف فرکشنال است. آر اف فرکشنال از امواج رادیویی استفاده می کند و اشعه دیگری به کار نمی گیرد. این دستگاه در حقیقت از ترکیب دو روش آر اف و میکرونیدلینگ ایجاد شده است، این روش موجب تولید کلاژن و سفت شدن پوست می شود. در آر اف فرکشنال انرژی RF توسط سوزن های بسیار ظریف میکرونیدلینگ به درم (لایه ای از پوست که در زیر اپیدرم قرار دارد) می رسد و بدون این که تأثیری بر آن داشته باشد موجب گرم شدن درم می شود. این عمل ازیک طرف موجب سفتی پوست و از طرف دیگر موجب تولید الاستین و کلاژن می شود که این امر موجب از بین رفتن چین وچروک و داشتن پوستی صاف خواهد شد.

نازک شدن لایه های اپیدرم و درم، پوسته پوسته شدن پوست، ایجاد چین وچروک، تغییر رنگ پوست و بافت ها و کاهش کلاژن نشان دهنده پیری پوست است. پوسته پوسته شدن براساس آسیب وارده به درم است. استفاده از آر اف فرکشنال موجب تخریب جزئی پوست و در نتیجه تحریک آن ناحیه برای ایجاد کلاژن سازی جدید می شود. آسیب به درم موجب فعال شدن آنزیم هایی مانند متالوپروتئینازها و کلاژناز می شود. کار این دو آنزیم تحریک سلول ها برای کلاژن سازی است. آر اف فرکشنال برخلاف لیزر به جای این‎که روی تمام ناحیه اثر بگذارد از طریق حرارتی که در درم ایجاد می کند موجب تحریک درم برای ایجاد کلاژن می شود. این عمل موجب کاهش مشاهده عوارض جانبی و بهبود سریع زخم ها می شود و همچنین زمان بهبودی را کاهش می دهد.

کاربردهای آر اف فرکشنال

آر اف فرکشنال دارای کاربردهای درمانی و زیبایی بسیاری است. تأثیرات این روش درمانی شامل موارد زیر است:

  1. سفت کردن و جوان سازی پوست:

آر اف فرکشنال موجب حجم دهی، سفت و صاف کردن بافت پوستی می شود، به همین دلیل می تواند هم زمان با ازبین بردن خطوط و چین وچروک های صورت، رنگ و بافت سطحی پوست را بهبود بخشد.

  1. محو کردن جای زخم، اسکارها و ترک بدن:

عملکرد اصلی آر اف فرکشنال، تحریک کلاژن سازی در بافت پوست است، بنابراین بعد از درمان، پوست شما ظاهری سالم تر، زیباتر و یک دست خواهد داشت. استفاده از این دستگاه برای ازبین بردن جای آکنه و جوش و همچنین ترک های ناشی از چاقی و لاغر شدن تأثیر بسیاری دارد.

اندازه منافذ پوستی پس از 2 تا 5 جلسه درمان به شکل چشمگیری کم می‎شود.

یکی از مهم ترین کاربردهای میکرونیدل آر اف سفت کردن غبغب و ناحیه فک است. این تأثیر آر اف بر پوست، به ویژه در خانم ها بسیار شگفت انگیز است به طوری که پس از یک یا دو جلسه نتایج آن قابل مشاهده است. ارزش کار هنگامی مشخص می شود که این اثر را با لیزر لیپولیز مقایسه نمایید. ازآنجایی که لیزر لیپولیز یک عمل تهاجمی است و احتمال عوارض نیز در آن وجود دارد، آر اف یک روش کاملاً غیرتهاجمی و بدون عارضه بسیار مناسبی است. آر اف یک روش بسیار عالی برای سفت کردن پوست گردن است. با توجه به نازکی پوست گردن می توان گفت این روش برای سفت کردن پوست گردن رقیبی ندارد.

  1. کنترل بیش از حد ترشح چربی پوست

از دیگر کاربردهای آر اف فرکشنال می توان به درمان ترشح بیش از حد چربی پوست اشاره کرد. در بررسی های انجام شده، کاهش حدود 70 تا 80 درصد ترشح چربی صورت تنها پس از یک جلسه آر اف مشاهده شده است.

با توجه به تأثیرات درمانی آر اف فرکشنال، این روش برای رفع و درمان موارد زیر مؤثر خواهد بود:

  • پوست افتاده یا شل شده
  • آکنه کیستی
  • خطوط و چین وچروک های ظریف
  • مشکلات رنگ و بافت سطحی پوست

آیا لیزر آر اف فرکشنال عوارض دارد؟

آر اف فرکشنال تکنیکی پیشرفته برای جوان سازی پوست و صورت است که با استفاده از امواج فرکانس رادیویی در بخش های عمده پوست ایجاد حرارت شده و این حرارت موجب تحریک کلاژن سازی، سفت شدن پوست و لیفت صورت خواهد شد. امروزه دستگاه آر اف فرکشنال در اغلب مراکز زیبایی و لیزر پوست ایران و جهان مورداستفاده قرار می گیرد.

ممکن است بعد از جلسات درمانی آر اف فرکشنال، به صورت مختصر قرمزی و یا خشکی پوست را احساس کنید که این نشانه ها طی مدت کوتاهی با استفاده از کرم های ضدالتهاب و یا ترمیم کننده و مرطوب کننده ها از بین خواهد رفت. آر اف فرکشنال یک روش غیرتهاجمی بوده و امواج رادیو فرکانسی که در زمان درمان تابیده می شود هیچ گونه ضرری ندارد.

این روش به هیچ وجه موجب سوختگی و ایجاد زخم در پوست نمی شود.

لکه های تیره و روشن روی پوست ایجاد نمی شود.

علاوه براین تأثیرات درمانی آن مانند رفع چین وچروک، رفع افتادگی و شل شدن پوست بسیار مؤثرتر از کرم های موضعی و پمادهای ضدچروک موجود در بازار است.

عوارض لیزر RF فرکشنال چیست؟

در هر جلسه یک ساعت پیش از درمان، بی حسی موضعی انجام می شود به همین خاطر بعد از انجام درمان دردی وجود نخواهد داشت. روش میکرونیدلینگ آر اف روشی بسیار ایمن و بی خطر است، چراکه انرژی را از لایه های سطحی پوست دور کرده و میزان اثرات جانبی به حداقل می رساند. هنگامی که از میکرونیدل های عایق استفاده می گردد، انرژی به لایه های بالایی پوست انتقال داده نمی شود. به هرحال ممکن است عوارضی نیز در افراد دیده شود. این عوارض شامل موارد زیر هستند:

  • برخی از بیماران دچار اریتم یا قرمزی پوست طی مدت یک تا سه روز می شوند.
  • برخی اوقات حالت کبودی درصورتی که سوزن به صورت عمیق تر استفاده شده باشد، مشاهده می شود.
  • برخی از بیماران ممکن است دچار التهابات هایپرپیگمنتاسیون (تیرگی پوست) شوند که باید با داروهای سفیدکننده موضعی درمان شوند.

عوارض لیزر آر اف فرکشنال شامل چه مواردی است؟

معمولاً عوارض جانبی آر اف فرکشنال کم و کوتاه مدت است و بسته به درمان امکان دارد دچار تورم ملایم موقت، قرمزی و سوزش شود. این درمان می تواند با ایمنی در کنار درمان های تزریقی، میکرونیدلینگ و دیگر درمان های کم تر تهاجمی انجام شود. دیگر عوارض احتمالی آر اف فرکشنال که همه موقت هستند شامل موارد زیر است:

درد:

در ابتدا دستگاه های آر اف فرکشنال درد بسیاری داشتند، اما امروزه درد در این روش به حداقل رسیده و دیگر نیازی به داروی بی حسی نیست.

قرمزی پوست:

اریتم یا قرمز شدن پوست در برخی از افراد دیده می شود که پس از 24 ساعت از بین می رود.

تورم:

دستگاه آر اف فرکشنال می تواند موجب تورم گردد که البته در تمام افراد دیده نمی شود و نهایتاً تا 24 ساعت بعد خوب می شود، البته ممکن است در برخی از موارد تا یک هفته این تورم باقی بماند.

عوارض حاصل از درمان به کمک دستگاه آر اف فرکشنال سوزنی

به طورکلی به دلیل غیرتهاجمی بودن، این روش عوارض چندانی ندارد، اما ممکن است در برخی از موارد عوارض جزئی و کوچکی داشته باشد. ناگفته نماند برای این کار باید به کلینیک و پزشک قابل اعتماد مراجعه کنید. تمام عوارض آر اف فرکشنال سوزنی تا حداکثر یک هفته رفع خواهد شد.

رایج‎ترین عوارض دستگاه آر اف فرکشنال سوزنی شامل موارد زیر است:

  • ورم خفیف پوست
  • التهابات جزئی
  • قرمزی رنگ پوست
  • زخم های کوچک ناشی از جای سوزن ها
  • کبودی مختصر در زمان ورود سوزن ها به پوست
  • پوسته پوسته شدن پوست چند روز پس از جلسه درمانی

تمام این عوارض ناچیز و خفیف بوده و پس از بهبودی، شاهد پوستی جوان تر و شاداب تر خواهید بود.

آیا عوارض آر اف برای لاغری زیاد است؟

دستگاه آر اف فرکشنال امروزه یکی از پیشرفته ترین سیستم های موجود در بازار است. استفاده از کاویتاسیون اولتراسوند و فرکانس رادیویی در درمان RF، برای لاغری انجام شده و با این روش، بدن شما سلول‎های چربی را از بین می برد، سپس این سلول ها توسط فرایند حذف طبیعی از طرف بدن شما، متابولیزه می شوند. برخلاف لیپوساکشن سنتی، روش RF از هیچ گونه تزریق، بی هوشی و روش تهاجمی استفاده نمی کند و می توان گفت این روش، درمان مناسبی برای حذف چربی و سلولیت است. از این روش برای چربی های شکم، ران، بازو، لگن، چانه و چربی پشت استفاده می شود. این روش نتایج بسیار خوبی برای لاغری ارائه می دهد و موجب تناسب اندام و ظاهری جوان تر می شود. به این خاطر برای رسیدن به اندامی زیبا، سفت شدن پوست، افزایش تولید کلاژن و چربی سوزی، از این روش غیرتهاجمی و بدون درد استفاده نمایید.

در این مقاله سعی شد شما را با عوارض آر اف فرکشنال آشنا کنیم. استفاده از این روش دارای عوارض جانبی بسیار کم و کوتاه مدت است. لذا برای جوان سازی پوست استفاده از آر اف فرکشنال یک روش بسیار کاربردی است.

شما می توانید برای ثبت نظرات و پیشنهادی خود از راه ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

و بر اساس شرایط بیمار است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از سایر خدمات درمانی و زیبایی این مجموعه و دریافت مشاوره رایگان تنها کافیست به وب سایت رسمی کلینیک ایران به نشانی اینترنتی مراجعه نمایید.

 

دکمه بازگشت به بالا