همه چیز در مورد پارتیشن اداری و مزایای آن

مزایا و معایب استفاده از partition چیست؟

یکی از تصمیمات اصلی شما در هنگام بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی دفترتان این است که آیا از پارتیشن اداری استفاده می کنید یا خیر؟ این وسیله از مزایا و همچنین تعدادی از نقاط ضعف است.

مزایای پارتیشن بندی

افزایش خلاقیت

هر زمان که مردم احساس آزادی می کنند، خلاقیت اغلب افزایش می یابد. چشم های کنجکاو همکاران می توانند به تفکر خلاقانه منجر شوند و به همین ترتیب پارتیشن ها  می توانند کیفیت ایده های تولیدشده را بهبود ببخشند.

حریم خصوصی بیشتر

در حال کار در یک دفتر باز، partition اغلب یک راه عالی برای بهبود ارتباط بین کارکنان است. نکته این است که هیچ چیز نمی تواند در مورد خصوصی مورد بحث قرار گیرد، مگر اینکه به اتاق دیگری بروید. پارتیشن ها می توانند حریم خصوصی را بهبود بخشند و کارکنان توجه خود را به مشتریان دهند.

مزاحمت های کمتر

با توجه به اینکه بسیاری از افراد در کنار هم کار می کنند، حواس پرتی ممکن است زیاد رخ دهد. پارتیشن ها باعث می شود حواس افراد کمتر پرت شود و در دفتر خود بی سر و صدا و مستقل مشغول کار خود باشند.

نام تجاری

یکی از بزرگترین موارد در مورد پارتیشن بندی این است که شما می توانید آن را برای گسترش نام تجاری شرکت خود استفاده کنید. پارتیشن بندی جلویی می تواند الگوها، رنگ ها و لوگو هایی را که منعکس کننده نام تجاری شماست ایجاد نماید. علاوه بر این فضای حرفه ای و جذاب به وجود می آورد و همین امر مشتریان شما را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین باعث می شود کارکنان شما با روحیه بیشتری کار خود را انجام دهند.

ویژگی های عایق بندی و حفاظت از آتش

در بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه های مصرفی  کمک می کنند. کارمندان شما در زمستان نیز در یک محیط گرم مشغول به کار باشند. علاوه بر این پارتیشن بندی، می تواند در حوادث غیر مترقبه بسیار کارآمد باشد. زیرا باعث جلوگیری از گسترش آتش در محیط اداری شما استفاده می‎ شوند ، مگر اینکه یکی از آنها شکسته باشد.

یک روند رو به رشد

پارتیشن های لعاب دار یک روند رو به رشد در سراسر کشور را طی می کنند. دلایل این امر بسیار زیاد است، از جمله مواردی که در بالا ذکر شده است، اما دلیل دیگر این است که این نوع پارتیشن بندی برای فضاهای باز بسیار مناسب هستند. به همین ترتیب، شما همچنین می توانید غلاف  و فرم ظریف تر از پارتیشن بندی، برای ترکیب مزایای فضای باز در کنار مزایای partition استفاده کنید. فیسبوک، گلدمن ساکس و گوگل هم طرح دکوراسیون اداری را برای ایجاد فضاهای پر جنب و جوش و هیجان انگیز ادغام می کنند.

معایب پارتیشن بندی

پتانسیل کمتر برای برقراری ارتباط

کارکنان به سختی می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و در پروژه های مشترک با وجود پارتیشن های جداگانه در کل دفتر کار با یکدیگر همکاری کنند. در عوض، سعی کنید تعادلی مناسب بین پارتیشن بندی و دفاتر باز را ایجاد کنید تا اطمینان حاصل شود که ارتباطات تحت تاثیر قرار نمی گیرد.

محیط شلوغ

استفاده از پارتیشن می تواند احساس خفگی و فشردگی به وجود آورد و که روحیه گروه را مختل کند. با این وجود برنامه ریزی طراحی دکوراسیون اداری دفتر خود، می توانید مزایای استفاده از پارتیشن بندی را بدون اینکه دفتر خود را بیش از حد شلوغ کنید، به دست آورید.

در نهایت این که آیا شما تصمیم به نصب partition در دفتر خود دارید یا خیر؟ به شما و سبک شرکت شما و انواع کارهایی که شرکت شما تولید می کند بستگی دارد. همچنین به طور جایگزین می توانید اطمینان حاصل کنید که ترکیبی از این دو مورد را در دفتر خود استفاده کنید. کارکنان می توانند در صندلی ها با طرح مشترک در دفتر پلان باز و مدرن کار کنند. در حالی که اتاق های کنفرانس و اتاق های جلسه را می توان با روش های هیجان انگیز، مانند پارتیشن شیشه ای یا دیوارهای منحنی جدا کرد.

انواع پارتیشن بندی فضای اداری از نظر جنس

·         پارتیشن شیشه ای

متریال اصلی آن شیشه است و از ویژگی های آن می توان به استفاده از شیشه های مات شونده اشاره کرد که فضای مدرن و باز کاری را ایجاد می کنند.  نصب سریع و آسان و طراحی منحصر به فرد از ویژگی های مهم پارتیشن شیشه ای است.

·         پارتیشن ام دی اف

متریال اصلی آن ام دی اف است و از ویژگی مهم آن می توان به قیمت ارزان تر آن نسبت به سایر مدل ها اشاره کرد. این مدل ها دارای فریمی از جنس ام دی اف هستند و به راحتی قابلیت جابه جایی دارند. همچنین در انواع رنگ و روکش های مختلف تولید می شوند.

·         پارتیشن چوبی

متریال اصلی آن چوب راش است و اگر به دنبال زیبایی بصری در پارتیشن های خود هستید، می توانید از چوب راش در آن ها استفاده کنید. این نوع پارتیشن ها دارای قیمت مناسب و وزن سبکی هستند. پارتیشن چوبی می تواند فضای محیطی انعطاف پذیرتری را ایجاد کند.

·         پارتیشن آلومینیومی

متریال اصلی: آلومینیوم

ویژگی ها: پارتیشن های آلومینیومی دارای فریمی از آلومینیوم هستند و می توانند با انواع مواد دیگر ترکیب شوند، مانند شیشه یا ام دی اف. این پارتیشن ها سبک هستند، در برابر رطوبت و تغییر دما مقاومت دارند و بازیافت آن ها نیز امکان پذیر است.

پارتیشن شیشه و  MDF

متریال اصلی این پارتیشن، شیشه و ام دی اف است و در ساخت آن از MDF به عنوان فریم و اسکلت بندی استفاده می شود و شیشه برای پرکردن قاب آن به کار می رود. این پارتیشن ها به کارمندان امکان می دهند که به محیط بیرون از حریم خصوصی خود مشرف باشند. هر کدام از این انواع پارتیشن ها ویژگی ها و مزایای خود را دارند و انتخاب آن ها به ویژگی های محیط اداری و سلیقه شما بستگی دارد.

پارتیشن ام دی اف با پروفیل آلومینیومی

آلومینیوم و  از متریال اصلی این پارتیشن است؛ MDF استفاده از آلومینیوم به عنوان فریم این پارتیشن ها آن ها را مقاوم و سبک می کند. همچنین ام دی اف به عنوان متریالی برای پرکردن قاب پارتیشن ها به کار می رود. از طرفی آنها قابلیت تغییر شکل و جا به جایی را دارند که به شما امکان تنظیم فضا و تغییرات مختلف را می دهد.

پارتیشن شیشه  ای با پروفیل آلومینیومی

متریال اصلی: آلومینیوم و شیشه متریال اصلی این نوع پارتیشن است؛ در واقع در این پارتیشن ها از آلومینیوم به عنوان فریم برای استحکام و زیبایی و همچنین از شیشه برای پر کردن قاب پارتیشن استفاده می کنند. آنها معمولاً باعث افزایش نور محیط و شفافیت آن می شوند. پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی عملکرد خوبی به عنوان عایق صوتی دارند و از انتقال سروصدا به بخش های مجاور جلوگیری می کنند.

Back to top button