۱۰ انیمهی تکفصلی که حتما باید تماشا کنید
[ad_1]
ما یک انیمه بسیار طولانی داریم. مواردی مانند “Navarto” ، “My Hero Academy” ، “One Piece” و “Dragon Ball Z” در طول سالها تولید شده و برای بسیاری از فصل های متوالی اجرا شده است. برخی از آنها ، مانند “Duraimon” و “Chibi Maroko Chan” ، هزار قسمت دیگر را رد کرده اند. اما علاوه بر این ، ما یک انیمه قدیمی داریم که طرفداران خاصی را در ژاپن و دیگر نقاط جهان در اطراف خود جمع کرده است. “دفتر مرگ” ، “Bebop Cowboy” و “Neon Genesis Evangelion”. این دوران می تواند زمان خوبی برای کسانی باشد که تازه وارد دنیای انیمیشن شده اند و با این شرکت بزرگ آشنا شده اند ، به دلیل زمان کوتاه و محبوبیت آن. در این مقاله ، ما می خواهیم ده ها نمونه از بهترین فصل های یکبار را بررسی کنیم که باید آنها را بررسی کنید.
10. کابوی بیبوپ
- خالق: حاجیما یاتاتا
- کارگردان: شینیچیرو واتانابه
- تهیه کننده: طلوع خورشید
- سال: ..
مجموعه استودیویی انیمیشن استودیو یک محیط خیره کننده غربی است ، در آن سایه هایی از نوآر وجود دارد و حتی پایان برخی از آنها کاملاً هستی شناختی به نظر می رسد. همچنین می توانید قسمت های خاصی در مورد داستان های علمی تخیلی کلاسیک مانند “بیگانه” و “2001: ادیسه فضایی” پیدا کنید. حتی جنبه های سینمایی بروس لی و جان وو را می توان در آنجا تشخیص داد. هر قسمت بیوگرافی قانع کننده ای از زندگی و تجربیات گروه در طول کشتی 207 به نام Bebop است.
به کارگردانی شینیچیرو واتانابه ، افسانه معروف ، “Bebop Cowboy” از جایگاه بالایی در علم تخیلی برخوردار است. این مجموعه همچنین در اوایل دهه 2000 گروه جدیدی از طرفداران غیر ژاپنی را به صنعت انیمه اضافه کرد.
9. یادداشت مرگ
- خالق: تسوگومی اوبا
- کارگردان: تک تک
- تهیه کننده: دیوانه خانه
- سال: ⁇
انتشار فهرستی از بهترین انیمه ها در طول یک فصل بدون ذکر “کتاب مرگ” امکان پذیر نیست. کتاب مرگ ، یک تریلر درباره کار رویاها ، داستان پسر بچه ای به نام لایت یگامی است که تصمیم می گیرد جنگی علیه جنایت آغاز کند. مشکل این است که لایت روش عجیبی برای انجام این کار دارد. او کار خود را از طریق یک دفترچه یادداشت عجیب انجام می دهد. جزوه ای که قابلیت حذف افرادی را دارد که نام آنها در آن نوشته شده است.
اما می بینیم که نور در حقیقت به اندازه او قهرمان نیست. این جزوه صاحب خود را یک خدا معرفی می کند ، به همین دلیل است که این مجموعه به پرسش های اخلاقی ظریف ادامه داده است. این انیمه Madhouse Studio به لطف بازیگران چند نفره متعدد و سریال های پیچیده ، یکی از جذاب ترین سریال هایی است که شاید از دست ندهید.
8. ماهی موز
- خالق: آکیمی یوشیدا
- قصه: هیروکو اوتسومی
- تهیه کننده: اندازه گیری شده
- تائوم-:
این مجموعه انیمیشن ، بر اساس مانگایی با همین نام در سال 1985 ، طرح اقتباس را تغییر می دهد و آن را به اثری مدرن تبدیل می کند. به عنوان مثال ، آسیب های روانی ناشی از جنگ ویتنام منجر به جنگ در عراق شد. محور اصلی داستان یک نوجوان است که رهبر گروهی از جوانان هم سن و سال خود است و عکاس او را همراهی می کند. این دو با عنصر و تکنیکی اسرارآمیز به نام ماهی موز آشنا می شوند و سعی می کنند این راز را حل کنند.
نکته جالب این است که هر قسمت از سریال نام یکی از نویسندگان نسل های از دست رفته آمریکا ، مانند ارنست همینگوی یا جی را دارد. ژانویه. سلینجر (نسل گمشده به یک جامعه آمریکایی اشاره دارد که در طول جنگ جهانی اول به بلوغ رسیده است. این عبارت برای اولین بار توسط ارنست همینگوی ، که از آن در رمان “خورشید هنوز می درخشد”) استفاده شد.
7. سامورایی چمپلو
- خالق: شینجی اوبارا
- قصه: شینیچیرو واتانابه
- تهیه کننده: منگلوب
- تائوم-:
شینیچرو واتانابه پس از موفقیت های بزرگ خود در مجموعه “Cowboy Bebop” ، در کار بعدی خود به “Champlo Samurai” روی آورد. این انیمیشن 26 قسمتی ، مانند “Bebop Cowboy” ، سنت ها را در بسیاری از ژانرها و زیرگونه ها میخکوب می کند و حتی گاهی اوقات می خواند.
این مجموعه داستان دو استاد سواره است که با یک خدمتکار شجاع به سفری طولانی می روند. اگرچه داستان در دوره ادو در ژاپن روایت می شود ، اما انیمه ها فقط بسیار مدرن هستند و از موسیقی هیپ هاپ زیادی استفاده می کنند. تا آنجا که یکی از طرفداران شمشیربازی واقعا در خواندن رقص (یک رقص خیابانی محبوب ، از شاخه هیپ هاپ) خوب است!
علاوه بر نحوه روایت داستان و نحوه ترکیب ژانرها ، تک آهنگ “Champlain Samurai” نیز تأثیر زیادی بر محبوبیت سریال و محصولات آن داشت. اولین موسیقی این مجموعه تأثیر عمده ای در ایجاد ژانر جدیدی از موسیقی به نام Luffy داشت.
6. پنجه جانور / کمونوزوم
- خالق: ماساکی یواسا
- قصه: همسر جاشوا
- تهیه کننده: دیوانه خانه
- تائوم-:
“پنجه دیو” که داستان کلاسیک “دیو و نازنین” را به طرز هوشمندانه ای تغییر داد ، داستان عشق ممنوع بین یوکا و توشیهیکو است. یوکا متعلق به گروهی از شیاطین آدم خوار است و توشیهیکو وارث یک مدرسه هنرهای رزمی است که با یک هدف اصلی تاسیس شد: از بین بردن این شیاطین.
در مورد دانش ما در مورد سبک رهبری یاسا ماساکی ، می توان پیش بینی کرد که این رابطه عاشقانه به شکل جذاب و تجربی به وجود آید. یواسا به دلیل “بازی های فکری” خود ، اولین تجربه برجسته خود مشهور است. در این انیمه نامشخص ، او از روش خاصی به شیوه ای هنری برای پیشبرد داستان خود استفاده کرد. او دوباره از این اصطلاحات در “پنجه شیاطین” استفاده می کند.
5. یک حیوان غول پیکر
- خالق: ناوکی اوراساوا
- قصه: ماسایوکی کوجیما
- تهیه کننده: دیوانه خانه
- تائوم-:
“هیولا” ، یکی از محبوب ترین مانگاهای دهه 1990 ، داستان یک جراح به نام کنزو تانما است که متوجه می شود یکی از بیمارانش یک قاتل مداوم است. این مانگا در اوایل دهه 2000 توسط استودیو Medhaus به یک انیمه 74 قسمتی تبدیل شد. در نسخه انیمیشن Kitaro Kosaka ، انیمیشن Ghibli Studio وظیفه توسعه شخصیت را بر عهده داشت.
این انیمه یک تریلر شگفت انگیز است و به روح و روان انسان در سطحی فوق العاده نگران کننده نگاه می کند. “هیولا” از یک سبک سینمایی و واقع گرایانه استفاده می کند و یک بازی سریع و هیجان انگیز بین جراحان و قاتلان قرار می دهد.
4. نئون پیدایش Evangelion
- خالق: هی آکی آنو
- قصه: هی آکی آنو
- استودیو: گیناکس ، تاتسونوکو
- تائوم-:
“Neon Genesis Evangelion” ممکن است شبیه مکه با فعالیت های زیاد باشد (مکه یک مانگا یا انیمه ای است که از روبات های غول پیکر در داستان خود استفاده می کند) ، اما باید اعتراف کرد که این انیمه کلاسیک بسیار بیشتر از این است. در داستان این مجموعه ، ژاپنی های بعد از آخرالزمان یک خلبان را استخدام می کنند تا یک ربات غول پیکر را برای نبرد با دشمن به نام فرشته هدایت کند. اما با گذر تاریخ ، متوجه می شویم که ما با یک نبرد ساده بین خوب و بد طرف نیستیم. این مجموعه مشکلات و تجربیات شخصی خلبانان را بررسی می کند و در نهایت داستان خود را با یک نتیجه گیری بسیار عمیق و متناقض به پایان می رساند.
پس از “Neon Genesis Evangelion” ، بسیاری از انیمه ها سعی کردند از همان موضوع به شیوه های جدید استفاده کنند. مانند انیمه “زیردریایی آبی” یا “نامزد خوب”. حتی در بازی های ویدئویی مانند “زینوگیرز” و “الشدادی” نیز آثار شاهکار هیدکی آنو دیده می شود.
3. ادبیات آبی (ادبیات آبی / Aoi Bungaku)
- خالق: ساتوشی سوزوکی ، کان ایزوکا ، میکا آبه ، سومینو کاواشیما ، آتسوکو ایشیزوکا ، یوجی کوبایاشی
- قصه: موریو آساکا ، تتسورو آراکی ، شیگئوکی میا ، ریوسوکه ناکامورا ، آتسوکو ایشیزوکا
- تهیه کننده: دیوانه خانه
- تائوم-:
“ادبیات آبی” ، یک انیمه با دوازده قسمت ، نه تنها یک انیمه خلاقانه سرگرم کننده است ، بلکه ادای دین به ادبیات کلاسیک ژاپنی است. این مجموعه گلچین (مجموعه ای از داستانها که دارای شخصیتها و داستانهای متفاوت و متمایز در هر فصل یا بخش هستند) اقتباسی از شش داستان از بزرگان ادبیات ژاپن است. غول های صنعت انیمه دور هم جمع شدند و هریک نقش تولید یکی از این داستان ها را بر عهده گرفتند. افرادی مانند Tetsuro Araki “Office of Death” و Morio Asaka “Angel of the Galaxy”.
“ادبیات آبی” یک گزینه عالی برای غوطه ور شدن در ژانر فانتزی و داستانی شناخته شده است. داستانهای دستچین شده در این مجموعه احساسات انسانی مانند خیانت و ناامیدی را به تصویر می کشد و هر دو اهمیت زیادی برای طبیعت انسان دارند.
به سامورایی 7
- خالق: آکیرا کوروساوا
- قصه: توشیفومی تاکیزاوا
- تهیه کننده: گونزو
- تائوم-:
حتماً از دیدن نام آکیرا کوروساوا به عنوان خالق این انیمه شگفت زده خواهید شد! حقیقت این است که “سامورایی 7” یک فیلم مکه است که تأثیر کاملی از “هفت سامورایی” ، شاهکار معروف کوروساوا دارد. این مجموعه که نام قهرمانان و شخصیت های آن را از “هفت سامورایی” گرفته است ، داستان هفت جنگجو را روایت می کند که برای نجات یک شهر با گروهی از مردان مبارزه می کنند. اما خطر آنها بسیار بیشتر از داستان معمولی سامورایی است. زیرا این بچه ها سلول های بدن خود را با اندام های روباتیک ترکیب کردند.
“سامورایی 7” ، که مملو از دنیای نبرد تکان دهنده است ، یک نوآوری مدرن و زیبا از شاهکار کلاسیک است که از آن الهام گرفته است.
1. پروگو Ergo
- خالق: دای ساتو
- قصه: شوو موراسه
- تهیه کننده: منگلوب
- تائوم-:
“Argo Proxy” ، مجموعه ای خیره کننده سایبرپانک در سال 2006 ، به دلیل طراحی منحصر به فرد خود ، که ترکیبی از جلوه های سه بعدی و انیمیشن های دو بعدی است ، بیشتر مورد احترام است. مانند دیگر انیمه های فلسفی علمی تخیلی ، “Argo Proxy” درباره آینده ای است که در آن روبات ها انسان شده و خودآگاه شده اند. این تغییر طرز فکر ما را به سمت روبات های آخرالزمانی سوق داده است که مرتکب قتل های غیر منتظره شده اند. رازهای زیادی پشت آنها نهفته است.
به جای روایت مستقیم ، “Ergo Proxy” فراتر می رود تا شخصیت خود را وارد کرده و مسائل مختلف معنوی و فلسفی را مطرح کند.
منبع: عروسک ها
[ad_2]