طرز تهیه بادمجان کبابی گیلانی
مواد لازم
مواد |
بادمجان قلمی |
زردچوبه |
فلفل سیاه |
رب انار |
رب گوجه فرنگی |
سبزی شمالی چوچاق و خالواش |
گوجه فرنگی |
نمک |
پیاز رنده شده |
پودر گردو |
پوره سیر |
زمان پخت: 20 دقیقه
طرز تهیه بادمجان کباب شمالی
1.
ابتدا چند عدد بادمجان قلمی بردارید و قسمت سری بادمجان را نگه داشته و پوستش را بگیرید. بعد روی بادمجان ها نمک بریزید تا تلخی آن ها گرفته شود.بعد از نیم ساعت بادمجان ها را شسته و خشک کرده سپس با اضافه کردن مقداری زردچوبه هر طرف آن ها را سرخ کنید.بعد مقداری پیاز را تفت دهید و پودر گردو را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن زردچوبه و فلفل سیاه و پوره سیر اضافه کنید.
2.
مقداری رب انار و رب گوجه فرنگی و سبزی شمالی( چوچاق وخالواش) که از قبل سرخ شده را به مواد اضافه کرده و سپس نمک را تنظیم کنید.اگر سبزی شمالی ندارید می توانید از جعفری و نعناع و گشنیز استفاده کنید. بادمجان ها را از وسط نصف کنید و داخل آن ها را از موادی که درست کرده اید پر کنید.در آخر مقداری آب به موادی که مانده اضافه کرده و بادمجان ها را داخل آن قرار دهید تا بپزد و چند عدد گوجه فرنگی کنار آن قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پانزده الی بیست دقیقه در حرارت متوسط بجوشد و به روغن بیفتد.
طرز تهیه خورشت بادمجان و کدو خوش طعم و مجلسی
ای بی سی مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی کالا در «استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی کالا، به طور مستقیم از دیجی کالا کسب درآمد می کنند.
دیجی کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به ای بی سی مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه ی زیر کلیک کنید.