طرز تهیه پیاز سوخاری ترد و خوشمزه به روش آسان
[ad_1]
اگر از طرفداران غذاهای سرخ شده هستید ، قطعاً پیاز سرخ شده یکی از غذاهای سرخ کرده مورد علاقه شما است. پیاز سرخ شده خوشمزه و خوشمزه است زیرا به راحتی آماده می شود. می توانید این نان را با انواع غذاها مانند ساندویچ و پیتزا یا برای یک وعده سبک تر ، به تنهایی و با سس مورد علاقه خود سرو کنید. در این درس آشپزی ویدئویی از ای بی سی مگمگ طرز تهیه سریع و آسان پیاز سرخ شده را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید آن را در خانه با کیفیت و طعم بهتری بپزید. با ما بودن
پیاز سرخ شده
پیاز سرخ شده یکی از محبوب ترین ترشیجات در جهان است. این نان تست بسیار سریع و آسان تهیه می شود و بسیار شیرین و خوشمزه است. اگر از طرفداران غذاهای سرخ شده هستید ، این غذای سرخ شده خوشمزه را از دست ندهید.
مخلوط کردن
- پیاز: 2 عدد
- پودر پخت: 100 گرم
- آبجو معمولی: نصف لیوان
- آرد سفید: یک پیمانه
- نمک ، فلفل ، آویشن ، پودر سیر و آرد سوخاری: در صورت لزوم
طرز تهیه پیاز سرخ شده
1
برای تهیه این پیاز سرخ شده خوشمزه ، یک پیاز بزرگ به قطر حدود یک اینچ خرد کرده و حلقه ها را از هم جدا کردیم.
2
در این فرایند باید خمیر تمام شده را آماده کنیم. برای تهیه خمیر ابتدا آرد سفید ، پودر سیر ، آویشن ، بیکینگ پودر و نمک و فلفل را مخلوط کنید.
3
پس از مخلوط کردن مواد خشک ، مالت معمولی را به تدریج اضافه کنید تا به غلظت غلیظ برسد.
4
وقتی پیازها سرخ شدند ، پیازهای خرد شده را در آرد سفید فرو کنید تا کاملاً آردپاشی شود. به آرامی هم بزنید سپس آرد اضافی را داخل کاسه بریزید.
5
بعد از اینکه پیازها با آرد پوشانده شد ، آنها را در قابلمه ای می ریزیم تا خمیر کاملاً پوشانده شود.
6
پس از برداشتن پیازها از خمیر ، آنها را در یک نان بگذارید تا کاملا در نان سرخ شود. وقتی کار تمام شد ، پیازها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
7
در این فرایند ، پس از بیرون آوردن پیازها از یخچال ، به مدت 10 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً سرخ شود. بعد از سرخ شدن پیازها ، روی آن را با یک حوله کاغذی بپوشانید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
به
[ad_2]