طرز تهیه ذرت بخارپز با سس پنیر؛ طعمی متفاوت از یک خوراکی خاطرهانگیز
[ad_1]
ذرت یا ذرت خود ما یک غذای محبوب و فراموش نشدنی است که می تواند خاطرات سرگرم کننده ، ماجراجویی و شادی مشترک را برای همه زنده کند. این غذای خوشمزه به طرق مختلف پخته می شود و با انواع روکش سرو می شود. محبوب ترین واریته در ایران بلال کبابی است که در درب همه باغ ها قرار دارد و در خیابان های تمام پیاده روها می توانید فروشنده ای را پیدا کنید که با پخش عطر شما را به بلال کبابی هدایت می کند. در این مقاله می خواهیم روش دیگری برای پخت ذرت که هنوز زیاد مورد بحث قرار نگرفته است را از درس پخت ویدئویی ای بی سی مگمگ به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ذرت کدو تنبل با سس پنیر را به شما آموزش دهیم.
ذرت بخارپز با سس پنیر
ذرت بخارپز شده یکی از بهترین روش های پخت خمیر است که تهیه آن بسیار آسان و بدون دردسر است. در جشن می توانید ذرت کدو تنبل را به عنوان غذای انگشتی سرو کنید.
مخلوط کردن
- شیر: ورا
- ذرت: دو عدد شستشو
- پنیر چدار: دو عدد
- دیبرا: 50 گرم
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- چوب سیپا: 4 عدد
- سیر و پاپریکا: هر کدام یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: در صورت لزوم
طرز تهیه ذرت روی لپه با سس پنیر
1
برای تهیه این ذرت خوشمزه و هیجان انگیز ، ابتدا ذرت را در آب خیس کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه بپزد.
اگر ذرت را بپزیم ، می توانیم سس پنیر را آماده کنیم.
2
برای تهیه سس پنیر ، ابتدا شیر ، کره و خامه را مخلوط کرده و روی شعله بگذارید. وقتی کمی داغ شد ، پنیر چدار ، سس مایونز ، سس خردل ، پودر سیر ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کرده و بدون هم زدن مخلوط کنید.
3
بعد از پخت کامل ذرت ، کلاهک های چوبی را در ذرت قرار دهید و سس پنیر را روی ذرت بریزید و با پودر پاپریکا تزیین کنید.
این ذرت کدو تنبل بسیار خوشمزه است و می تواند میز پذیرایی شما را تقویت کند.
به
[ad_2]