طرز تهیه 2 فینگرفود سریع و آسان با طعم فراموشنشدنی
[ad_1]
خوراک طیور یک نوع غذای محبوب است که اغلب به عنوان منبع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و انواع مختلفی دارد. این غذاهای هیجان انگیز برای سرو در یک مهمانی عالی هستند و بچه ها نگاه خاصی به آنها می کنند. در دنیای غذاهای انگشتی ، گزینه های بسیار خوبی برای همه سلیقه ها وجود دارد ، چه برای کسانی که از غذاهای سنتی ایرانی مانند حلیم بادامجان لذت می برند و چه برای کسانی که علاقه خاصی به غذا دارند. با این حال ، شما به راحتی می توانید هر نوع غذای انگشتی را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید. در این مقاله ، ما به شما آموزش می دهیم که چگونه غذای انگشتی را به دو روش مختلف تهیه کنید ، از آموزش پخت ویدئویی ای بی سی مگمگ. یکی از این غذاهای انگشتی با مرغ تهیه می شود و سالم ترین گزینه است ، مخصوصاً برای بچه ها ، و دیگری سبزیجات و پنیر است که نمی توانید تحمل کنید.
1. رول پنیر
رول پنیر یک فینگر فود بسیار ساده و خوشمزه است که به صورت سرد سرو می شود. ترکیب سینه مرغ و پیاز طعم لذیذی به این غذا بخشید.
مخلوط کردن
- سینه مرغ آب پز و تراشیده: یک عدد
- ترشی: 4 شیپور خاموشی
- پیاز: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای: یک بسته
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- نان پخته: 1 عدد
- نمک و فلفل: در صورت لزوم
طرز تهیه پنیر خامه ای
1
برای تهیه این دسر خوشمزه ، کافی است مرغ ، ترشی ، پیاز ، پنیر ، سس مایونز ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس مخلوط را به طور مساوی پخش کرده و بغلتانید و به مدت نیم ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.
2
بعد از بیرون آوردن غذای انگشتی از یخچال ، آن را با چاقوی تیز برش داده و صاف کنید.
این فینگر فود ساده می تواند یک درمان عالی برای یک مهمانی باشد.
2. طرز تهیه کاناپه ژامبون و پنیر
کاناپه ژامبون و پنیر یک غذای آسان و خوشمزه است.
اگر قصد مهمانی یا جشن دارید ، کاناپه برای کیفیت میز پذیرایی شما یک انتخاب عالی است.
مخلوط کردن
- سالاد: 2 جزء
- ژامبون: قطعه 4
- پنیر گودا و چدار: 6 عدد
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
- نان تست: tapa-3
- چوب سیپا: 4 عدد
طرز تهیه کاناپه ژامبون و پنیر
1
برای تهیه این نان تست خوشمزه ابتدا لبه های نان تست را برداشته و جدا کنید. سپس یک لایه نان بردارید و سس خردل را پخش کنید و ژامبون ، پنیر و سالاد را به آن اضافه کنید و دوباره تکه نان را روی آن قرار دهید.
2
پس از اتمام ، شاخه های چوبی را در فواصل زمانی در یک ظرف انگشتی قرار دهید و با یک چاقوی تیز برش زده و سرو کنید.
به
[ad_2]