طرز تهیه بستنی موز و انبه؛ طعم فراموشنشدنی تابستان
[ad_1]
انبه یکی از میوه های گرمسیری است که در کشور ما یافت می شود و بسیار محبوب است. این میوه با رنگ ، عطر و طعم منحصر به فرد خود در تهیه غذاهای مختلف تابستانی مورد استفاده قرار می گیرد و احساس تابستانی را در روزگار ما ایجاد می کند. در این درس آشپزی Dig Dig Mag ما طرز تهیه بستنی و بستنی را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید تا پایان تابستان این بستنی را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
ترکیب موز و انبه در این بستنی طعم بی نظیری را ایجاد می کند که بدون شک مورد استقبال همه قرار می گیرد و به غذای تابستانی مورد علاقه خانواده و دوستان شما تبدیل می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این بستنی را به شما آموزش دهیم.
مخلوط کردن
- بازوهای آبی: یک
- موی موز: یک عدد
- شیر: نصف لیوان
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
- قالب ساخته شده از دمپایی
- چوب یخ
طرز تهیه بستنی و بستنی مخروطی
1
برای تهیه این بستنی خوشمزه کافی است آبی سرد ، موز ، شیر ، خامه و عسل را در مخلوط کن بریزید و با بالاترین سرعت خوب مخلوط کنید.
2
مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود.
3
مواد آماده شده را در قالب یخ بریزید و چوب های یخ را در آن قرار دهید. قالب را چندین بار فشار دهید تا سطح بستنی صاف و یکدست شود. سپس 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
4
پس از بیرون آوردن یخ از یخچال ، لبه های قالب را برداشته و یخ را به آرامی بردارید.
خوردن این بستنی خنک و شگفت انگیز در تابستان را فراموش نکنید.
به
[ad_2]