طرز تهیه 3 مدل یخ طعمدار خوشمزه برای خنک کردن نوشیدنیهای تابستانی
[ad_1]
در هوای گرم ، هنگامی که خورشید در آسمان با تمام وجود بر روی زمین می تابد ، هیچ چیز مانند یک نوشیدنی سرد تشنگی را برطرف نمی کند و دمای بدن را کاهش نمی دهد. این نوشیدنی سرد هرچه باشد ، باید مکعب های کوچکی در خود داشته باشد تا بتواند حرارت را کمی کاهش دهد. در این مقاله از ای بی سی مگمگ ، می خواهیم شما را با نحوه تبدیل آب یک نوشیدنی تابستانی به چیزی بیش از چند مکعب ساده که نوشیدنی شما را خنک ، خوش طعم و زیبا و شاداب می کند ، آشنا کنیم. در ادامه طرز تهیه مدلی با 3 طعم بستنی را آموزش می دهیم که می توانید به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کنید. با ما بمان.
یخ زعفران و برف بهاری
برای یک روز گرم تابستان ، یک لیوان شکر سرد و خوشمزه روز شما را خوشحال می کند. زعفران و آب پرتقال می تواند شربت شما را هیجان انگیزتر کند.
مخلوط کردن
- گل محمدی: هر طور که دلتان می خواهد
- لیموناد آجری: 3 قاشق غذاخوری
- لیمو: 3 قاشق غذاخوری
- قالب یخ
طرز تهیه زعفران و یخ بهاره
برای تهیه این بستنی خوشمزه ابتدا زعفران تمام شده را در قالب یخ بریزید و سپس پوست پرتقال و رزماری را اضافه کنید. پس از تهیه این بستنی طعم دار ، می توانید آن را با شربت های مختلف بنوشید.
شربت تخم مرغ و لیمو ترش
این بستنی خوشمزه به لطف شربت تخم مرغ و آب لیمو ترش به رفع تشنگی کمک می کند و سریع و آسان تهیه می شود.
مخلوط کردن
شربت تخم مرغ: 3 قاشق غذاخوری
لیموترش: 2 عدد
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
گل محمدی: هر طور که دلتان می خواهد
قالب یخ
طرز تهیه شربت تخم مرغ و یخ لیمو
برای تهیه این بستنی طعم دار ، سفیده تخم مرغ را از قبل در آب سرد خیس می کنیم تا ژله کاملاً شکل بگیرد. زرده های تخم مرغ را در قالب ریخته و گلاب را اضافه کرده و با لیمو و رزماری تزئین کرده و یک شب در یخچال قرار دهید.
بستنی میوه ای
یک نوشیدنی سرد با میوه نه تنها روح شما را تازه می کند ، بلکه ظاهر زیبایی نیز دارد. در تابستان ، این کفش های برفی را فراموش نکنید تا مهمانان سرگرم شوند.
مخلوط کردن
- انواع توت ها: 3 عدد
- نارنجی: نصف عدد
- لیمو ترش: یک عدد
- لیمو: نصف تعداد
- نعناع: همانطور که دوست دارید
- آب سرد: نصف لیوان
- قالب یخ
طرز تهیه بستنی میوه ای
برای تهیه این بستنی خوشمزه ، کافی است کدو تنبل تازه و دانه های نعناع را در یک کاسه بریزید ، این موارد را با آب پر کرده و یک شب در یخچال قرار دهید.
به
[ad_2]