آشپزی

طرز تهیه کتلت گوشت ترد و لذیذ با سیب‌زمینی خام

در این قسمت از آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ ، طرز تهیه گوشت چرخ کرده با سیب زمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می دهیم. کتلت یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که هرگز تکرار نمی شود و همیشه بسیار محبوب بوده است.

برخی افراد کتلت را با سیب زمینی سرخ کرده می پزند ، اما سیب زمینی خام ظاهر تردتری به کتلت می دهد و بعد از سرخ شدن بافت بهتری به آن می بخشد. روش ما برای تهیه برش های کوچک گوشت بسیار ساده است و همه می توانند از آن برای تهیه کتلت خوشمزه در خانه استفاده کنند.

کوفته با سیب زمینی خام

مواد لازم برای 4 نفر

  • گوشت پخته: 300 گرم
  • سیب زمینی خام و آب میوه: 400 گرم
  • تخم مرغ: فراسا 2
  • سس جعفری: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده و کم آب: 1 عدد
  • سیر آسیاب شده: حبه 2
  • آرد سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • در صورت نیاز زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک

تجهیزات لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام

گوشت چرخ کرده را خرد کنید

1
گوشت آب پز ، دو تخم مرغ ، سیب زمینی و پیاز رنده شده و آب ، جعفری ، سیر و سس خرد شده و دانه های خردل خرد شده ، فلفل و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.

مقدار سیب زمینی باید برابر با اندازه گوشت یا یک و نیم و نیم بار باشد. بسیار مهم است که قبل از مخلوط کردن مواد ، آب سیب زمینی و پیاز را کاملاً فشار دهید.

پر طرفدارهای ای بی سی مگ
طرز تهیه حلوای هویج مجلسی و خوشمزه

کتلت خوشمزه

به
بعد از مخلوط شدن مواد کتلت ، کیک را اضافه کنید تا کتلت ها آب نشوند.

3
از کیسه برای یخچال استفاده کنید و یک فیلم را مانند یک فیلم تشکیل دهید.

ماهیتابه

4
روغن را داغ کرده و دو طرف کتلت ها را در روغن سرخ کنید.

همچنین می توانید چند گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و کنار کتلت ها را در تابه سرخ کنید.
برای خوردن کوشا باشید.

به

اولین نفری باشید که به این محتوا امتیاز میده! post

پل بوکوز

پل بوکوس متولد 11 فوریه 1926 در شهر کولونژ او مونت دور فرانسه و درگذشت 20 ژانویه 2018 در سن 91 سالگی است. او سرآشپز فرانسوی در لیون بوده است که به دلیل کیفیت بالای رستوران ها و طرز تهیه ابتکاری معروف است. وی یکی از برجسته ترین رهبران مرتبط با غذاهای جدید بود که نسبت به غذاهای سنتی کلاسیک مجلل و گرمایی نبود و بر اهمیت مواد تازه با بالاترین کیفیت تاکید می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا