طرز تهیه کتلت گوشت ترد و لذیذ با سیبزمینی خام
[ad_1]
در این قسمت از آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ ، طرز تهیه گوشت چرخ کرده با سیب زمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می دهیم. کتلت یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که هرگز تکرار نمی شود و همیشه بسیار محبوب بوده است.
برخی افراد کتلت را با سیب زمینی سرخ کرده می پزند ، اما سیب زمینی خام ظاهر تردتری به کتلت می دهد و بعد از سرخ شدن بافت بهتری به آن می بخشد. روش ما برای تهیه برش های کوچک گوشت بسیار ساده است و همه می توانند از آن برای تهیه کتلت خوشمزه در خانه استفاده کنند.
مواد لازم برای 4 نفر
- گوشت پخته: 300 گرم
- سیب زمینی خام و آب میوه: 400 گرم
- تخم مرغ: فراسا 2
- سس جعفری: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده و کم آب: 1 عدد
- سیر آسیاب شده: حبه 2
- آرد سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
- سس سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
- در صورت نیاز زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک
طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام
1
گوشت آب پز ، دو تخم مرغ ، سیب زمینی و پیاز رنده شده و آب ، جعفری ، سیر و سس خرد شده و دانه های خردل خرد شده ، فلفل و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
مقدار سیب زمینی باید برابر با اندازه گوشت یا یک و نیم و نیم بار باشد. بسیار مهم است که قبل از مخلوط کردن مواد ، آب سیب زمینی و پیاز را کاملاً فشار دهید.
به
بعد از مخلوط شدن مواد کتلت ، کیک را اضافه کنید تا کتلت ها آب نشوند.
3
از کیسه برای یخچال استفاده کنید و یک فیلم را مانند یک فیلم تشکیل دهید.
4
روغن را داغ کرده و دو طرف کتلت ها را در روغن سرخ کنید.
همچنین می توانید چند گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و کنار کتلت ها را در تابه سرخ کنید.
برای خوردن کوشا باشید.
به
[ad_2]