طرز تهیه 3 مدل ته‌دیگ خوشمزه با رشته کادایف، سیب‌زمینی رنده‌شده و مغز تخمه

[ad_1]

سیم آمپیدینو کادایف

فرهنگ غذایی ایرانی با برنج سفید معطر همراه است. تقریباً همه غذاهای ایرانی با برنج سرو می شود و بدون برنج هیچ معنایی ندارد. اما نحوه پخت برنج ایرانی به ما امکان می دهد غذاهای خوشمزه و رنگارنگ تهیه کنیم. صرف نظر از غذا ، هیچ کس وقتی بشقاب را روی میز قرار می دهد ، آن را لمس نمی کند. ما همچنین تصمیم گرفتیم طرز تهیه وزغ با 3 نوع سیب زمینی ضخیم ، دانه ها و خمیر کادایف که خوشمزه تر و جذاب تر از بقیه هستند را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی بیشتر با این دستورات ساده و کاربردی روی تصویر کلیک کنید.

سیم آمپیدینو کادایف

سیم آمپیدینو کادایف

ماکارونی کادایف نوعی پاستای خوراکی و بسیار نازک است که از ترکیب آرد گندم یا بلغور و آب تهیه می شود.

مخلوط کردن

  • پتی کادایف: 100 گرم
  • لیموناد آجری: 3 قاشق غذاخوری
  • دیبرا: 50 گرم
  • در صورت نیاز نمک بزنید

طرز تهیه طناب کادایف

پاستا ، زعفران را مخلوط کرده و کره آب شده را ذوب کنید تا پاستا کمی نرم شود. روغن را در کف قالب بریزید و خمیر را اضافه کنید ، تا به آرامی ، فشرده و یکدست شود. مواد را داخل این مواد روی برنج ریخته شده بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

سس تنباکو سیب زمینی

سس تنباکو سیب زمینی

تهدید سیب زمینی همیشه برای هر رژیم غذایی جذاب است. این بار ، تهدید سیب زمینی در حال افزایش است.

مخلوط کردن

  • سیب زمینی رنده شده: 1 عدد بزرگ
  • روغن با آب: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: در صورت لزوم

طرز تهیه سس سیب زمینی رنده شده

طرز تهیه سیب زمینی رنده شده

سیب زمینی رنده شده را با زعفران و نمک مخلوط کنید. روغن را در کف قالب مورد نظر بریزید و سیب زمینی پوره شده را اضافه کنید تا کاملا بپوشد. برنج ریخته شده را داخل این مواد بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

تهیه دانه های مخلوط

تهیه دانه های مخلوط

حاوی دانه های معروف و خوشمزه آفتابگردان ، کدو تنبل و هندوانه است.

مخلوط کردن

  • 50 پوند لوبیا ، بادام زمینی ، کدو تنبل و نارگیل
  • آب گرم: 1 لیوان
  • روغن با آب: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 2 قاشق غذاخوری
  • طرز تهیه دانه ها

طرز تهیه تخمه آفتابگردان

طرز تهیه دانه ها

برای آماده سازی این تهدید ، دانه ها را به مدت نیم ساعت در آب ولرم و روغن خیس کنید. این کار از سوختن دانه ها جلوگیری می کند. روغن و زردچوبه را در کف تابه بریزید و دانه ها را بریزید و اضافه کنید. دانه های دلخواه را روی بادام زمینی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

به

[ad_2]

Back to top button