طرز تهیه کوزالاک مانتی؛ غذای ترکیه‌ای خاص و مجلسی

[ad_1]

مواد لازم برای کوزالاک مانتی

غذاهای ترکی یکی از خوشمزه ترین و بسیار دوست داشتنی است. در دستور غذا این بار طرز تهیه مانتی کوزالک را که یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه است به شما آموزش می دهیم. کوزالاک مانتی را می توانید به عنوان یک غذای مخصوص ، یک تاپینگ یا حتی یک غذای اصلی خاص سرو کنید.

نام کوزالاک مانتی از شکل مخروطی این ظرف گرفته شده است. در غذاهای ترکی و آسیای مرکزی ، مانتی یا مانتی یک غذای گوشتی تند است که اغلب با ماست یا کشک خورده می شود. کوزالک در ترکی به معنی مخروط نیز می باشد.

این غذا با گوشت های آماده و چاشنی ، سیر و بادمجان تهیه می شود و آماده سازی آن زمان زیادی نمی برد. بنابراین به شما توصیه می کنیم آن را در خانه امتحان کنید. این غذا و لیوان خوش رنگ که روی میز سرو می شود ، یک انتخاب عالی برای میزبانی از مهمانان است.

اگر طرز تهیه کوزالاک مانتی را دوست دارید ، پخت نودل ترکی خوشمزه دیگر مانند برقع گوشتی و شاورمای مرغ را فراموش نکنید.

مواد لازم برای کوزالاک مانتی

مواد لازم برای 2 ظرف

  • خمیر مثلثی: 1 بسته
  • گوشت پخته: 250 گرم
  • تونگولو نگینی: تاپا -1
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1.5 قاشق غذاخوری
  • ماست شیرین: 1 فنجان
  • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: حبه 3
  • کدو سبز ، پودر کاری ، نمک و فلفل سیاه: در صورت نیاز

تجهیزات لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه کوزالاک مانتی

مانگونو Tongolo

1
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را با ماکارونی و ادویه جات تفت دهید

به
بعد از طلایی شدن پیازها ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نصف سیر ، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید.

گوشت کبابی با جعفری خرد شده

3
در آخر حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

توپ تخم مرغ

4
تخم مرغ های سرخ شده را با نمک ، فلفل سیاه ، ماست و بقیه سیر خرد شده در کاسه ای بریزید.

یوفکا کوبا

5
پس از بازکردن بسته ، خمیر را در یک ظرف بسته یا بین یک پارچه مرطوب قرار دهید تا خشک نشود. هر مثلث خمیر را با قیچی به دو مثلث کوچک مساوی تقسیم کرده و با چنگال باز کنید.

یوفکا رول می کند

6
هنگام چرخاندن ، وقتی به انتهای خمیر رسیدید ، لبه ها را با کمی آب مرطوب کنید تا به لایه زیرین بچسبد و نی را بردارید.

خمیر نورد را در ظرف در بسته قرار دهید تا خشک نشود.

با خمیر یوفکا سرخ شده مخلوط کنید

7
آرد یوفکا را در روغن سرخ کنید.

Kozalak Manti تزئین شده است

8
برای سرو مانتی کوزالک ، ماکارونی سرخ شده را دور بشقاب بگذارید ، سپس برس تخم مرغ و در آخر گوشت را همانطور که در تصویر نشان داده شده است قرار دهید و در نهایت با جعفری خرد شده تزیین کنید.

به

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا