طرز تهیه نان رول دارچینی آسان؛ شیرینی محبوب سوئدیها
[ad_1]
نان یا رول دارچینی یک کیک خوشمزه است که در اصل سوئدی است و یک دسر خوشمزه ، دانمارک. این دسر خوشمزه در اوایل قرن بیستم هنگامی که دارچین از آسیا به اروپا آمد ، درست شد.
در دانمارک به این شیرینی های زیبا چوب دارچین می گویند و اغلب با قهوه یا شیر سرو می شود. این شیرینی سنتی در سوئد بسیار محبوب است به طوری که هر ساله به عنوان جشنواره دارچین در 4 اکتبر جشن گرفته می شود.
اندازه رول دارچین متفاوت است. اندازه کوچک حدود 5 سانتی متر قطر و اندازه بزرگ حدود 10 سانتی متر است. این شیرینی های خوشمزه را می توانید برای صبحانه یا شام با قهوه ، چای یا شیر میل کنید. به جلسه نقاشی بپیوندید و طرز تهیه رول دارچین ، یکی از محبوب ترین در جهان را بیاموزید.
مواد لازم برای رول دارچین
- لواش یا آرد کیک: 5 پیمانه
- جنگ: 2.5 قاشق چایخوری
- شیر گرم: 2 فنجان
- شکر: یک سوم اندازه
- روغن با آب: یک سوم اندازه
- دیبرا: 100 گرم
- دارچین: 3 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سفالگری
- شکر شکر: 2 قاشق غذاخوری
- شکر سفید: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه رول دارچین
1
برای شروع خمیر ، روغن مایع و یک سوم فنجان شکر سفید را با شیر گرمتر مخلوط کنید تا خمیر و شکر یکدست شوند. این مخلوط را 10 دقیقه بگذارید تا خمیر غلیظ شود. تولید حرارت کم و تشکیل ژل کم نشان می دهد که خمیر مایه مخلوط شده است.
وقتی خمیر تمام شد ، نمک و آرد را به تدریج اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و خوب مخلوط شود. مهم است که آرد را یکباره اضافه نکنید. میزان رطوبت آرد متفاوت است و ممکن است به تمام آرد نیاز نداشته باشید.
2
آرد را روی میز کار بپاشید و خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا کشدار و نرم شود. اگر خمیر آنقدر مرطوب است که به دست می چسبد ، آرد را خوب و به آرامی اضافه کنید.
خمیر پخته شده را در قالب چرب شده قرار دهید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید ، با یک پارچه تمیز پاک کنید و در یک مکان گرم قرار دهید. بگذارید خمیر 1 تا 2 ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر می شود.
3
برای تهیه دانه های دارچین ، کره را که تا دمای اتاق گرم شده است ، با دارچین ، 2 قاشق غذاخوری شکر سفید و 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای مخلوط کنید. اگر شکر قهوه ای ندارید ، می توانید از شکر سفید استفاده کنید.
4
بعد از اینکه خمیر متوقف شد و حجم پف قبلی دو برابر شد ، 5 دقیقه دیگر صبر کنید تا گرد و غبار موجود در آن از بین برود و پفک برداشته شود.
خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. اولین چانه نشان داده شده را باز کنید ، نصف دارچین و شکر را روی آن بریزید و هم بزنید.
5
پس از ورز دادن خمیر ، آن را با چنگال با فاصله 3 سانتی متر بردارید.
6
بقیه خمیر را مانند اولین خردکن روی میز کار پهن کنید ، روی آن دارچین و شکر بپاشید و جایگزین کنید. حالا روی آن یک حصار عمودی مانند تصویر سمت چپ ایجاد کنید و سپس آن را مانند تصویر سمت راست بپیچید.
7
کاغذ روغنی را با روغن غلیظ چرب کنید و آن را زیر یک ورقه پخت قرار دهید و آب نبات را روی آن قرار دهید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا نان کمی قهوه ای شود.
در همین حال ، فر را روشن کنید تا کاملا گرم شود.
8
وقتی دوره استراحت دوم به پایان رسید ، تخم مرغ ها را با نصف فنجان شیر مخلوط کرده و به آرامی با نان برس بزنید. نان را در مرکز فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
به
[ad_2]