طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا خامهای و لذیذ به سبک مکزیکی
[ad_1]
در این دستور غذا ما به شما طرز تهیه ماکارونی مرغ معمولی را آموزش می دهیم. پاستا با طعم خامه ای خوشمزه با طعم مرغ معمولی مکزیکی. فاژیتا مرغ یک غذای لذیذ مکزیکی است که می توانید به عنوان میان وعده و ساندویچ یا همانطور که در این دستور غذا آموزش می دهیم ، با پاستا میل کنید.
فجیتا بخش عمده ای از غذاهای مکزیکی است و با گوشت و سبزیجات کبابی تهیه می شود. در مکزیک ، فجیتاها معمولاً با نان تورتیلا یا به تنهایی خورده می شوند ، اما این غذای خوشمزه و محبوب در غذاهای دیگر مانند پاستا گنجانده شده است.
فلفل ها و ادویه جات مورد استفاده در پخت فجیتاهای مرغ مکزیکی طعم معطر و خوشمزه ای به این پاستا می بخشد. اگر از طرفداران ماکارونی هستید ، مطمئناً این طعم جدید را دوست خواهید داشت. بنابراین پیشنهاد می کنیم اگر هنوز رشته فرنگی با طعم فاجیتا مرغ نخورده اید ، آشپزی را فراموش نکنید و رشته های مرغ فجیتا را با دستور العمل های ما امتحان کنید.
اگر این دستور غذا را دوست دارید ، بازدید از آرشیو ابزارهای آشپزی ای بی سی مگمگ را فراموش نکنید و از دستور غذا با انواع غذاهای ایرانی ، فرانسوی ، دسرها و شیرینی ها لذت ببرید.
مواد لازم برای 5 نفر
- سفارش مرغ: 2 عدد
- پنه ماکارونی: 300 گرم
- پیاز: 1 عدد
- شیر: 1.5 فنجان
- پیاز: 1 عدد
- پیاز: میخک 3
- پرتقال شیرین: 2 عدد
- سس جعفری: 2 قاشق غذاخوری
- وزن: 40 گرم
- کرم: 100 گرم
- پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
- پنیر چدار عمیق: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه ، زیره و پودر پاپریکا دودی: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: بسته به علاقه
روشهای متداول تهیه ماکارونی مرغ
1
ابتدا سینه های مرغ خرد شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط در 20 گرم کره سرخ کنید. بعد از پخت مرغ را از تابه خارج کنید.
2
پیاز خرد شده را با باقی مانده کره و کمی روغن تفت دهید.
3
وقتی پیاز کمی تفت داده می شود و کدو تنبل خرد می شود ، کدو حلوایی خرد شده رنگی را داخل تابه می ریزند. همچنین می توانید از فلفل دلمه ای سبز برای بهبود بوی غذا استفاده کنید.
4
سیر خرد شده و ادویه ها را در قابلمه ای بریزید و سرخ کنید.
5
بعد از چاشنی ، شیر را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در تابه بجوشانید تا فلفل و پیاز پخته شوند. سپس پنیر چدار ، پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را اضافه کنید.
6
وقتی سس غلیظ شد ، خامه را که در دمای اتاق است اضافه کنید.
7
در آخر نمک را به سس اضافه کنید ، ماکارونی خرد شده ، مرغ سرخ شده و جعفری را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
8
اگر خمیر خیلی غلیظ است می توانید با افزودن کمی شیر به نتیجه دلخواه برسید.
به
[ad_2]