طرز تهیه 4 بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه
[ad_1]
میان وعده ها و نوشیدنی های سرد می توانند استقامت ما را در روزهای تابستان آسان کنند. چه چیزی بهتر از شیرینی استتار با بستنی خوشمزه و هیجان انگیز در یک روز گرم تابستان؟ در عصر حاضر ، وقتی نمی توانیم مثل گذشته به بستنی فروشی برویم ، زمان ایده آل برای تهیه بستنی در خانه است.
خوردن بستنی که از صفر تا صد تهیه کرده اید طعم های متفاوتی دارد. در پست امروز ای بی سی مگمگ طرز تهیه 3 بستنی خانگی را به شما آموزش می دهیم. نکته جالب در مورد این بستنی ها این است که برای تهیه آنها به یخ ساز نیاز ندارید. بنابراین تنبلی خود را کنار بگذارید و امتحان کردن این بستنی ها را فراموش نکنید. طعم این بستنی ها آنقدر خوشمزه و خوشمزه است که با خوردن آنها نمی توانید از خوردن آنها امتناع کنید. تا پایان این مقاله با ما باشید.
به بستنی
اولین بستنی خانگی که می خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم بستنی آلبالو است که با رنگ های جذاب خود می تواند به دلخواه شما ایجاد کند. طعم عالی این بستنی نه تنها بزرگسالان است ، بلکه کودکان نیز اولین طرفداران آن هستند. امروزه ، وقتی گیلاس در بازار است ، زمان مناسبی برای تهیه بستنی گیلاس است.
مخلوط کردن
- آب شیرین: یک چهارم فنجان
- شیر: نصف پیمانه
- ماست: یک فنجان
- خامه: یک فنجان
- شکر سفید: نصف پیمانه
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- گیلاس با بازو: یک فنجان
نحوه تهیه
به
برای تهیه بستنی آلبالو ابتدا پنیر خامه ای ، شیر ، ماست و خامه را اضافه کنید. شکر ، نمک و گیلاس سرد را اضافه کنید.
2
این مخلوط را چندین بار پالس کنید تا گیلاس ها خرد شوند و مقدار کمی باقی بماند.
3
یخ را در یک کاسه یا قالب یخ بریزید و حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید. اگر می خواهید بستنی را در یک کاسه بریزید ، پوشاندن آن را فراموش نکنید. برای خوردن کوشا باشید.
2. بستنی ای
به یکی از محبوب ترین بستنی فروشی ها رسیدیم ، بستنی توت فرنگی. این بستنی هم رنگی و هم خوشمزه است و به همین دلیل افراد زیادی را به خود جذب کرده است. این بستنی می تواند بهانه ای عالی برای دور هم جمع شدن به عنوان یک خانواده باشد. طعم این بستنی آنقدر عالی است که با خوردن آن احساس خوبی به شما دست می دهد.
مخلوط کردن
- توت فرنگی تازه: 300 گرم
- خامه: یک و نیم فنجان
- شکر سفید: سه چهارم فنجان
- زرده تخم مرغ: سه عدد
- شربت و ذرت: سه قاشق غذاخوری
نحوه تهیه
1
اولین قدم در تهیه بستنی توت فرنگی این است که توت فرنگی ها را کاملاً بشویید و کلاه ها را بردارید. توت فرنگی ها را خرد کنید.
2
توت فرنگی های خرد شده را در مخلوط کن بریزید و چندین بار هم بزنید تا پوره شوند. سپس توت فرنگی ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
3
یک چهارم خامه را کنار بگذارید و بقیه را در قابلمه بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا خامه به کناره های تابه بچسبد تا شروع به حباب زدن کند.
به
در یک کاسه بزرگ ، شکر ، زرده تخم مرغ ، یک چهارم پودر قند و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به آرامی بریزید و خوب مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس بگذارید بجوشد تا مخلوط یکدست شود. مراقب باشید مخلوط زیاد پخته نشود.
به
حرارت را خاموش کنید و بگذارید مخلوط سرد شود. مخلوط خامه را با پوره توت فرنگی ترکیب کنید.
به
یخ را در یک کاسه بریزید و درب آن را بگذارید. بستنی را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. از خوردن بستنی توت فرنگی لذت ببرید.
3. بستنی موز
موز میوه های خوشمزه ای است که غذای شما را خوشمزه می کند. بستنی موز خانگی یکی از محبوب ترین غذاهایی است که می توانید با موز درست کنید. وقتی طعم شگفت انگیز این بستنی به زیر زبان شما می آید ، خستگی را برطرف می کنید.
مخلوط کردن
- خامه: چهار فنجان
- شکر: دو و نیم فنجان
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- تخم مرغ: چهار عدد
- شیر: یک فنجان
- عصاره وانیل: سه قاشق چایخوری
- موز خرد شده: چهار تا پنج عدد
نحوه تهیه
به
یک قابلمه بزرگ را روی اجاق بگذارید و خامه را داخل آن بریزید. شکر ، نمک و آرد را اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک بکوبید و داخل قابلمه بریزید. مخلوط را به طور مرتب مخلوط کنید.
2
تابه را از روی حرارت بردارید. بگذارید مواد سرد شوند. سپس شیر و وانیل را اضافه کنید.
به
سرما را در یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید. در عوض ، می توانید بستنی را به صورت بستنی در آورید. بشقاب یا بستنی را حداقل به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید. بستنی موزی شما آماده است.
4. بستنی
بستنی وانیلی خوشمزه ترین بستنی است که به شما آموزش می دهیم. اکثر ما بستنی وانیلی آماده را امتحان کرده ایم ، اما باید بدانید که بستنی وانیلی خانگی طعم های متفاوتی دارد. پیشنهاد می کنیم این بستنی ساده را تهیه کنید.
مخلوط کردن
- خامه زده شده: یک فنجان
- شکر سفید: سه چهارم فنجان
- شیر: دو و چهار فنجان
- عصاره وانیل: دو قاشق چایخوری
نحوه تهیه
1
اولین قدم در تهیه بستنی وانیلی این است که خامه ، شکر و شیر را در قابلمه ای بریزید و کف تابه بگذارید تا شکر آزاد شود.
2
مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. یخ را در ظرف در بسته ریخته و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال می گذاریم. یخ را یک بار در ساعت از یخچال خارج کرده و مخلوط کنید. در خوردن کوشا باشید.
آخرین کلمه
خوردن بستنی در تابستان بسیار چسبناک است. به جای بستنی آماده که قبلاً حاوی مواد نگهدارنده است ، بستنی خود را در خانه تهیه کنید. در پست امروز ای بی سی مگمگ طرز تهیه 4 بستنی بستنی در خانه را به شما آموزش دادیم. برای تهیه این بستنی های خوشمزه نیازی به بستنی ساز ندارید. به راحتی می توانید آنها را دریافت کنید. فراموش نکنید که این بستنی ها را تهیه کنید و نظرات خود را در مورد آنها با ما و سایر شنوندگان در میان بگذارید.
منابع: همه دستور العمل ها ، همه دستور العمل ها ، همه دستور العمل ها ، طعم های خانگی
به
[ad_2]