طرز تهیه پیتزای مکزیکی با سس سالسای ویژه

[ad_1]

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

در این آموزش آشپزی ، طرز تهیه پیتزای مکزیکی با سس سالسا را ​​به شما آموزش می دهیم. اگرچه ایتالیا منشا پیتزا است ، اما مکزیکی ها تعریف جدیدی از آن ارائه داده اند. اگرچه پیتزای ایتالیایی سبک و ساده است ، اما پیتزای مکزیکی سنگین و پر از عوارض جانبی است. علاوه بر این وجود گوشت چرخ کرده در این پیتزا آن را به طعم ایرانی نزدیک می کند.

در مکزیک ، این پیتزا با تورتیلا پخته می شود و مانند اکثر غذاهای مکزیکی ، لوبیا و مقدار زیادی فلفل تند روی آن می ریزند که شاید به مذاق همه خوش نیاید. به همین دلیل است که ما روش خود را برای پختن پیتزای مکزیکی تنها با اندکی ترفند ارائه کرده ایم. پیشنهاد می کنیم این روش را امتحان کنید. بدون شک این یکی از خوشمزه ترین پیتزاهایی خواهد بود که تا به حال امتحان کرده اید.

همچنین ، فراموش نکنید که ما قبلاً طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی را در AbcmagMeg آموخته ایم. می توانید از خمیر تهیه شده به این روش برای پخت پیتزای مکزیکی یا هر نوع پیتزای دلخواه استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

مواد لازم برای 3 نفر

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • قارچ: 250 گرم
  • ذرت: 200 گرم
  • پنیر پیتزا (مخلوط پنیر موزارلا و چدار): 500 گرم
  • فلفل دلمه ای هالاپنو: در صورت نیاز
  • فلفل دلمه ای ، نازک ورقه شده: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ، پودر سیر ، زیره ، پودر پاپریکا ، پودر پیاز ، آویشن ، فلفل تند ، آویشن و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سس سالسا

مواد تشکیل دهنده سس

  • گوجه فرنگی خرد شده: 4 عدد
  • پیاز خرد شده: نصف عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده: چند عدد
  • سیر خرد شده: 1 قاشق مرباخوری
  • کره: 30 گرم
  • آویشن ، آویشن ، پودر پاپریکا ، نمک: در صورت نیاز
  • سس کچاپ: 4 قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه پیتزای مکزیکی از ای بی سی مگ

طرز تهیه سس سالسا برای پیتزای مکزیکی

سس خانگی

1
کره را در یک ماهیتابه ذوب کرده و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر خرد شده را اضافه کنید. بعد از کمی سرخ شدن ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، پودر پاپریکا ، آویشن و نمک را اضافه کنید. تابه را داخل تابه بگذارید تا گوجه فرنگی و فلفل بپزد.

مواد تشکیل دهنده سس

2
بعد از پخت سبزیجات ، سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک سس را اندازه بگیرید. سس سس را کنار بگذارید تا سرد شود و برای استفاده در پیتزا آماده شود.

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

پیتزای گوشت چرخ کرده

1
برای شروع ، گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ کنید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. در آخر نمک را تنظیم کرده و گوشت را از روی حرارت بردارید.

پیتزای قارچ و گوشت

2
خمیر پیتزا به ضخامت ½ اینچ را روی کاغذ روغنی پهن کنید. می توانید خمیر را به همین ترتیب بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند و باد شود. سپس سس سس را روی خمیر بمالید. سپس طبق تصویر یک لایه پنیر و یک لایه گوشت چرخ کرده روی آن می ریزیم.

پیتزا را مخلوط کنید

3
سپس قارچ ورقه شده ، فلفل دلمه ای و ذرت را روی پیتزا قرار می دهیم.

پیتزای مکزیکی

4
در نهایت دوباره مقداری پنیر روی پیتزا بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. اجازه دهید پیتزا به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد. سپس گریل را روشن کنید و بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه روی پیتزا بپزد.

    پیتزای تاکو مکزیکی

5
بعد از بیرون آوردن از فر ، پیتزا را با فلفل ژالاپینو تزیین کرده و سرو کنید.

به

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا