طرز تهیهی موهیتوی واقعی؛ نوشیدنی نعنایی خنک برای روزهای گرم
[ad_1]
این بار در ای بی سی مگمگ طرز تهیه موهیتو را در شکل واقعی و واقعی به شما آموزش می دهیم. یکی از معروف ترین و بهترین کوکتل های تابستانی که نام آن در منوی اکثر کافه ها آمده است و می تواند در روزهای گرم به هر کسی نشاط و طراوت ببخشد.
موهیتو قطعا یکی از بهترین نوشیدنی های سرد در جهان است. تعداد کمی از افراد از ترکیب جادویی لیمو و نعناع تازه با تکه های کوچک یخ در یک روز گرم تابستان لذت نمی برند.
گفته می شود این نوشیدنی برای اولین بار در هاوانا ، پایتخت کوبا و بزرگترین بندر آن تهیه شده است. در این شهر ، برگ های نعناع تازه و با کیفیت بالا به وفور یافت می شود و طراوت و تازگی برگ های نعناع در تهیه موهیتو خوشمزه بسیار مهم است. البته برخی معتقدند موهیتو منشأ واحدی ندارد و علاوه بر کوبا ، ملوانان هلندی نیز نوشیدنی مشابه موهیتو تهیه کردند.
اگر نعناع و لیمو تازه در خانه دارید ، پیشنهاد می کنیم همین حالا شروع کنید و یک موهیتو خوشمزه با ما درست کنید. ما قول می دهیم اگر مراحل ساخت موهیتو را طبق دستورالعمل های ما دنبال کنید ، یک موهیتو درجه یک عالی خواهید داشت تا از مهمانان خود لذت ببرید و آنها را سرگرم کنید.
اگر این دستور موهیتو را دوست دارید ، بازدید از آرشیو مواد آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ را فراموش نکنید و از دستور پخت انواع غذاهای ایرانی ، فرانسوی ، دسرها ، نوشیدنی ها و دسرها لذت ببرید.
مواد لازم برای دو نفر
- لیمو کوچک: 4 عدد
- نعناع تازه: 10 شاخه
- شکر: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- پوست لیمو رنده شده (پوست لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- یخ خرد شده: 1.5 فنجان
- آب سرد یا گازدار: 1 فنجان
طرز تهیه موهیتو
1
آب لیمو را بردارید و بعد از جدا کردن دانه ها آن را در مخلوط کن بریزید.
2
شکر و پوست لیمو را به مخلوط کن اضافه کنید.
3
نعناع اضافه کنید. مقدار نعنا بسته به سلیقه شما می تواند کم یا زیاد باشد.
4
یخ را به مخلوط کن اضافه کنید.
5
در آخر آب سرد یا آب سودا را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
6
باید مقدار کافی یخ وجود داشته باشد تا موهیتو بعد از مخلوط شدن به این شکل درآید.
7
موهیتو را در یک لیوان بلند بریزید و با چند برگ نعناع و یک تکه لیمو تزئین کنید.
به
[ad_2]