آشپزی

طرز تهیه‌ی 5 دسر جذاب که باید در خانه درست کنید


شیرینی ها معمولا بعد از غذای اصلی خورده می شوند و خانم های شیرین سعی می کنند از مهمانان مهمانی خود شیرینی های خوشمزه و جذابی سرو کنند. هر فصل می توانید برای همان فصل شیرینی تهیه کنید. همچنین می توانید در تمام فصول سال مقداری شیرینی درست کنید. اگر از شیرینی های مکرر خسته شده اید و به دنبال انواع دسرهای خوشمزه هستید مقاله امروز را از دست ندهید. در این مطلب از ای بی سی مگطرز تهیه 5 دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. پیشنهاد می کنیم این دسرها را امتحان کنید. با ما بمان

1. بیسکویت خرما

یکی از فواید خرما تقویت سلامت مغز، کنترل قند خون و بهبود سلامت استخوان ها است.

بیسکویت خرما یکی از آن شیرینی هایی است که نه تنها با طعم شگفت انگیز خود شما را شگفت زده می کند، بلکه بسیار مغذی نیز می باشد. خرما حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین ها از جمله فیبر، پروتئین، پتاسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن و ویتامین B6 است.

خرما حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به مبارزه با بیماری ها کمک می کند. از دیگر فواید خرما می توان به تقویت سلامت مغز، کنترل قند خون، بهبود سلامت استخوان ها و پیشگیری از عوارضی مانند پوکی استخوان اشاره کرد.

عناصر

  • کره: یک فنجان
  • شکر سفید: یک فنجان و یک سوم
  • تخم مرغ: سه عدد
  • آرد گندم الک شده: سه پیمانه
  • جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
  • آب: دو قاشق چایخوری
  • خرما: یک و نیم فنجان
  • گردو خرد شده: ½ فنجان

نحوه تهیه

1.
برای تهیه بیسکویت خرمایی ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. در یک کاسه بزرگ، کره ذوب شده و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

2.
آرد گندم، جوش شیرین و پودر دارچین را در ظرف دیگری خوب مخلوط کرده و به آرامی به مواد تخم مرغ اضافه کنید. کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کنید و خرد کنید.

3.
خرما و گردوی خرد شده را با آب به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی کاسه را با پلاستیک یا چیز دیگری بپوشانید و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

4.
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کمی کره یا روغن چرب کنید. ظرف حاوی مواد را از یخچال خارج کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد را روی سینی فر بچینید و کمی پهن کنید. تمرین را ادامه دهید تا زمانی که بتوانید آن را با قاطعیت و اطمینان بگویید.

5.
سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. سپس سینی را از فر خارج کرده و قبل از برداشتن بیسکویت ها به مدت 5 دقیقه بگذارید سرد شود. نوش جانتان.

2. پای موز خامه ای

پای موز خامه ای

مطمئناً قبول دارید که موز در هر غذایی طعم فوق العاده ای به آن می دهد. حال فرض کنید موز با خامه مخلوط شده است. طعم آن قطعا فراموش نشدنی خواهد بود. وقتی این پای موز خامه ای را امتحان کنید، عاشق طعم خوشمزه آن خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پای

  • آرد گندم: یک فنجان و یک چهارم
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره منجمد: پنج قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • آب یخ: دو تا سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پای موز خامه ای

  • شکر سفید: سه چهارم فنجان
  • آرد گندم: یک سوم فنجان
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • شیر: دو فنجان
  • زرده تخم مرغ: سه عدد
  • کره: دو قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری و یک چهارم
  • موز: چهار عدد
  • خامه: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پای

1.
برای تهیه خمیر پای، ابتدا کره را به مکعب های کوچک خرد کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و نمک را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید. حبه های کره را به مواد اضافه کنید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شبیه نخود کوچک شود.

2.
زرده تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آب یخ را در مخلوط کن بریزید و چند بار بزنید تا آرد گرفته شود. در صورت نیاز یک قاشق غذاخوری دیگر آب یخ اضافه کنید.

3.
روی یک سطح صاف مانند سینی تمیز یا میز مقداری آرد بپاشید. خمیر را ورز دهید تا نرم شود. خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

4.
روی یک سطح صاف که قبلاً آرد پاشیده اید ، خمیر را پهن کنید. مراقب باشید خمیر خیلی نازک نشود. سپس با دست به قالب کیک منتقل کنید. خمیر را به آرامی با نوک انگشتان خود به کف و دیواره های ماهیتابه فشار دهید تا به آن بچسبد و تراوش نکند. اگر کف قالب در حال حرکت است ابتدا کف قالب را کمی آرد بپاشید و آن را چرب کنید سپس خمیر را داخل آن قرار دهید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.

5.
قالب را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را بیرون بیاورید تا خنک شود.

طرز تهیه پای موز خامه ای

1.
برای تهیه این پای موز خامه ای، ابتدا موز را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. زرده های تخم مرغ را در ظرفی با چنگال هم بزنید.

2.
تابه ای بردارید، شکر، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مرتب هم بزنید. مخلوط آرد را دو دقیقه روی آتش بگذارید. سپس آن را از روی آتش بردارید.

3.
مقداری از مخلوط آرد را در کاسه حاوی زرده تخم مرغ بریزید و آنها را مخلوط کنید. بلافاصله زرده تخم مرغ را به بقیه مخلوط آرد در ماهیتابه اضافه کنید. تابه را به مدت دو دقیقه روی اجاق قرار دهید. سپس کره و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید.

4.
آتش را خاموش کنید. خمیر پای را بردارید و مواد را کف آن بریزید. برش های موز را روی مواد قرار دهید. پای را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. سپس خامه را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید. چند تکه حلقه موز دوباره روی پای خود بگذارید و لذت ببرید.

3. پودینگ سیب و تافی

پودینگ سیب و تافی. دسر خوشمزه

اگر می خواهید عزیزان خود را با تهیه یک دسر متفاوت شگفت زده کنید، پودینگ سیب و تافی همان چیزی است که نیاز دارید. این پودینگ متفاوت مقوی و خوشمزه است. حتماً حداقل یک بار آن را امتحان کنید.

عناصر

  • کره آب شده: 85 گرم
  • آرد سفید: 140 گرم
  • شکر قنادی: 100 گرم
  • جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
  • شیر: 200 میلی لیتر
  • تخم مرغ مخلوط: یک عدد
  • عصاره وانیل: 1 قاشق غذاخوری
  • سیب: دو
  • شکر قهوه ای: 140 گرم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه پودینگ سیب و تافی فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را که حدود سه لیتر مایع در آن جا می گیرد با کمی روغن یا کره چرب کنید. یک کاسه بزرگ بردارید و آرد ، شکر ، جوش شیرین و کمی نمک را با هم مخلوط کنید. شیر ، کره ، تخم مرغ و عصاره وانیل را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید. سپس آن را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

2.
سیب ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت حلقه برش دهید. حلقه های سیب را کف قالب قرار دهید. با یک قاشق بزرگ مخلوط به دست آمده را روی سیب ها بریزید تا تمام سطح سیب ها را بپوشاند. سطح سیب را با قاشق صاف کنید.

3.
شکر قهوه ای را با 250 میلی لیتر آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. مایع به دست آمده را روی پودینگ بریزید و گردوی خرد شده را روی آن بریزید. قالب را حدود 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی پف کند و طلایی شود.

4.
پودینگ را با خامه، کاستارد داغ یا بستنی وانیلی سرو کنید.

4. تیرامیسو

دسر جذاب تیرامیسو

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی فوق العاده خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد.

شاید نام تیرامیسو را زیاد شنیده باشید، اما شاید آن را امتحان نکرده باشید. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی فوق العاده خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه شما را با بهترین دستور تهیه تیرامیسو آشنا می کنیم.

عناصر

  • زرده تخم مرغ: شش عدد
  • شکر سفید: سه چهارم فنجان
  • شیر: دو سوم فنجان
  • خامه فرم گرفته: یک فنجان و یک چهارم
  • عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • پنیر ماسکارپونه: 450 گرم
  • قهوه آماده: یک چهارم فنجان
  • بیسکویت لیدی فینگر: 1 بسته
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

چگونه آماده شود

1.
برای تهیه تیرامیسو ابتدا زرده تخم مرغ و شکر را در قابلمه متوسطی ریخته و با هم مخلوط کنید. شیر را به مواد اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مدام هم بزنید و صبر کنید تا بجوشد.

بگذارید مواد به مدت یک دقیقه بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد خنک شوند. مواد را به ظرفی بریزید و خوب بپوشانید و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2.
در یک کاسه متوسط، خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط زرده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و خوب هم بزنید. قهوه دم کرده را در ظرفی بریزید.

بیسکویت لیدی فینگر را در یک قابلمه قهوه بریزید و هم بزنید تا پشت آن به قهوه آغشته شود. هدف در اینجا مرطوب کردن بیسکویت ها با قهوه است. پس مواظب باشید سریع از مایع خارج شود.

3.
یک ظرف پیرکس مستطیلی فرم دهید و یک ردیف کوکی های آنلاین و موم شده با قهوه را کف آن قرار دهید. سپس مخلوط ماسکارپونه و نیمی از خامه فرم گرفته را روی بیسکویت ها بریزید. این کار را تکرار کنید و در لایه آخر پودر کاکائو بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس با اعضای خانواده از آن لذت ببرید.

5. کیک هویج و گردو

کیک هویج

از جمله فواید هویج می توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش سطح کلسترول، کاهش وزن و البته تقویت سلامت چشم اشاره کرد.

کیک هویج و گردو یکی دیگر از دسرهای خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. حتما شنیده اید که هویج فواید زیادی برای سلامتی دارد و حاوی مواد مغذی زیادی است. هویج حاوی پروتئین، ویتامین A، فیبر، بیوتین، ویتامین K1، پتاسیم و ویتامین B6 است.

از جمله فواید هویج می توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش سطح کلسترول، کاهش وزن و البته تقویت سلامت چشم اشاره کرد. اگر کودک شما هویج خام نمی خورد، درست کردن این کیک بهترین راه برای اطمینان از دریافت مواد مغذی موجود در هویج است.

عناصر

  • هویج رنده شده: شش فنجان
  • شکر قهوه ای: یک فنجان
  • کشمش: یک فنجان
  • تخم مرغ: چهار عدد
  • شکر سفید: یک و نیم پیمانه
  • روغن: یک لیوان
  • عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
  • آرد سفید: سه پیمانه
  • جوش شیرین: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: چهار قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده: 1 فنجان

چگونه آماده شود

1.
برای تهیه کیک هویج و گردو ابتدا هویج های رنده شده را با شکر قهوه ای در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. ظرف را به مدت 60 دقیقه کنار بگذارید. سپس کشمش را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

2.
فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود. قالب کیک را با کره یا روغن چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را خوب هم بزنید. شکر سفید، روغن و وانیل را به آرامی به تخم مرغ ها اضافه کنید. آرد، جوش شیرین، نمک و پودر دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در آخر مخلوط هویج را با گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد کیک را در قالب بریزید.

3.
قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان قرار دهید. اگر مواد کیک به خمیر دندان نچسبید، کیک خوب پخته شده است، در غیر این صورت کیک باید مدت زمان بیشتری بماند. قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود. وقتی کاملا خنک شد روی آن را با پودر قند یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید.

اخرین حرف

به جای تکرار دسرهایی که همه امتحان کرده اند، خانواده و دوستان خود را با دسرهای متفاوت و خوشمزه ای که امروز در این مقاله به شما آموزش دادیم هیجان زده کنید. شیرینی های ذکر شده در این مطلب را تهیه کنید. در نظرات خود آنها را با ما و دیگر طرفداران ای بی سی مگمگ به اشتراک بگذارید.

منبع: همه دستور العمل ها، همه دستور العمل ها، غذای خوب BBC، همه دستور العمل ها، همه دستور العمل ها

.

مجله خبری ای بی سی مگ

ای بی سی مگ یک وب سایت خبری و علمی در حوزه فیلم و سینما، تکنولوژی و لوازم خانگی با جدیدترین اخبارهای این حوزه می باشد. خوشحالیم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما ارائه دهیم.
دکمه بازگشت به بالا