طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین در فر؛ یک صبحانه‌ی خوش عطر و طعم

[ad_1]

طرز تهیه صبحانه فرانسوی

نان تست فرانسوی یا نان تست فرانسوی یکی از معروف ترین غذاهای صبحانه در جهان است. تست سیب دارچین فرانسوی که در این مطلب از سری آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ به آموزش آن می پردازیم، با عطر و طعم جذاب خود اشتهای همه را باز می کند. برای یک صبحانه فراموش نشدنی با ما همراه باشید و طرز تهیه نان تست فرانسوی در فر را یاد بگیرید.

این نان تست فرانسوی مانند یک کاسرول ساده شیرین است که داخل آن کره ای نرم و از بیرون ترد است. شما می توانید این صبحانه خوشمزه در تعطیلات یا حتی یک میان وعده هیجان انگیز در اواسط هفته را با تهیه آن قبل از خنک شدن درست کنید.

تهیه نان تست فرانسوی در فر به شما امکان می دهد یک صبحانه گرم و ویژه برای تعداد زیادی از مردم تهیه کنید. عطر دارچین و سیب هنگام تهیه این صبحانه خوشمزه در خانه می پیچد و اشتهای همه را برمی انگیزد.

برای یافتن دستور العمل های خوشمزه برای صبحانه های پرطرفدار و نان خانگی، از آرشیو ویدیوی آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ دیدن کنید.

طرز تهیه صبحانه فرانسوی

مواد لازم برای 6 نفر

  • نان تست: 10 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیب: 2 عدد
  • شکر قهوه ای یا سفید: 5 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 لیوان
  • کره: 25 گرم
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین: 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه نان تست فرانسوی در فر

تاژین فرانسوی

1.
تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و سه قاشق غذاخوری شکر با همزن مخلوط می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها از لخته خارج شوند.

طرز تهیه نان تست فرانسوی برای صبحانه

2.
نیمی از پودر دارچین، شیر و دلمه را اضافه کنید.

3.
نان را مطابق شکل با چاقو برش دهید.

4.
کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را به ضخامت 3 میلی متر بگیرید.

5.
کف فر را به ابعاد 25 25 25 سانتیمتر با کره چرب کرده و نان و سیب را داخل مخلوط بریزید.

6.
در ظرفی شکر باقی مانده را با دارچین و کره که در دمای محیط است مخلوط کرده و مانند شکل روی نان بمالید.

7.
حالا مخلوط شیر و تخم مرغ را روی نان و سیب ها بریزید. به طوری که تمام نان را بپوشاند. سپس بگذارید شیر نان را به مدت 30 دقیقه به طور کامل جذب کند ، سپس ظرف را به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی نان قهوه ای شود.

8.
نان تست فرانسوی را با سس کارامل یا عسل و خامه سرو کنید. نوش جان.

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا