طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی
[ad_1]
عضله پلو بدون شک یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است. این غذای رنگارنگ و رنگارنگ در مهم ترین مهمانی ها و جشن های ایرانی وجود دارد و به همین دلیل است که یک ایرانی باید طرز پخت آن را بداند. با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه گوشت پلو با ماهیچه بابونه به سبک رستورانی را بیاموزید.
گوشت گوسفندی یکی از خوشمزه ترین گوشت های دنیاست. اما برای بدست آوردن ماهیچه های خوشمزه، باید روش درست پخت آن را بدانید. پخت ماهیچه گوسفند به گونه ای که به پارچه احساس نرم ، پنبه ای و عطر دلپذیر بدهد ، نیاز به ترفند خاصی دارد که ما به شما آموزش می دهیم.
شوید باکالی پلو یکی از پرطرفدارترین پلوهای مخلوط ایرانی است که وقتی پخته می شود عطر مطبوع آن همه خانه و محله را پر می کند. علاوه بر ماهیچه ، می توانید لوبیا پلو را با مرغ ، بوقلمون یا حتی ماهی سرو کنید. طرز تهیه لوبیا پلو با ران بوقلمون را می توانید در آموزش های قبلی آشپزی ای بی سی مگمگ بیابید.
مواد تشکیل دهنده ماهیچه (برای 3 نفر)
- ماهیچه گوسفند: 3 عدد
- پیاز: 3 عدد بزرگ
- زعفران: نصف پیمانه
- سیر: 4 حبه
- کره: 50 گرم
- چوب دارچین: 1 عدد
- زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین و نمک: به میزان لازم
مواد باقلا پلو (3 نفره)
- برنج خیس شده: 3 پیمانه
- لوبیا پخته: 200 گرم
- شوید خشک: 4 قاشق غذاخوری
- روغن حیوانی: به میزان لازم
- زعفران: به میزان لازم
- زردچوبه و پودر دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه
1.
در ماهی تابه ، همه ماهیچه ها را از هر طرف با 50 گرم کره سرخ کنید.
2.
بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد، 2 سیر له شده، 2 حبه سیر کامل، چوب دارچین و ادویه ها را به جز نمک اضافه کنید و با هم تفت دهید تا طلایی شوند.
3
پیازهای ریز خرد شده را روی ماهیچه ها بپاشید. به طوری که تمام ماهیچه ها با پیاز پوشانده شود.
4.
در این مرحله زعفران تخمیر شده را روی پیازها می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و در قابلمه می گذاریم تا پیازها به آرامی خشک شوند سپس ماهیچه ها به مدت 4 تا 5 ساعت در آب پیاز می پزند. مراقب باشید به کاسه آب اضافه نکنید.
5.
پس از 2 ساعت پخت، پیازها را باید مطابق شکل در آب خیس کنید و ماهیچه ها به آرامی در آب پیاز بپزند.
بسیار مهم است که به هیچ وجه به ماهیچه ها فشار نیاورید و حرارت را کم نگه دارید تا آب پیاز تبخیر نشود.
6.
برای پخت لوبیا پلو ، ابتدا نمک و کمی زردچوبه را به آب جوش اضافه کنید. سپس برنج خیس شده را به آب اضافه کنید. لوبیاهای پخته شده را قبل از آبکش کردن به برنج اضافه کنید.
برنج و لوبیا را صاف کنید. غذاهای مورد علاقه خود را در ته قابلمه قرار دهید. حالا یک لایه برنج و لوبیا، شوید خشک و کمی دارچین در قابلمه بریزید. در آخر روغن حیوانی داغ را روی برنج می ریزیم و آن را تخمیر می کنیم.
7.
بعد از 5 ساعت پخت کامل ماهیچه ها، پیازها را از ماهیچه ها جدا کنید تا کمی قهوه ای شوند. نمک را به غذا اضافه کرده و سرو کنید.
.
[ad_2]