چطور دونات درست کنیم؟
[ad_1]
هیچکس در دنیا نیست که کیک دوست نداشته باشد. خمیر سبک ، پف دار و صاف که از خمیر تازه تهیه شده و در روغن سرخ شده است. دونات انواع مختلفی دارد که معروف ترین آنها پیراشکی پای و دونات است. برای تهیه یک پیراشکی ساده ، نان های رول شده را معمولاً بعد از سرخ شدن در یک شیرین کننده مانند پودر قند می پیچانند یا روی آنها سس خامه یا شکلات می ریزند تا به شکل یک دونات شکلاتی درآید. دونات های شکم پر یکی دیگر از انواع پر شده با خامه، سس شکلات یا مربا هستند. در این قسمت از مجموعه فیلم آموزش آشپزی طرز تهیه دونات خانگی با روکش خامه ای را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی در آشپزخانه دونات های خوشمزه و لذیذ درست کنید.
مواد اولیه کیک خانگی
- آرد سفید: 3 و یک سوم کیسه ها
- شکر: دو سوم اندازه
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر گرم: سه چهارم فنجان
- کره نرم: 60 گرم
- شکر: دو سوم اندازه
- آب ولرم: یک چهارم فنجان
- رب فوری: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- قالب مخصوص دونات
طرز تهیه دونات خانگی بدون فر
1.
برای شروع خمیر را با 1 قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم مخلوط کنید و در ظرف دربسته بریزید. خمیر را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا فعال شود.
2.
بقیه شکر را با وانیل و تخم مرغ با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
3
سپس کره نرم شده را به مواد هم بزنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
4.
پس از پختن خمیر آن را به همراه شیر به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و سپس مخلوط را کمی هم بزنید.
5.
آرد سفید را با الک و بقیه مواد اضافه کنید. با قاشق مواد را مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدست شود.
6.
خمیر را از قالب خارج کرده و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس خمیر را در ماهیتابه ای که با کمی روغن چرب کرده اید قرار دهید و با دستمال بپوشانید. خمیر را به مدت یک ساعت استراحت دهید تا خوب پف کند و حجم آن زیاد شود.
7.
روی سطح کار یا پیشخوان آشپزخانه آرد بپاشید تا خمیر به سطح نچسبد. سپس خمیر پیراشکی را از روی صفحه بردارید و با استفاده از وردنه آن را به قطر 1 سانتی متر تقسیم کنید ، سپس قالب بزنید.
8.
روغن را در ماهیتابه ای عمیق بریزید تا کیک ها در آب فرو بروند و بگذارید داغ شوند. دونات ها را داخل روغن بریزید و بعد از سرخ شدن از روغن خارج کنید. با مخلوط کردن پودر قند، شیر و وانیل یک خامه سفید شیرین درست کنید. کیک ها را با خامه بغلتانید و با ترافل های رنگی تزئین کنید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]