طرز تهیه پنیر برشته گیلانی برای صبحانه
[ad_1]
غذاهای گیلانی به دلیل عطر و طعم فوق العاده ای که دارند در سراسر ایران شهرت دارند. این بار با ما همراه باشید تا طعم صبحانه خوشمزه گیلانی را بچشیم تا طرز تهیه پنیر سرخ شده را یاد بگیریم.
پنیر کبابی که به املت گیلانی یا املت شمالی نیز معروف است، املتی ساده با طعمی منحصر به فرد است. تقریباً تمام مناطق گیلان این صبحانه خوشمزه را تهیه می کنند و شهرت آن به بسیاری از شهرهای ایران نیز رسیده است.
در روستاهای مختلف گیلان پنیر سرخ شده با استفاده از پنیرهای محلی تهیه می شود که معروف ترین و بهترین آن پنیر سیاه است. پنیر سیاه معروف گیلانی متعلق به روستایی به همین نام است. در آنجا این پنیر مشخص در بهار با شیر تازه گوسفند درست می شود. البته برای تهیه این املت خوشمزه می توانید از پنیر قندی، پنیر سفید، پنیر فتا یا حتی پنیر خامه ای استفاده کنید که به هر حال خوشمزه خواهد بود.
غذاهای سنتی و محلی شهرهای مختلف ایران یکی از لذیذترین غذاهاست و آشنایی با این غذاها باعث آشنایی بیشتر آنها با فرهنگ غنی این مناطق می شود. با مراجعه به آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ دستور تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را می توانید پیدا کنید.
مواد لازم برای دو نفر
- پنیر صبحانه: 150 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- سیر رنده شده: 4 حبه
- شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 40 گرم
- فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه نان تست
1.
در مرحله اول کره را با مقداری روغن داخل تابه بریزید تا آب شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.
2.
وقتی سیر کمی سرخ شد و عطر آن زیاد شد پنیر صبحانه را اضافه می کنیم و بعد از نرم شدن پنیر با پشت قاشق مالش می دهیم و تفت می دهیم. در اینجا از پنیر خامه ای کیبه استفاده کردیم، اما شما می توانید از هر پنیری که دوست دارید مانند لیکور، فتا یا پنیر محلی استفاده کنید.
3.
وقتی پنیر سرخ شد و کاملا نرم شد، شوید خشک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید.
4.
حالا تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید.
5.
نوش جان.
.
[ad_2]