آشپزی

چطور ناگت مرغ درست کنیم؟

ناگت مرغ یا ناگت مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای آماده است که خیلی سریع تهیه می شود و مورد علاقه اکثر کودکان و والدین است. جالب است بدانید که اولین ناگت مرغ در دهه 1950 توسط یک محقق مواد غذایی به نام رابرت سی ساخته شد. نانوا اختراع شد و به تدریج به رستوران های بسیاری در سراسر جهان راه یافت. دستور تهیه ناگت مرغ خانگی ساده است و طعم بهتری نسبت به تمام ناگت های موجود در فست فود دارد. تکه های مرغ با مخلوط کردن سینه مرغ با مقداری ادویه و پنیر تهیه می شود و سپس در تخم مرغ و آرد سوخاری سرخ می شود. با این قسمت از تحصیلات ویدیو آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را یاد بگیرید.

دستور تهیه ناگت مرغ خانگی

مواد تشکیل دهنده ناگت مرغ

  • سینه مرغ رنده شده: 2 عدد
  • آرد سوخاری: 6 قاشق غذاخوری برای قسمت داخلی توده دانه ریز شده و به همان اندازه برای روی توده جامد.
  • آرد سفید: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پیاز رنده شده: 1 عدد
  • سیر له شده: 2 حبه
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد سیب زمینی با ناگت

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، پودر پاپریکا، آویشن و فلفل هندی: به میزان لازم

مواد لازم برای ناگت مرغ را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

سینه مرغ

1.
سینه مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز خوب مخلوط کنید.

غذاساز

2.
6 قاشق سوپخوری آرد سوخاری با سس خردل، سس کچاپ، پنیر پیتزا، پیاز رنده شده و آب، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. اگر سینه مرغ را چرخ کرده اید و در غذاساز نمی توانید دستش را بگیرید، می توانید این مواد را به مرغ اضافه کنید و مخلوط را با دست بگیرید تا ادویه ها به مرغ بخورند.

پر طرفدارهای ای بی سی مگ
چطور کباب تابه‌ای مرغ درست کنیم؟

ناگت مرغ چیست؟

3.
وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند و خمیری به وجود آمد روی آن را با مقداری سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

ناگت سیب زمینی

4.
در این مدت می توانید سیب زمینی ها را در کنار توده جامد آماده کنید. سیب زمینی ها را به اندازه دلخواه برش دهید. می توانید پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با پوست آن را خرد کنید. 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، مقداری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پونه کوهی و فلفل کاین را با 4 قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و سیب زمینی ها را در آن فرو کنید.

سیب زمینی

5.
سینی فر آماده کنید و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید. اگر سیب زمینی پوست گرفته دارید، آنها را در سینی که پوست آن کف سینی است، بچینید.

ناگت مرغ خانگی

6.
بعد از نیم ساعت تکه های کوچک را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه در آورده و در ظرفی بریزید. سپس آنها را ابتدا در آرد ساده، دوم در تخم مرغ های زده شده با نمک و فلفل سیاه و سوم در پودر سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید.

سرخ کردن

7.
بهتر است روغن را در ظرفی بریزید و بگذارید خوب داغ شود. سپس تکه ها را داخل آن بریزید و یک بار گرد کنید. برای سرو توده جامد می توانید روی آن را با ترشی و گوجه فرنگی تزئین کنید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

اولین نفری باشید که به این محتوا امتیاز میده! post

پل بوکوز

پل بوکوس متولد 11 فوریه 1926 در شهر کولونژ او مونت دور فرانسه و درگذشت 20 ژانویه 2018 در سن 91 سالگی است. او سرآشپز فرانسوی در لیون بوده است که به دلیل کیفیت بالای رستوران ها و طرز تهیه ابتکاری معروف است. وی یکی از برجسته ترین رهبران مرتبط با غذاهای جدید بود که نسبت به غذاهای سنتی کلاسیک مجلل و گرمایی نبود و بر اهمیت مواد تازه با بالاترین کیفیت تاکید می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا