طرز تهیه باقالی قاتق اصیل گیلانی

[ad_1]

اسنپ ​​لوبیا چیست؟

همه ما با شنیدن نام غذای شمالی یاد قات گیلانی خوشمزه می افتیم. یک غذای معروف شمالی که بو و طعم آن ما را به یاد جنگل های سرسبز و زیبای استان گیلان می اندازد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه باقالی قاتق یا به زبان محلی باقالی قطاق یک آش شمالی ساده و خوشمزه را یاد بگیرید.

آش باقالی قطاق با نام لوبیا یا خورش گل علف نیز شناخته می شود و در بسیاری از شهرهای ایران تهیه می شود. املت تخم مرغ یکی از مواد مهم در فرهنگ آشپزی گیلان است و در بسیاری از غذاهای گیلانی مانند باقلا قطاق، میرزای قاسمی، ترشی موسیر و انواع کاکائو استفاده می شود. در این سوپ تخم مرغ منبع پروتئین است که همراه با لوبیا یا لوبیا مزرعه، شوید و سیر آن را به غذایی جذاب تبدیل می کند.

در این غذا معمولا از یک یا دو عدد تخم مرغ برای هر نفر استفاده می شود، زیرا در غذا کاملا پخته شده و نباید هم زده شود. سرآشپزهای شمال تخم‌مرغ‌های این غذا را به‌درستی در آب پخته می‌شکنند و تخم‌مرغ‌ها پف کرده و لطیف می‌شوند.

مانند بیشتر غذاهای شمالی، لوبیا با سس کچاپ سرو می شود و با سیر تازه، سیر ترشی یا انواع ترشی های محبوب شمال می خورند.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه لوبیا شمال اصل را یاد بگیرید. همچنین می توانید با مراجعه به آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ دستور پخت انواع غذاهای محلی ایرانی و غذاها و دسرهای معروف غربی را مشاهده و یاد بگیرید.

اسنپ ​​لوبیا چیست؟

مواد لازم برای دو نفر

  • لوبیا کشاورزی: ​​2 وعده
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شوید: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 4 حبه
  • کره: 50 گرم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه حبوبات قطاق

بقالی قاطق

1.
نیمی از کره را داخل تابه بریزید و بعد از آب شدن سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

لوبیا برش خورده با گوشت

2.
وقتی عطر سیر در کره بلند شد، ادویه ها را اضافه کنید.

3.
بعد از مدتی شوید خشک و دانه های مزرعه را که 24 ساعت خیس کرده اید و سپس پوست گرفته اید اضافه کنید. لوبیاها را تفت دهید و چند دقیقه در کره فرو کنید تا عطر شوید بلند شود.

4.
در این مرحله دو و نیم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بگذارید بجوشد.

5.
بعد از پختن لوبیا، مقدار نمک آب باقالی را تنظیم کنید و بقیه کره را اضافه کنید.

6.
سطح سوپ را کمی صاف کنید و تخم مرغ ها را روی آن بشکنید. اجازه دهید تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه با درب بسته بپزند.

7.
خواربارفروشی شما آماده است. می توانید آن را با برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان.

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا