طرز تهیه پیراشکی گوشت
[ad_1]
در این دستور پخت پیراشکی با گوشت را در فر به شما آموزش می دهیم. دونات خوشمزه با خمیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و پنیر چدار، آن را با انگشتان خود بخورید!
پیراشکی گوشتی یک غذای لذیذ روسی است که سالهاست وارد فرهنگ غذایی ایرانیان شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. در روسیه باستان، این تنقلات خوشمزه را با سبزیجات، میوه ها، گوشت اردک و غاز پر می کردند و مانند نان در فر می پختند. انواع دیگری از کیک های پر شده با خامه یا شکلات مانند کیک خامه ای وجود دارد که در واقع نوعی شیرینی است. پیراشکی گوشت یکی از پرطرفدارترین کیک ها در غذا است، مانند کوفته های گیاهی و کوفته مرغ.
بسته به نوع خمیر، کوفته ها را می توان در فر پخت و یا در روغن سرخ کرد. در دستور تهیه کوفته گوشتی از خمیر پیتزا استفاده کردیم که حتما باید در فر پخته شود. اگر می خواهید این دونات را از صفر تا صد درست کنید می توانید ابتدا آموزش تهیه خمیر پیتزا خانگی را مطالعه کنید. در آرشیو آشپزی ای بی سی مگمگ غذاهای ساده و خوشمزه دیگری مانند اسنک پیتزا و سینه مرغ شکم پر نیز خواهید یافت.
مواد لازم (برای 4 نفر)
- خمیر پیتزا: 500 گرم
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- قارچ: 10 عدد
- پیاز: 1 عدد
- کنسرو ذرت: 4 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی: نصف عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- پنیر چدار عمیق، برش های پنیر چدار یا پنیر پیتزا: 200 گرم
- ادویه کاری، زردچوبه، پودر پاپریکا، آویشن و نمک به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی با گوشت در فر
1.
پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و دوباره تفت دهید. در آخر ادویه ها را اضافه کنید.
2.
وقتی ادویه ها با گوشت و پیاز کاملا سرخ شدند، فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ فلفل تغییر کند.
بعد از فلفل دلمه ای، قارچ هایی را که از قبل به قطعات کوچک خرد کرده اید اضافه کنید.
3.
بعد از فلفل دلمه ای و قارچ، نوبت به اضافه کردن گوجه فرنگی و رب ذرت کنسرو شده است و تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن، داخل کوفته گوشت آماده است و می توانید آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4.
روی میز کار آرد بپاشید و خمیر پیتزا را با میخ خمیری به قطر نیم سانتی متر پهن کنید. با قالب یا فنجان دایره هایی به قطر 10 سانتی متر از خمیر درست کنید.
5.
مقدار مناسبی از خمیر پیراشکی را در یک طرف خمیر قرار دهید و روی آن پنیر چدار یا پیتزا بریزید.
6.
خمیر را با کمی آب خیس کنید و یک طرف خمیر را روی طرف دیگر تا کنید و دو لبه خمیر را مانند یک شکل با چنگال به هم بچسبانید.
7.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کیک ها را روی آن قرار دهید. روی کیک ها را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر بعد از پخت پف کند و بهتر شود. بعد از استراحت یک لایه زرده تخم مرغ روی کیک ها گذاشته و کمی کنجد بپاشید.
در نهایت کیک ها را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
8.
کوفته های گوشتی را در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواهتان را سرو کنید.
.
[ad_2]