آشپزی

طرز تهیه خورش مرغ افغانستانی

غذاهای افغانی بسیار غنی است و اشتراکات زیادی با غذاهای ایرانی دارد. یکی از غذاهای لذیذ آن ها آب مرغ افغانی است که طعم خاص و جدیدی از مرغ را برای شما به ارمغان می آورد که تا به حال نچشیده اید. در زیر طرز تهیه مرغ افغانی را به شما آموزش می دهیم که در برخی مناطق به مرغ افغانی معروف است.

این غذا برای کسانی که از تکرار خورش ها و خوراک مرغ ساده خسته شده اند و به دنبال جایگزینی خوش طعم هستند، گزینه ای عالی است. این سوپ ترکیبی فوق العاده از گردو، بادام و ادویه های تند و خوش طعم است که با کمی خامه و ماست به بافت و طعم می بخشد. در نهایت کمی زعفران و چند قطره لیموترش همه این طعم ها را به خوبی با هم مخلوط می کنند تا یک غذای خوشمزه با ظاهری جذاب و باشکوه داشته باشید.

در افغانستان این غذا را معمولاً برای جشن ها، اعیاد و ماه رمضان خاص تهیه می کنند زیرا علاوه بر طعم و ظاهر مطبوع، بسیار مقوی است.

پیشنهاد می کنیم پس از یادگیری مرغ افغانی از آرشیو ویدیوی آشپزی ما در ای بی سی مگمگ دیدن کنید تا با دستور پخت دنیای غذاهای ایرانی و فرانسوی آشنا شوید.

خورش مرغ افغانی

مواد لازم برای 3 نفر

  • مرغ: 2 عدد
  • گردو: یک سوم اندازه
  • بادام: ربع پیمانه
  • الجعفری: 20 شعبه
  • خامه: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • سیر: 3 حبه
  • زعفران تخمیر شده: به اندازه کافی
  • لیمو: 1 عدد
  • کره: 30 گرم
  • ماست: 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه مرغ عربی (شامل زردچوبه، فلفل قرمز، پودر گشنیز، پودر میخک، زیره، زنجبیل، جوز هندی)، ادویه کاری، زنجبیل، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم
پر طرفدارهای ای بی سی مگ
طرز تهیه خورش هویج آذری محبوب

مواد خورش مرغ افغانی را از ای بی سی مگبخرید

طرز تهیه مرغ افغانی

تکه های مرغ افغانی

1.
بادام، گردو، جعفری، نصف پیاز و سیر را در مخلوط کن مخلوط کنید.

طرز تهیه مرغ پلو افغانی

2.
خامه، شیر، ادویه و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در آخر ترشی و نمک را بچشید و اندازه بگیرید.

طرز تهیه پلو افغانی با مرغ

3.
سس آماده شده را روی تکه های مرغ بریزید و مرغ را کاملا در این سس فرو کنید. مرغ ترشی شده را حداقل یک ساعت با درب بسته در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

خورش مرغ افغانی

4.
نصف باقی مانده پیاز را با نصف کره و کمی روغن تفت دهید و از تابه خارج کنید.

طرز تهیه آب مرغ افغانی

5.
وقتی مرغ به اندازه کافی در مواد استراحت کرد و مزه دار شد، آن را از مواد خارج کنید و دو طرف آن را با بقیه کره تفت دهید. سپس بقیه سس مرغ را با یک فنجان آب جوش روی مرغ بریزید و بگذارید با درب بسته بپزد.

طرز تهیه آب مرغ افغانی

6.
پس از دو تا سه ساعت، سوپ واجد شرایط می شود و رسوب می کند.

مزرعه مرغ افغانستان

7.
در این مرحله پیاز داغی را که از قبل آماده کرده اید به سوپ اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ افغانی

8.
سوپ شما آماده است، برای شما یک غذای خوشمزه آرزو می کنیم.

.

اولین نفری باشید که به این محتوا امتیاز میده! post

پل بوکوز

پل بوکوس متولد 11 فوریه 1926 در شهر کولونژ او مونت دور فرانسه و درگذشت 20 ژانویه 2018 در سن 91 سالگی است. او سرآشپز فرانسوی در لیون بوده است که به دلیل کیفیت بالای رستوران ها و طرز تهیه ابتکاری معروف است. وی یکی از برجسته ترین رهبران مرتبط با غذاهای جدید بود که نسبت به غذاهای سنتی کلاسیک مجلل و گرمایی نبود و بر اهمیت مواد تازه با بالاترین کیفیت تاکید می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا