طرز تهیه 5 سوپ ارزان و مقوی مخصوص روزهای سرد

[ad_1]

سوپ هویج خامه ای

همه ما در زمستان از نوشیدنی های گرم لذت می بریم. سوپ یکی از محبوب ترین میان وعده ها در روزهای سرد است. سوپ انواع مختلفی دارد. می توانیم با مخلوط کردن مواد مختلف سوپ جدید و خوشمزه درست کنیم. تهیه سوپ ذکر شده در این مقاله زمان زیادی نمی برد. پس حتما آنها را امتحان کنید. طعم این سوپ ها به قدری خوب است که می تواند هر کسی را مجذوب خود کند.

دلیل اینکه می گوییم این سوپ ها ارزان هستند این است که هیچ کدام از آنها از گوشت یا مرغ استفاده نمی کنند. می توانید این سوپ ها را به عنوان میان وعده یا پیش غذا تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. در این مطلب طرز تهیه 5 سوپ بسیار متفاوت و بسیار مقوی را به شما آموزش می دهیم. با ای بی سی مگمگ همراه باشید.

1. سوپ هویج زنجبیل خامه ای، سوپ معطر

سوپ هویج خامه ای

مواد تشکیل دهنده این سوپ بسیار مغذی و سالم است. همه ما می دانیم که هویج سرشار از ویتامین A است و برای چشم مفید است. اما این تنها ویژگی هویج نیست. هویج حاوی ویتامین K، فیبر و آنتی اکسیدان های مختلف است و به کاهش کلسترول، کاهش وزن و مبارزه با یبوست کمک می کند. برای تهیه این سوپ فقط 25 دقیقه زمان لازم است. پس از تهیه آن غفلت نکنید.

عناصر

  • روغن آفتابگردان: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز: دو عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • هویج: یک حبه و 250 گرم
  • عصاره گیاه: 1 عدد
  • شیر: 400 میلی لیتر
  • لوبیا سفید پخته: 200 گرم
  • جعفری خرد شده، برای تزئین: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه سوپ هویج خامه ای، ابتدا پیاز را خرد کنید. یک حبه هویج را ریز خرد کرده و 250 گرم باقیمانده را رنده کنید.

2.
یک قابلمه بزرگ را روی اجاق بگذارید و روغن را داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد تا نرم شود.

3.
زردچوبه، پودر گشنیز، پودر کاری و پودر زنجبیل را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس هویج خرد شده را با نیمی از حبوبات و عصاره سبزیجات اضافه کنید. مقداری آب داخل کاسه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی آتش بگذارید تا هویج ها نرم شوند.

4.
حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ کمی خنک شود. سپس با همزن دستی یا غذاساز مواد را در قابلمه به صورت پوره درآورید. دوباره مواد را به قابلمه منتقل کنید. بقیه لوبیا و هویج رنده شده را با 500 میلی لیتر آب داغ داخل کاسه بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس شعله را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

5.
شیر، نمک را اضافه کنید و مواد را بچشید. در صورت نیاز ادویه جات ترشی جات اضافه کنید. اجازه دهید مواد با حرارت بسیار ملایم بپزند. وقتی شیر به جوش آمد، سوپ هویج آماده است. اگر می‌خواهید سوپ رقیق‌تر شود، بگذارید مدت بیشتری گرم شود. سوپ را به ظرف سرو منتقل کنید و روی جعفری خرد شده بریزید. نوش جان.

2. سوپ لوبیا ایتالیایی رنگارنگ و سوپ متفاوت

دستور پخت سوپ لوبیا ایتالیایی

اگر یک سوپ جدید و جهانی را امتحان می کنید، حتما سوپ لوبیا ایتالیایی درست کنید. این سوپ بسیار مغذی است. تهیه این سوپ کمتر از 30 دقیقه طول می کشد. پس اگر وقت زیادی برای تهیه سوپ ندارید، اما هوس یک سوپ معطر و خوشمزه دارید، این سوپ همان چیزی است که نیاز دارید.

عناصر

  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • سیر: 2 حبه (یا بیشتر)
  • رب گوجه فرنگی: 2 پیمانه
  • لوبیا سفید پخته: 650 گرم
  • ریحان خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پونه کوهی: نصف قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید. پیازها را در قابلمه بریزید و به مدت 5 دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا بوی آن از بین برود.

2.
رب گوجه فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. لوبیا سفید، ریحان خشک و پونه کوهی را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد. سپس شعله را کم کنید و بگذارید مواد به مدت 5 تا 7 دقیقه بماند.

3.
وقتی سوپ به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید. سوپ داغ را در ظرف سرو بریزید و آب لیمو بپاشید.

3. سوپ هویج و زنجبیل برای مبارزه با سرماخوردگی

سوپ هویج و زنجبیل

این سوپ خوشمزه هنگام سرماخوردگی معجزه می کند. پیاز، زنجبیل، آب مرغ و آبلیمو از جمله مواد موجود در سوپ هویج و زنجبیل هستند که همگی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی مفید هستند.

وقتی سرما می خورید حوصله آشپزی را نداشته باشید. در چنین مواقعی این سوپ گزینه بسیار خوبی است، زیرا علاوه بر مغذی بودن، در زمان کوتاهی نیز تهیه می شود.

عناصر

  • پیاز زرد متوسط: یک عدد
  • کره: 50 گرم
  • زنجبیل تازه: نصف فنجان
  • سیر: پنج حبه
  • آب مرغ: هفت فنجان
  • هویج: حدود 600 گرم
  • آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: 1/8 قاشق چایخوری
  • پیاز تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه سوپ هویج و زنجبیل ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید. ریشه زنجبیل تازه را نیز رنده کنید. کدو حلوایی را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. آب لیمو را بردارید و در ظرفی بریزید. پیاز را هم خرد کنید.

2.
یک قابلمه بزرگ را روی شعله قرار دهید. ذوب کره در یک ماهی تابه. سپس پیاز خرد شده، سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. آب مرغ و هویج خرد شده را اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد. سپس شعله را کم کنید. اجازه دهید مواد به مدت 45 دقیقه بجوشد تا هویج ها نرم شوند.

3.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد کمی خنک شوند. مواد را با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز به صورت پوره غلیظی مخلوط کنید تا تکه های بزرگی باقی نماند و مواد یکدست شوند.

4.
آب لیموی تازه، پودر کاری، نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید. سوپ آماده است. آن را به ظرفی منتقل کرده و پیازهای خرد شده را روی آن قرار دهید.

4. سوپ کدو حلوایی با طعمی جدید و بی نظیر

کسانی که عاشق کدو تنبل هستند بدون شک این سوپ انرژی زا را دوست خواهند داشت. حتما در مورد فواید کدو برای سلامتی زیاد شنیده اید. کدو تنبل سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و برای تقویت چشم مفید است. کدو تنبل به درمان یبوست، کاهش خطر بیماری قلبی و جلوگیری از چین و چروک کمک می کند.

تخمه کدو بسیار مغذی و سالم است و حاوی مقدار زیادی پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، سلنیوم و روی است. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که همیشه در حال امتحان دستور پخت های متفاوت و جدید هستید، حتما در اولین فرصت سوپ کدو حلوایی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پوره کدو حلوایی

  • کدو تنبل: یک عدد
  • آب: نصف فنجان

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی

  • آب مرغ: شش فنجان
  • پوره کدو حلوایی: چهار فنجان
  • جعفری تازه: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز: یک عدد
  • آویشن تازه: نصف قاشق چایخوری
  • سیر: یک حبه
  • خامه فرم گرفته: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1.
برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. کدو سبز را به دو نیم تقسیم کرده و تخم مرغ ها را جدا کنید. کدو تنبل را به چند تکه دیگر برش دهید.

برش های کدو تنبل را در سینی فر (با پوست کف سینی) قرار دهید و ½ فنجان آب را به طور مساوی روی آنها بریزید.

2.
سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. برای اطمینان از پخته شدن کامل کدو، یک چنگال را در کدو فرو کنید. اگر چنگال را به راحتی در کدو حلوایی فرو کنید، آنگاه پخته می شود. اما اگر کدوها سفت شدند فویل را دوباره روی سینی بگذارید و سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

3.
سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید کدوها خنک شوند. با استفاده از قاشق یا قاشق چایخوری، تفاله کدو تنبل را جدا کرده و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. آنها را با چند حبه بزنید تا پوره یکدستی به دست آید. پوره را کنار بگذارید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

1.
برای تهیه سوپ کدو تنبل، پیاز تازه، جعفری و آویشن را خرد کنید. سیر را خرد کنید. یک قابلمه را روی آتش بگذارید و آب مرغ، نمک، فلفل، پوره کدو حلوایی، پیاز، آویشن و سیر را اضافه کنید. شعله را زیاد کنید و بگذارید مواد بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 30 دقیقه بپزند.

2.
آتش را خاموش کن بگذارید مواد کمی خنک شوند. با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن، مواد را به یک پوره همگن تبدیل کنید. سپس دوباره مواد را به قابلمه منتقل کنید.

3.
حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شعله را خاموش کنید. سوپ را به ظرف ها اضافه کنید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

5. سوپ عدس قرمز برای گیاهخواران

اگر گیاهخوار هستید این سوپ خوشمزه و بسیار مغذی را حتما به منوی خود اضافه کنید. عدس قرمز حاوی پروتئین، آهن، کلسیم، ویتامین B6 و منیزیم است و به کاهش وزن، تقویت سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.

عناصر

  • پیاز کوچک: یک عدد
  • ریشه زنجبیل تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: یک حبه
  • عدس قرمز: 1 فنجان
  • گشنیز تازه: 1/3 فنجان
  • آب: دو فنجان
  • شیر: نصف فنجان
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل کاین: نوک یک قاشق چایخوری
  • پودر جوز هندی: نوک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه سوپ عدس ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید. گشنیز را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. یک قابلمه متوسط ​​را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به اندازه کافی روغن داخل آن بریزید.

.
اجازه دهید روغن داغ شود. سپس پیاز، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و مواد را تفت دهید. مواد را روی آتش بگذارید تا پیازها نرم شوند.

3.
عدس و گشنیز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. آب، شیر و رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید. مواد را با پودر کاری، فلفل قرمز، پودر جوز هندی، نمک و فلفل مزه دار کنید.

4.
حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد. سپس دوباره حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 30 دقیقه بپزند تا عدس ها نرم شوند. آتش را خاموش کن سوپ آماده است.

اخرین حرف

در این مطلب طرز تهیه 5 سوپ ارزان و سریع را به شما آموزش دادیم. این سوپ ها علاوه بر طعم جادویی، بدون گوشت و مرغ بوده و از این نظر به صرفه ترند. این سوپ را حتما در خانه درست کنید و تجربه خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

منبع: همه دستور العمل ها، بی بی سی غذای خوب، همه دستور العمل ها، همه دستورها، همه دستورها

.

[ad_2]

Back to top button