آشپزی

طرز تهیه خورش هویج آذری محبوب

آشپزی آذری بسیار پرطرفدار است و تنوع غذایی زیادی دارند. آب هویج یکی از آن غذاهای لذیذ و ترش شیرین است که با یک بار امتحان آن را دوست خواهید داشت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش هویج تبریز را به شما آموزش دهیم.

آب هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام آب هویج ترکی یا آب هویج تبریزی می شناسند. این سوپ در اصل با زردچوبه درست می شود که شبیه هویج است و شیرینی کمتری نسبت به هویج دارد. هلو دومین ماده مهم این سوپ است. ترکیب هویج و هلو در این غذا ترکیبی آشناست که قبلا در بسیاری از غذاها دیده بودیم. ترشی های آلوچه ای سبک، شیرینی هویج را تکمیل می کنند و با هم طعمی صاف و متمایز ایجاد می کنند.

آب هویج معمولا از استیک قرمز تهیه می شود، اما می توانید از گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید. حتی نوع سبزیجات سوپ هویج نیز تهیه می شود که گوشت آن کاملا حذف شده است.

در تهیه این سوپ دست شما باز است و می توانید بنا به ذائقه خود تغییرات کوچکی در آن ایجاد کنید، مثلا کمی رب انار به آن اضافه کنید یا به جای آب لیمو از آب بهتر استفاده کنید. حتی می توانید با نحوه برش دادن هویج و تغییر ظاهر سوپ خلاقیت به خرج دهید.

اگر طرز تهیه خورش هویج را دوست داشتید، می توانید به آرشیو ویدیوی آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ مراجعه کنید و دستور پخت و دسرهای بیشتری را در آنجا بیابید.

غذاهای آذربایجانی

مواد لازم برای 4 نفر

  • هویج: 1 کیلو
  • گوشت پخته: 250 گرم
  • آلو بخارا: 10 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • لیموی تازه: 1 عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: دو سوم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه، ادویه گوشت، دارچین: یک سوم قاشق چایخوری
  • پودر هل: 1 قاشق چایخوری
  • چوب دارچین: 2 عدد
  • نمک: به میزان لازم

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه آب هویج

طرز تهیه سوپ ترکی

1.
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت را اضافه کرده و با پیاز به مدت 10 دقیقه تفت دهید. گوشت آب هویج باید درشت خرد شود.

طرز تهیه آبگوشت زردچوبه

2.
ادویه ها را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.

خورش آذری با هویج

3.
بعد از اینکه گوشت را با ادویه تفت دادید، آب جوش اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد و گوشت را با درب بسته به مدت دو ساعت بگذارید تا کاملا بپزد.

طرز تهیه آبگوشت اردبیل با هویج

4.
در حین پختن گوشت، برش های هویج را در مقداری کره و روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. بعد از تفت دادن شکر و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن از روی حرارت بردارید.

غذاهای معروف تبریز

5.
هویج ها را از ماهیتابه خارج کرده و خمیر را در همان تابه تفت دهید.

خورش هویج تبریزی

6.
وقتی گوشت پخت، هویج سرخ شده و رب گوجه فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید و هم بزنید. اگر سوپ به آب بیشتری نیاز داشت، به آن آب جوش اضافه کنید و غلظت سوپ را تنظیم کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید و بگذارید همه مواد با هم به مدت 30 دقیقه بپزند و سوپ خودش را بگیرد.

پر طرفدارهای ای بی سی مگ
طرز تهیه پیراشکی گوشت

خورش هویج مرغ

7.
وقتی هویج ها نیم پز شد هلوهای شسته شده و نمک و آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و سوپ را میل کنید. در صورت نیاز، می توانید کمی شکر، آب لیمو یا آب جوش اضافه کنید تا طعم یکنواختی به دست آورید.

خورش هویج با گوشت

8.
نوش جان.

.

اولین نفری باشید که به این محتوا امتیاز میده! post

پل بوکوز

پل بوکوس متولد 11 فوریه 1926 در شهر کولونژ او مونت دور فرانسه و درگذشت 20 ژانویه 2018 در سن 91 سالگی است. او سرآشپز فرانسوی در لیون بوده است که به دلیل کیفیت بالای رستوران ها و طرز تهیه ابتکاری معروف است. وی یکی از برجسته ترین رهبران مرتبط با غذاهای جدید بود که نسبت به غذاهای سنتی کلاسیک مجلل و گرمایی نبود و بر اهمیت مواد تازه با بالاترین کیفیت تاکید می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا