طرز تهیه شاورمای گوشت لبنانی با سس ارده
[ad_1]
شاورما یکی از محبوب ترین و محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است. استیک کبابی طعمدار میتواند اشتهای هر کسی را تحریک کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شاورما گوشت را به شما آموزش دهیم.
اگر شما نیز به یک ساندویچ خوشمزه، ترد و تند علاقه دارید، قطعا عاشق دستور پخت شاورما خواهید شد. این غذا به روش های مختلفی تهیه می شود که نمونه های آن در غذاهای یونانی، ترکی و ارمنی یافت می شود. اما می توان گفت که هیچ کدام از این غذاها نمی توانند جایگزین شاورما لبنانی شوند.
شاورما یا ساندویچ این روزها در بسیاری از فست فودهای عربی و ترکی و حتی برخی از فست فودهای شهر یافت می شود. این غذا از لبنان به تمام کشورهای دور و نزدیک سفر کرده و به یکی از محبوب ترین غذاها تبدیل شده است.
دو نوع شاورما وجود دارد. شاورما مرغ و شاورما گوشت، معمولا با گوشت گاو یا بره درست می شود. برای تهیه این غذا تکه های گوشت مدت زیادی در مواد می ماند تا خوش طعم و ترد شوند. شاورما به صورت ساندویچ و پای سرو می شود و معمولا با مخلفات سبزیجات و سس شاورما که مخلوطی از آرد و سس مایونز است و طعم فوق العاده ای به گوشت می دهد سرو می شود.
می توانید انواع غذاهای عربی را سفارش دهید. در آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ ترکی، ایرانی و … را بیابید و با یادگیری و تهیه آنها رنگ و بویی متفاوت به مهمانی ها و نذرهای خود بدهید.
مواد لازم برای دو نفر
- فیله گوشت گاو یا گوسفند: 300 گرم
- ماست: 4 قاشق غذاخوری
- من آن را می خواهم: دو قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- سیر: 2 عدد
- سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 6 قاشق چایخوری
- اسید ترش: یک عدد
- سماق: 1 قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- زیره، فلفل سیاه، پودر سیر، دارچین، دانه گشنیز آسیاب شده: هر کدام ½ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی، ترشی و جعفری: برای سرو
- جوز هندی و زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه شاورما گوشت
1.
گوشت چرخ کرده، گوشت گاو یا فیله بره را مطابق شکل به برش های بسیار نازک (2 میلی متر) برش دهید.
2.
گوشت را در ظرف در بسته بریزید و نصف پیاز ریز خرد شده، نصف سیر له شده، نصف ماست و سرکه، نصف آبلیمو، نصف روغن زیتون، سس خردل و همه ادویه ها به جز نمک و سماق را اضافه کنید. به گوشت و ورز دادن. سپس درب ظرف را گذاشته و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
3.
وقتی گوشت استراحت کرد، باقیمانده ماست، آبلیمو، سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به سس مایونز و آرد اضافه کنید تا سس چاودار شاورما درست شود.
4.
گوجه فرنگی، خیارشور و جعفری را خرد کنید و کنار بگذارید تا با پیاز باقی مانده سرو کنید.
5.
سماق، نمک، فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به مخلوط پیاز، جعفری و ترشی اضافه کنید و مخلوط کنید.
6.
تابه را روی آتش بگذارید تا داغ شود سپس گوشت را در تابه گذاشته و به مدت 15 دقیقه روی آتش بگذارید. شعله باید 5 دقیقه اول زیاد باشد و 10 دقیقه آخر کم باشد تا گوشت بپزد. نظارت بر دما بسیار مهم است تا گوشت سفت نشود.
7.
در این مرحله یکی از تکه های گوشت را امتحان کنید و در صورت پخته شدن کامل به آن نمک بزنید و از روی حرارت بردارید.
8.
شاورما، سبزیجات و سس اردو را با نان پیتا یا روی آن سرو کنید. نوش جان.
.
[ad_2]