طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی
[ad_1]
یکی از معروف ترین سالادهایی که در فصول سرد سال می توان تهیه کرد سالاد اسفناج و انار است. سالادی با ظاهر و رنگ جذاب که از خوردنش سیر نمی شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد اسفناج و انار را یاد بگیرید.
این سالاد یک انتخاب عالی برای تمام وعده های غذایی و مناسبت های خاص است و سرشار از آنتی اکسیدان است. اسفناج سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین E، آهن، منیزیم و اسید فولیک است و بهتر است آن را خام مصرف کنید. انار میوه ای بهشتی خواص زیادی برای بدن دارد و مکمل خوبی برای طعم اسفناج است.
سالاد اسفناج و انار که می دانیم ترکیبی فوق العاده و خوشمزه از میوه ها و سبزیجات است که با یک سس منحصر به فرد کامل شده است. در این سس از سبزیجات معطر و ادویه های ترش استفاده کردیم که همه مواد این سالاد را به خوبی با هم مخلوط می کنند.
این سالاد به خوبی با غذاهایی مانند مرغ کبابی و ماهی قزل آلا سازگاری دارد. در آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ دستور تهیه سالادهای خوشمزه و پرطرفدار دیگر به همراه ده ها دستور غذا و دسر را می توانید بیابید.
مواد لازم برای 4 نفر
- اسفناج یا اسفناج بچه: 150 گرم
- دانه انار: 1 عدد
- پنیر موزارلا یا فتا: 50 گرم
- روغن زیتون: یک چهارم فنجان
- گردو: 3 عدد
- نارنجی: 1 عدد کوچک
- سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
- کنجد: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار
1.
برای تهیه سس سالاد بالزامیک، روغن زیتون، رب انار، نعناع خشک، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2.
اسفناج و دانه های انار را در ظرف سرو بریزید.
3.
حالا پنیر موزارلا یا پنیر فتا را به دلخواه به سالاد اضافه کنید.
4.
تکه های گردو را روی سالاد بریزید.
5.
پرتقال ها را به دلخواه برش دهید و روی سالاد بریزید.
6.
سپس کنجد را روی سالاد بپاشید.
7.
در آخر سس سالاد را روی سالاد بریزید. نوش جان.
.
[ad_2]