طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی

[ad_1]

انواع سالاد اسفناج و انار

یکی از معروف ترین سالادهایی که در فصول سرد سال می توان تهیه کرد سالاد اسفناج و انار است. سالادی با ظاهر و رنگ جذاب که از خوردنش سیر نمی شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد اسفناج و انار را یاد بگیرید.

این سالاد یک انتخاب عالی برای تمام وعده های غذایی و مناسبت های خاص است و سرشار از آنتی اکسیدان است. اسفناج سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین E، آهن، منیزیم و اسید فولیک است و بهتر است آن را خام مصرف کنید. انار میوه ای بهشتی خواص زیادی برای بدن دارد و مکمل خوبی برای طعم اسفناج است.

سالاد اسفناج و انار که می دانیم ترکیبی فوق العاده و خوشمزه از میوه ها و سبزیجات است که با یک سس منحصر به فرد کامل شده است. در این سس از سبزیجات معطر و ادویه های ترش استفاده کردیم که همه مواد این سالاد را به خوبی با هم مخلوط می کنند.

این سالاد به خوبی با غذاهایی مانند مرغ کبابی و ماهی قزل آلا سازگاری دارد. در آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ دستور تهیه سالادهای خوشمزه و پرطرفدار دیگر به همراه ده ها دستور غذا و دسر را می توانید بیابید.

انواع سالاد اسفناج و انار

مواد لازم برای 4 نفر

  • اسفناج یا اسفناج بچه: 150 گرم
  • دانه انار: 1 عدد
  • پنیر موزارلا یا فتا: 50 گرم
  • روغن زیتون: یک چهارم فنجان
  • گردو: 3 عدد
  • نارنجی: 1 عدد کوچک
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • کنجد: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

طرز تهیه سس سالاد

1.
برای تهیه سس سالاد بالزامیک، روغن زیتون، رب انار، نعناع خشک، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه سالاد اسفناج بچه

2.
اسفناج و دانه های انار را در ظرف سرو بریزید.

سالاد انار، اسفناج و لبه

3.
حالا پنیر موزارلا یا پنیر فتا را به دلخواه به سالاد اضافه کنید.

سالاد اسفناج و انار و پنیر

4.
تکه های گردو را روی سالاد بریزید.

سالاد انار و پرتقال

5.
پرتقال ها را به دلخواه برش دهید و روی سالاد بریزید.

سالاد اسفناج با انار

6.
سپس کنجد را روی سالاد بپاشید.

سالاد ایتالیایی انار و اسفناج

7.
در آخر سس سالاد را روی سالاد بریزید. نوش جان.

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا