طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی

[ad_1]

خورش آلو اسفناج

اسفناج یکی از مغذی ترین سبزیجات است و طعم بسیار قوی و لذیذی دارد. در آشپزی ایرانی غذاهای مختلفی از اسفناج تهیه می شود که بهترین و معروف ترین آن آبگوشت اسفناج است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت آلوچه خوشمزه و معطر را یاد بگیرید.

این آش یکی از خورش های ایرانی است. یک عصرانه که جلوه خاصی را به هر میز مهمانی می بخشد. با توجه به ذائقه های مختلف، آب اسفناج را می توان با مرغ، گوشت قرمز و حتی بوقلمون تهیه کرد که همگی بسیار خوشمزه هستند.

آلو نقش بسیار مهمی در این غذا دارد و به نوعی مکمل طعم اسفناج است و بهترین انتخاب برای این غذا آلو بخارا طلایی است. طعم این غذا به خاطر هلو به سمت طعمی لطیف و بسیار دوست داشتنی است که با تمام غذاهای ایرانی متفاوت است.

در اینجا قصد داریم ترفند درست کردن این سوپ خوشمزه آلوی مایولیکا را به شما آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد. در زیر می توانید برای دستور پخت انواع غذاها و دسرهای ایرانی و فرنگی به آرشیو ویدیویی آموزش آشپزی ما مراجعه کنید.

خورش آلو اسفناج

مواد لازم برای 4 نفر

  • اسفناج شسته، خشک و خرد شده: 900 گرم
  • گوشت پخته: 250 گرم
  • آلو بخارا: 10 عدد
  • رب انار: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری، دارچین و نمک: به میزان لازم

مواد خورش آلو اسفناج را از ای بی سی مگبخرید

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

1.
پیازها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا کاملاً سبک و طلایی شوند. سپس گوشت را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا گوشت پژمرده و تغییر رنگ دهد.

رزا آبگوشت آلو اسفناج معمولی

2.
در این مرحله چاشنی ها را به جز نمک به رست بیف و پیاز اضافه کنید.

طرز تهیه آبگوشت اسفناج با هلو با مرغ

3.
بگذارید آب بجوشد و آب جوش را به گوشت اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.

خورش آلو اسفناج دو نفره

4.
حالا اسفناج های ریز خرد شده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج گرفته شود.

خورش آلو اسفناج خانم گلاور

5.
وقتی آب اسفناج را بیرون کشیدید، کمی روغن اضافه کنید و بگذارید اسفناج با حرارت ملایم سرخ شود.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

6.
وقتی گوشت پخت، اسفناج سرخ شده را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید کمی آب جوش به سوپ اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. حالا اجازه دهید اسفناج به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد.

طرز تهیه آبگوشت مجلسی با اسفناج و هلو

7.
وقتی سوپ روغن خورد، آلو، رب انار و نمک را اضافه کنید.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

8.
آب اسفناج شما آماده است. نوش جان.

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا