طرز تهیه خورش آلو اسفناج اصیل و متفاوت ایرانی
[ad_1]
اسفناج یکی از مغذی ترین سبزیجات است و طعم بسیار قوی و لذیذی دارد. در آشپزی ایرانی غذاهای مختلفی از اسفناج تهیه می شود که بهترین و معروف ترین آن آبگوشت اسفناج است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت آلوچه خوشمزه و معطر را یاد بگیرید.
این آش یکی از خورش های ایرانی است. یک عصرانه که جلوه خاصی را به هر میز مهمانی می بخشد. با توجه به ذائقه های مختلف، آب اسفناج را می توان با مرغ، گوشت قرمز و حتی بوقلمون تهیه کرد که همگی بسیار خوشمزه هستند.
آلو نقش بسیار مهمی در این غذا دارد و به نوعی مکمل طعم اسفناج است و بهترین انتخاب برای این غذا آلو بخارا طلایی است. طعم این غذا به خاطر هلو به سمت طعمی لطیف و بسیار دوست داشتنی است که با تمام غذاهای ایرانی متفاوت است.
در اینجا قصد داریم ترفند درست کردن این سوپ خوشمزه آلوی مایولیکا را به شما آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد. در زیر می توانید برای دستور پخت انواع غذاها و دسرهای ایرانی و فرنگی به آرشیو ویدیویی آموزش آشپزی ما مراجعه کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
- اسفناج شسته، خشک و خرد شده: 900 گرم
- گوشت پخته: 250 گرم
- آلو بخارا: 10 عدد
- رب انار: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری، دارچین و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
1.
پیازها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا کاملاً سبک و طلایی شوند. سپس گوشت را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا گوشت پژمرده و تغییر رنگ دهد.
2.
در این مرحله چاشنی ها را به جز نمک به رست بیف و پیاز اضافه کنید.
3.
بگذارید آب بجوشد و آب جوش را به گوشت اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.
4.
حالا اسفناج های ریز خرد شده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج گرفته شود.
5.
وقتی آب اسفناج را بیرون کشیدید، کمی روغن اضافه کنید و بگذارید اسفناج با حرارت ملایم سرخ شود.
6.
وقتی گوشت پخت، اسفناج سرخ شده را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید کمی آب جوش به سوپ اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. حالا اجازه دهید اسفناج به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد.
7.
وقتی سوپ روغن خورد، آلو، رب انار و نمک را اضافه کنید.
8.
آب اسفناج شما آماده است. نوش جان.
.
[ad_2]