طرز تهیه کیک تولد چند لایه با قهوه و کارامل
[ad_1]
درست کردن کیک تولد خانگی یکی از مهارت های درجه یک سرآشپز است که با تجربه و حوصله زیاد به انجام می رسد. طرز تهیه کیک تولد با قهوه و کارامل را به شما آموزش می دهیم و راز پخت کیک تولد حرفه ای را به ما می گوییم.
ترکیب قهوه و کارامل یکی از ترکیب های همیشه موفق در صنعت شیرینی پزی است. طعم تلخ قهوه با شیرینی دلخواه کارامل به بهترین نحو مکمل یکدیگر هستند و البته استفاده از موز و گردو با کارامل و قهوه این مخلوط فوق العاده را خوشمزه تر می کند.
این کیک خوشمزه برای تولد و مناسبت های خاص انتخاب خوبی خواهد بود و با تزیین زیبا روی خامه کیک می توانید یک کیک جذاب تهیه کنید.
در زیر طرز تهیه کیک قهوه، کاراملی و خامه ای را مشاهده می کنید و پس از آن می توانید آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگرا مرور کنید تا دستور تهیه کیک و سایر دسرهای خوشمزه را در آنجا ببینید.
1.5 کیلوگرم مواد کیک
- آرد دسر: سه چهارم کیسه
- شکر: سه چهارم فنجان
- تخم مرغ: 4 عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع: یک سوم پیمانه
- اسپرسو (یا قهوه مورد علاقه شما): 50 میلی لیتر
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد اولیه خامه کیک
- موز: 3 عدد
- گردو: به میزان لازم
- خامه دسر: 1 کیلو
- سس کارامل: یک سوم فنجان
- کاپوچینو یا قهوه با شیر: نصف فنجان
- اسپرسو (یا قهوه مورد علاقه شما): 50 میلی لیتر
- سس کارامل: یک سوم فنجان
طرز تهیه کیک تولد با قهوه و کارامل
1.
تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید و کنار بگذارید تا در دمای اتاق گرم شوند. سپس آن را با شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه مخلوط کنید تا غلیظ شود و به صورت خامه ای باز شود. حالا روغن و یک سوم اسپرسو را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
2.
آرد و بکینگ پودر را روی مایه کیک الک کنید و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد و بکینگ پودر را کاملا به خود جذب کند و گلوله نشود. حالا خامه تزیینی را در قالبی به قطر 18-20 سانتی متر و ارتفاع 15 سانتی متر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 45 دقیقه بگذارید بپزد.
اشاره: دیواره های قالب را رنگ نکنید.
3.
برای تهیه خامه کیک خامه قنادی را به مدت 2 ساعت از فریزر خارج کرده تا یخ زدایی شود سپس در ظرف مورد نظر بریزید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. حالا سس کارامل و قهوه خنک شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. نیمی از خامه را بین کیک ها در قیف بریزید و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.
اشاره: اگر خامه را زیاد هم بزنید، خامه می شکند.
4.
وقتی کیک شما پخت و کاملا خنک شد با یک چاقوی تیز آن را به چهار قسمت افقی تقسیم کنید و مانند تصویر کیک را بگیرید و آن را بچرخانید و هر بار از وسط کیک ببرید.
حالا با قلم مو، کاپوچینوی خنک شده (مخلوط قهوه و شیر) را روی کیک قرار دهید، سپس با استفاده از قیف و خامه، لایه ای را که نه خیلی ضخیم و نه نازک باشد، بمالید. روی هر لایه خامه فرم گرفته، موز، گردو، مقداری سس کارامل و خامه را دوباره بچینید.
5.
لایه بعدی کیک را بگذارید و به همین ترتیب به لایه آخر بروید. در نهایت یک لایه خامه نازک دور کیک بمالید. برای این کار دست خامه و قاشق را محکم گرفته و کیک را بچرخانید تا به طور یکنواخت روی تمام سطوح پخش شود. حالا کیک را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا خامه کمی سفت شود و برای چرب شدن نهایی آماده شود.
6.
وقتی کیک از فریزر خارج شد بقیه خامه ای را که در یخچال گذاشتید داخل قیف بریزید و مطابق تصویر دور کیک بریزید و با پارو صاف کنید. اگر خامه کمی شل شد دوباره هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از هم زدن کیک را 30 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید و سپس با مواد دلخواه تزئین کنید.
7.
نوش جان.
.
[ad_2]