طرز تهیه حلوای هویج مجلسی و خوشمزه
[ad_1]
حلوا یکی از قدیمی ترین شیرینی های ایرانی است که در فرهنگ غذایی ما نقش بسزایی دارد و در مناسبت های مختلف تهیه می شود. انواع حلوا در سراسر ایران تهیه می شود و یکی از معروف ترین انواع حلوا هویج است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوای خانگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
شیرینی هویج ارومیه، تبریز و شیراز یکی از معروف ترین جزایر ایران است. در هر منطقه حلوای هویج به روش خاصی در آن منطقه تهیه می شود. مثلاً در ارومیه به جای شکر از شیره انگور یا در مناطق دیگر گردو و پسته به آن اضافه می کنند.
برای تهیه حلوای هویج رنگارنگ نیاز به مواد اولیه خاصی ندارید و می توانید آن را خیلی راحت و سریع برای خانواده یا دوستان درست کنید. پس از تهیه این حلوای خوشمزه، می توانید با مراجعه به آرشیو آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ، طرز تهیه انواع دیگر غذاها و دسرهای ایرانی و فرنگی را نیز فرا بگیرید.
مواد لازم برای یک ظرف حلوای هویج
- هویج: 500 گرم
- آرد شیرینی: 1 پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- روغن مایع: نصف لیوان
- گل رز: نصف فنجان
- شیر: نصف فنجان
- کره: 40 گرم
- زعفران: 3 قاشق غذاخوری
- پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوای هویج
1.
هویج را خرد کرده و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد. سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید.
2.
آرد سفید را در ماهیتابه ای الک کرده و روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید تا بوی خامه آن گرفته شود.
اشاره: در این مرحله لازم است آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد.
3.
بعد از 30 دقیقه ورز دادن آرد روی حرارت کم، بو تغییر می کند و شروع به تغییر رنگ می کند. وقتی رنگ آرد یک درجه تیره تر شد، آماده است و رنگ آن نباید تغییر کند. چون حلوای هویج نباید رنگ تیره داشته باشد. پس از تفت دادن، آرد باید دوباره الک شود تا با یک دست نرم شود.
4.
هویج له شده را با شکر و گلاب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
اشاره: حرارت باید در تمام مراحل ملایم باشد.
5.
پس از الک کردن مجدد آرد، آرد را به تابه برمی گردانیم و کره و روغن را اضافه می کنیم و حرارت می دهیم.
6.
وقتی مخلوط آرد و روغن داغ شد و به آرامی شروع به جوشیدن کرد، شهد هویج را اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس زعفران تخمیر شده را اضافه کنید و هم بزنید تا آرام آرام حلوا شکل بگیرد. در این مرحله حرارت باید ملایم باشد تا هویج نسوزد.
7.
در عکس بالا حلوای فرم گرفته را مشاهده می کنید که به راحتی از تابه جدا می شود. حالا حلوا را با تکان دادن و گذاشتن آن در ظرف سرو فرم دهید.
8.
نوش جان.
.
[ad_2]