طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت؛ یک خورش رژیمی با طعم فوقالعاده
[ad_1]
یکی از خورش های خاص ایرانی خورش گل کلم است. غذای خوشمزه، سرشار از ویتامین ها و غذاهای مفید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت کلم بروکلی خوشمزه با گوشت را به شما آموزش دهیم.
آبگوشت گل کلم علاوه بر طعم بی نظیر و خواص متعدد، غذایی سالم و مفید است. گیاهانی مانند گل کلم که سرشار از فیبر هستند برای بدن به ویژه دستگاه گوارش بسیار مفید هستند و به کاهش وزن نیز کمک می کنند.
گلم کلم را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد. سوپ گل کلم یکی از بهترین راه ها برای مصرف این گیاه مفید است. یک خورش کم کالری که به راحتی تهیه می شود و یک غذای رژیمی عالی.
آبگوشت گل کلم با مرغ، گوشت و حتی بدون گوشت تهیه می شود. در اینجا تصمیم گرفتیم طرز تهیه آبگوشت بروکلی با گوشت را به شما آموزش دهیم که ظاهر و طعم بسیار خوبی دارد. همچنین می توانید با مرور آرشیو آموزش آشپزی ویدئویی ای بی سی مگبا دنیایی از غذاهای خوشمزه و دسرهای ایرانی و فرانسوی آشنا شوید.
مواد لازم برای 3 نفر
- گل کلم: یک دانه کوچک
- گوشت پخته: 250 گرم
- پیاز: 1 عدد
- پیله: نصف فنجان
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- رب آلو : 1 قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- اسید ترش: یک عدد
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
- چوب دارچین: 1 عدد
طرز تهیه خورش گل کلم
1.
برای شروع، لپه ها را با مقداری آب پخت گرم کنید. همچنین می توانید آنها را قبل از پخت با مقداری روغن سرخ کنید و سپس با آب بپزید.
2.
گل کلم را به قطعات متوسط برش دهید و در کمی روغن سرخ کنید.
3.
گل کلم را از ماهیتابه خارج کرده و پیازهای خرد شده را در همان روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه کرده و با هم تفت دهید.
4.
بعد از اینکه گوشت و پیاز با هم پختند، ادویه ها را به جز نمک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. مقداری آب جوش اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند و بگذارید با درب بسته بپزد.
5.
وقتی گوشت پخت، رب گوجه فرنگی و رب آلو را با کمی روغن در ماهیتابه دیگری تفت دهید.
6.
رب تفت داده شده را به همراه لپه پخته و آبکش شده به گوشت پخته شده اضافه کنید. در این مرحله آب جوش را با دقت اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
سوپ را بچشید و اگر خمیر آلو ترشی مورد نیاز سوپ را تامین نکرد، کمی آبلیمو اضافه کنید و در نهایت نمک را بچشید.
7.
در این مرحله گل کلم تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با حرارت ملایم بپزد تا خوب یکدست شود.
8.
نوش جان.
.
[ad_2]