طرز تهیه چوروس؛ شیرینی محبوب و اصیل ایتالیایی
[ad_1]
هر کشوری در جهان کیک و شیرینی مخصوص به خود را دارد که با فرهنگ و تاریخ آن کشور مرتبط است. از شیرینی دانمارکی محبوب در ایران گرفته تا کروسان فرانسوی، اکلر، کیک شیر روسی و…. شیرینی های محلی و سنتی بیشماری در ایران وجود دارد که در این مقاله نمی گنجد. این همه محبوبیت و تنوع کیک و شیرینی باعث شد تصمیم بگیریم در این آموزش آشپزی شیرینی های ایتالیایی بسیار خوشمزه ای را از مطالب آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ آموزش دهیم که طعم آن با شکر و دارچین به قدری خوب است که در نهایت خیس می شوند – شیرینی درست شده یک میان وعده عالی برای روزهای پاییزی با ما همراه باشید تا نحوه تهیه دوره را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه گروه کر
Chorus یک دسر خوشمزه و آسان اسپانیایی است که تقریباً شبیه بامیه است. این دسر یک گزینه عالی برای صبحانه یا شام همراه با چای و قهوه است.
عناصر
- آرد سفید: 1 وعده
- آب: یک ترازو
- شکلات تخته ای: به میزان دلخواه
- کره: 80 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- دارچین: یک قاشق غذاخوری
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- نمک و پودر وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه گروه کر
1.
برای تهیه کرک ابتدا 1 پیمانه آب، 3 قاشق غذاخوری شکر، پودر وانیل و کره را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد و اجازه دهید کره و شکر کاملا حل شوند. وقتی اطراف قابلمه به جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
2.
پس از برداشتن ظرف از روی حرارت، آرد را یکدفعه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا خمیری به دست آید.
در این مرحله نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را به ظرف دیگری منتقل کرده و با پارو باز کنید تا خنک شود.
3.
بعد از اینکه خمیر از روی اجاق افتاد و خنک شد (لازم نیست خمیر کاملا خنک شود، کافی است کمی از روی حرارت بیفتد)، تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه می کنیم. ابتدا یک تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید. بعد از مخلوط کردن، تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دوباره 2 تا 3 دقیقه بزنید تا یکدست شود.
4.
در این مرحله زمانی که تخم مرغ ها به خوبی با مواد مخلوط شدند، خمیر نهایی باید به همان قوام چسبندگی در عکس برسد.
5.
در این مرحله لوله طرح دار را داخل قیف گذاشته و خمیر را داخل قیف می ریزیم.
در قابلمه ای مقداری روغن بریزید (به طوری که خمیر کاملاً داخل روغن شود) و بگذارید خوب داغ شود. سپس خمیر را که داخل قیف ریختیم لوله کرده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
6.
پس از آماده شدن کرک، شکر و دارچین را در یک کاسه مخلوط کرده و کر را به شکر و دارچین آغشته کنید.
می توانید گروه کر را با شکلات آب شده سرو کنید و لذت ببرید.
–
ای بی سی مگدسترسی به محصول را برای افرادی که توانایی ساخت فیلم های حرفه ای را دارند به راحتی فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، توانایی، انگیزه و اشتیاق ساختن یک ویدیو را دارید، به ای بی سی مگمگ تلنت بپیوندید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
.
[ad_2]